Şimdi Ara

Yepyeni PS4 ten cızırtı sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaklaşık 2hafta önce PS4 aldım ve Driveclub Watch Dogs Gta V Battlefield 4 ve Fifa 15 oynadım ancak her oyunda Ps4 ün sağ arka yan tarafından cızırtı sesi geliyor. Oyunda ağır sahnelerde daha da artıyor boştayken azalıyor ama gece oyun oynarken sürekli duyuyorum ve ses rahatsız ediyor. Youtube da ps4 buzzing ve coil whine gibi kelimelerle aratıldığında da buna benzer sorunlar çıkıyor. Şu anda tatildeyim ve eskişehir sony de sordum bu sorunu. Yetkili servise götürün onlar baksınlar zaten ps4 tamiri yapılmıyor büyük ihtimalle yenisini verirler dedi. Sizce ne yapmalıyım? Garantide cihaza zarar verirler diye de tedirgin oluyorum ama yenisi verilecekse götüreyim ama tedirginim.

Bazı yerlerde psu dan geliyor yazmışlar ve güç kablosunu değiştirirsen geçebilir yazmışlar eve varınca ilk iş videosunu çekip size yollayacağım.

Model no: CUH-1004A Vatan Bilgisyardan alındı 18 ocak faturalı sony euraisa garantili ve yakınlarda sony yetkili satıcısı var oraya götürmeyi düşünüyorum (antalya-alanya)

• Up acil yardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlem gücü gerektiren ağır sahnelerde cihazdan ses geliyor ve boştayken bu ses kesiliyorsa bu coil whine'dır. Çoğu elektronik cihazda, özellikle ekran kartlarında sıkça görünür. Bunun cihaza herhangi bir zararı yok, sadece sessiz ortamlarda dikkat çekiyor. Sony açısından bu bir sorun mu değil mi o konuda bilgim yok.

1100 kodlu ikinci partiler geldi ve söylenen o ki wifi anten ünitesi iyileştirilerek ; çıkan elektromanyetik gürültü azaltıldı .

1000 ile 1100 arasındaki farklılıkları merak eden varsa buyursun :

http://www.dualshockers.com/2014/10/21/new-ps4-cuh-1100-and-old-cuh-1000-model-compared-differences-found-and-analyzed/

mimi --- nopnog --- wolfgangg --- Leprikon

Nintendo Switch Dijital Alışveriş Yaptığım Kişiler :

Domatore --- bahattinkaras --- what_tha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

İşlem gücü gerektiren ağır sahnelerde cihazdan ses geliyor ve boştayken bu ses kesiliyorsa bu coil whine'dır. Çoğu elektronik cihazda, özellikle ekran kartlarında sıkça görünür. Bunun cihaza herhangi bir zararı yok, sadece sessiz ortamlarda dikkat çekiyor. Sony açısından bu bir sorun mu değil mi o konuda bilgim yok.

Sony Center bile kabul etmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LithuaN

18 ocakta alınmış ps4 ama hala ilk çıkan seri koduna ( 1000 ) sahip.

1100 kodlu ikinci partiler geldi ve söylenen o ki wifi anten ünitesi iyileştirilerek ; çıkan elektromanyetik gürültü azaltıldı .

1000 ile 1100 arasındaki farklılıkları merak eden varsa buyursun :

http://www.dualshockers.com/2014/10/21/new-ps4-cuh-1100-and-old-cuh-1000-model-compared-differences-found-and-analyzed/

Sony ye gidip bu cihaz eski seri ve elektromanyetik cızırtı sorunu var desek değiştirirler mi yoksa garantiye yollarlar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5'ten Gelen Garip Ses
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerr

Bende de var ama hic dert etmedim. Bir cesit kapasitans sesine benziyor. Gayet normal bir ses bana kalirsa

Sizin cihazınız da mı ilk seri yoksa 1100 serisi mi?

İntel İ7 4700 / Ati 4 GB 512 Bit R9 290 TRİ-XX / Kingston 16 GB 2133 Mhz / OCZ Vertex4 256 SSD+128 gb kingston SSD+4tb WD green+4tb WD black+1 tb samsung 2.5"+1 tb WD black / Playstation 4 - Xbox 360
    PSN - kenrikoloji
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    hayır ilk seri değil black friday bundle. Ama bu tip sesleri elektronik cihazların çoğunda duymak mümkün ilk defa gördüğüm bişey değil kafaya takacak bişey yok, hiçbişey olmaz merak etmeyin

Orijinalden alıntı: Kenan.z

Belirttiğiniz yerde cihazin güç kaynağı mevcut. Aşağıdaki belirtilen sitede 53.9 ° C ısı normal kabul ediliyor. Sizin cihazinizda herhangi bir sorun olacağını sanmam.
    http://www.digitalversus.com/games-console/playstation-4-p13054/ps4-does-get-hot-it-harnesses-it-well-n31923.html

İçimi rahatlattınız gerçekten çok sağolun. İlk iş farklı bir güç kablosu ile deneyeceğim. Arkadaşımda Japonya cihazı var seçim tuşu O olan. Onda fandan başka ses yoktu. Ama orjinal güç kablosu kullanmıyordu. Denemekten zarar gelmez inşallah

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    Cihaz yurtdışı değil türkiye ise ( Vatan v.s başka firmada olsa kaçak getirebiliyor ) güç kablosuyla ilgili bir problem değil sizinki.. prizde topraklama varmı ? 3-5 li prizemi takılı ? ps4ü bağladığınız prizde birden fazla güç çeken cihazmı bağlı ? onlardan biri kaynaklı olduğunu düşünüyorum. cihazı başka bir ev gib bir yerde tekrar deneyin..mümkünse 20-30 liralık akım koruma prizleri var alıp kullanmanızı tavsiye ederim
    İntel İ7 4700 / Ati 4 GB 512 Bit R9 290 TRİ-XX / Kingston 16 GB 2133 Mhz / OCZ Vertex4 256 SSD+128 gb kingston SSD+4tb WD green+4tb WD black+1 tb samsung 2.5"+1 tb WD black / Playstation 4 - Xbox 360
    PSN - kenrikoloji
  • Ben Amerika'dan aldım cihazımı. O dediğiniz sese benzer bir ses vardı. Gamestop hemen hiç soru sormadan değiştirmişti. Muhtemelen değiştirirler.

Orijinalden alıntı: Kenan.z

Cihaz yurtdışı değil türkiye ise ( Vatan v.s başka firmada olsa kaçak getirebiliyor ) güç kablosuyla ilgili bir problem değil sizinki.. prizde topraklama varmı ? 3-5 li prizemi takılı ? ps4ü bağladığınız prizde birden fazla güç çeken cihazmı bağlı ? onlardan biri kaynaklı olduğunu düşünüyorum. cihazı başka bir ev gib bir yerde tekrar deneyin..mümkünse 20-30 liralık akım koruma prizleri var alıp kullanmanızı tavsiye ederim

Ilk olarak onu deneyeceğim olmadı yollarım garantiye ama dedigim gibi değişim olacaksa çekelim o kadar işi. Yoksa aynen elime gelecekse bi anlamı yok.

• Cihazin son durumu nedir bebim ps4 de de ses cikmaya basladi anlamiyorum bazi arkadaşlar neden normal diyor normal fan sesiyle sanki tenekenin icine taş atip tenekeyi salladigin da cikan sesi ayiramiyoruz ve şu zamana kadar yoktu ps4 dü acinca basliyor kasmayla isinmayla ilgili degil konuyu açan arkadas son durumu çözümü söylerse sevinirim tskler

Orijinalden alıntı: Aesinq

Cihazin son durumu nedir bebim ps4 de de ses cikmaya basladi anlamiyorum bazi arkadaşlar neden normal diyor normal fan sesiyle sanki tenekenin icine taş atip tenekeyi salladigin da cikan sesi ayiramiyoruz ve şu zamana kadar yoktu ps4 dü acinca basliyor kasmayla isinmayla ilgili degil konuyu açan arkadas son durumu çözümü söylerse sevinirim tskler

Ben sese alıştım. Servise de uğradım durumu anlattım ve bunun için değişim yapılmaz yapılırsa tamir yapılır o da tamir ile çözülecek bir sorun değil dediler. Bazı serilerde oluyormuş ve ekran kartının güç ünitelerinin yaptığı bir ses imiş. Cihaz açısından bir sıkıntı yok. Ayrıca ben 2 tane daha PS4 te aynı sıkıntıyı gördüm. Uğraşmaya değmez yani. Aynı olay PS3 te standart bir olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: weritaserumok

Benim ps4'ümde öyle bir ses yok garantiye götürün bence.Benimki de cdyi içine çekerken takılıyodu cd sonra kendi kendine geçti.

Belki bizimki de zaman ile geçer dostum

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.