görünüş olarak bilemem ama sağlamlık olsun kalite olsun toyota bu araçlardan bir kaç gömlek üstündür, hele opel'le falan hiç karşılaştırmamak gerekir.polo belki görünüşte daha kaliteli durabilir ama toyota lar hem daha sorunsuz hem daha performanslıdır.önceden toyota kullanmış biri olarak söylüyorum.
Görünüş deperlendirmesi görecelidir zaten.Bence en şık duranı yaris,sonra polo.fiesta ve corsa da bunlara yakın ama.Neticede kullananın beğenmesi önemli olan
buyrun size grande punto, 207 , clio3 , yaris ve polo testi. birinci yaris otobild almanya.
Lütfen yabancı testleri çeviri yapıp öyle yazsanız ..
almanların puan verdiği yerlerle bizimki arasında fark olabilir. Mesela geçen sene hafif ticari testi de vardı. Utanmaz autoshow aynen vermişti. Bu testte kangoo çok az bir farkla connecti geçmişti..Connectin 1.8 motoru 90 hp diye almanlar çok puan kırmış ve rakiplerin 100 bg üstü motorları var demiş. Oysa türkiyede kangoo 65 hp motorla satılıyor. Normalde bu durumda connectin 90 beygirine kangoonun karşısında 2 misli puan vermek lazım ama o testte motoru kötü diye puanı kırılmış ve sonunculuğa indirilmişti.
Demem o ki neye ne kadar puan vermişler bilsek çok iyi olur...
Lütfen yabancı testleri çeviri yapıp öyle yazsanız ..
almanların puan verdiği yerlerle bizimki arasında fark olabilir. Mesela geçen sene hafif ticari testi de vardı. Utanmaz autoshow aynen vermişti. Bu testte kangoo çok az bir farkla connecti geçmişti..Connectin 1.8 motoru 90 hp diye almanlar çok puan kırmış ve rakiplerin 100 bg üstü motorları var demiş. Oysa türkiyede kangoo 65 hp motorla satılıyor. Normalde bu durumda connectin 90 beygirine kangoonun karşısında 2 misli puan vermek lazım ama o testte motoru kötü diye puanı kırılmış ve sonunculuğa indirilmişti.
Demem o ki neye ne kadar puan vermişler bilsek çok iyi olur...
doğru sölüosun ama almancam yok :) anladiğim kadari ile kalite ve motora cok puan vermisler yariste tabi orda garanti süresi falanda var.
ama yanılmıyorsam türkiye testinde de clio3 ve 207 daha cok puan aldi yaris.
Bana bu araçların içinde yeni fiesta bir başka görünüyor.Aracı inceleme fırsatıda buldum oldukça güzel ve biraz focus havası katılmış.) Opel corsa sanırım bu sene kasa değiştirecek,çünkü zamanı geldi artık piyasadaki kasası demode oldu. Yaris biraz daha büyütelim falan derken çok oldu bittiye getirilmiş gibi geldi bana...Kullananlar içine bakıldığında komik duruyor...Ben beğenmedim pek beğenenede rastlamadım.Ama sonuçta toyota. Polonunda corsa gibi iyi bir makyajlanma zamanı geldi diye düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme