Şimdi Ara

Yepisyeni Kanadım Gir Bak İçerde SS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Koxpla alakam yoktur. Sadece HF var. Bitiyorum bu konuşmalara.

+ + +

• g harfi dururken q harfi ne ya .
    yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Koxpla alakam yoktur. Sadece HF var. Bitiyorum bu konuşmalara.

Arkadaşım hf açık kalmış full ks yaptım diyorsun ama wh açık adamların içinden geçiyorsun testerelerden etkilenmiyorsun istemeyerek yani nolcakkii..
  • Adamnn üstüne nyhiee gihdiyrsnzz kiee adham k0xP kLLnMiorkie açKKhh kaLlMmMşş shadecc priesthh ztnNnn oHooo
    hayırlı olsun qanqa qanatlar shüperrrr bhende istiyMmM
    MsnNN ekhle kho hakknnDa knşlmMm
    emo-jojuk_21_tc_lkp_cs_+8@hotfail.com
  • Güzelmiş
  • birbirimizi anladiktan sonra harflere kelimelere takilip
    karsimizdakini rencide etmesek daha iyi olur kanimca...
    cunku turkceyi duzgun kullanmak bir kural degil
    turk dili edebiyati mezunu olmak bir kural degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze00

Adamnn üstüne nyhiee gihdiyrsnzz kiee adham k0xP kLLnMiorkie açKKhh kaLlMmMşş shadecc priesthh ztnNnn oHooo

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze00

Adamnn üstüne nyhiee gihdiyrsnzz kiee adham k0xP kLLnMiorkie açKKhh kaLlMmMşş shadecc priesthh ztnNnn oHooo

naßeR dhadLuuhm
  • quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:

birbirimizi anladiktan sonra harflere kelimelere takilip

Sahip olduğun dile saygıdır onun adı ve kuralın dikalasıdır emin ol.Azıcık haber takibi yapsaydınız eğer televizyonlarda Türkçemize uygun olmayan program ve diziler yayından kaldırılma ile karşı karşıya. Örnek Türk Malı.

Konuyu açan arkadaş ;
    Ne kadar konuşsakda boş ,muhtemelen 15 maksimum 20 yaşındasın bu yüzden frekans sorunu yaşarız...Bu uyarım karşılığında da beni post kasmakla suçladın ya o da ayrı bir ironi Zahmet edip bir bak üyelik tarihime 2002 yılını göreceksin.Azıcık daha kurcalarsan forum içerisinde nerelere ne yazmışım onuda görürsün ayrıca bu şekilde yazan birinden de dil dersi almam konum ve kariyerimi epey ağır zedelerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: |SouL|

@kaan* farkndaysam priestim kardes koxpla alakam yoktur sadece hf war illegallik yapmadım anlıcağın acık kalms o inanp inanmamak sana kalmıs..

İkizini buldum.

Yepisyeni Kanadım Gir Bak İçerde SS

Konuşmanın öncesi:
    adam - Clana alırmısın
    ben - alım yok
    adam - HF var ama
    ben - Hele koxperları hiç almıyorum.

gerisi resimde zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 15 Ağustos 2010; 21:48:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluecry

quote:

Sahip olduğun dile saygıdır onun adı ve kuralın dikalasıdır emin ol.Azıcık haber takibi yapsaydınız eğer televizyonlarda Türkçemize uygun olmayan program ve diziler yayından kaldırılma ile karşı karşıya. Örnek Türk Malı.

Konuyu açan arkadaş ;
    Ne kadar konuşsakda boş ,muhtemelen 15 maksimum 20 yaşındasın bu yüzden frekans sorunu yaşarız...Bu uyarım karşılığında da beni post kasmakla suçladın ya o da ayrı bir ironi Zahmet edip bir bak üyelik tarihime 2002 yılını göreceksin.Azıcık daha kurcalarsan forum içerisinde nerelere ne yazmışım onuda görürsün ayrıca bu şekilde yazan birinden de dil dersi almam konum ve kariyerimi epey ağır zedelerdi

1.ben turkceyi bulent ersoy gibi konusmak zorunda degilim
    2. karsimdaki insan turkceyi dogru konusmuyor veya yazmiyor diye dalga gecmek cocuk muamalesi yapmak zorundada degilim.
    3. senin forumda 2002'den beri uye olman senin dogru oldugun yada iyi biri oldugun anlamidana gelmez
    4.konum ve kariyer itibariyle astronotmusun cumhurureismisin neysen neysin

ustunede sana bi soru sorayim:
    hz. musanin konusma ve hitap etme gucu cok dusuktu.
    firavunda onun konusmasiyla dalga gecerdi.
    ama konusma kabiliyetinin dusuk olmasi peygamberligini etkilemedi
    sence niye etkilemedi?

• quote:

quote:

quote:

Konuyu açan arkadaş ;

1.ben turkceyi bulent ersoy gibi konusmak zorunda degilim
    2. karsimdaki insan turkceyi dogru konusmuyor veya yazmiyor diye dalga gecmek cocuk muamalesi yapmak zorundada degilim.
    3. senin forumda 2002'den beri uye olman senin dogru oldugun yada iyi biri oldugun anlamidana gelmez
    4.konum ve kariyer itibariyle astronotmusun cumhurureismisin neysen neysin

ustunede sana bi soru sorayim:
    hz. musanin konusma ve hitap etme gucu cok dusuktu.
    firavunda onun konusmasiyla dalga gecerdi.
    ama konusma kabiliyetinin dusuk olmasi peygamberligini etkilemedi
    sence niye etkilemedi?

tesekkür ederim savunman için

@inek möö sana diyecek laf bulamiyorum ..

@Bluecry kendi ruh halinle takıl ne emolar gibi konuşurum nede kendi oluşturduğum kelimelerle türkçenin ağzına s... kısa yazmakla brde g leri q yapmakla türkçe batıyor ve suclusu ben oluyorsam eyvallah kardeş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SouL| -- 15 Ağustos 2010; 20:26:09 >

• Bu arada koxper diyen arkadaşlara cevabım buff + heal priest int ve elinde smthe hammer +5 ile dol +5 var .

koxper olup ne yapmamı bekliyorsunuz açıklarmısınız ?
  • Muhtemelen canın avukatlık yapmak istiyor...

Türkçeme saygı göster demek ukalalık değildir.Düzgün yazmak Bülent Ersoy'u taklit etmek demek değildir.Kaldıki ben nasıl konuştuğunda değilim kimsenin.Etnik bir kökenden olabilirsin Çerkez , laz vs ve bu bağlamda şive farklı olabilir ama hiçbir etnik kökenden olan şivesi gibi yazmaz.2002 yılına da gelecek olursak beni "post kasmak" gibi garip ve komik bir şekilde suçlamış kanatlı arkadaş...Muhtemelen anlamakta zorluk çekmişsin bu konudaki cümlemi...Ben "2002 yılından bu yana yaklaşık 8-9 senede sadece 2000 küsür mesaj atmışım bumudur post kasmak" demek istedim ama dediğim gibi zorlanmışsın bu sonucu çıkarmakta.

Konumum ve kariyer itibariyle evet kesinlikle üstüne basa basa söylüyorumki bu tür konuşan birinden dil dersi almam yada burada dilimize saygı gösteren herhangi birinin dil dersi alması komik ve zedeleyici olur.

Bu arada bilgi eksiğin var keşke düzgün araştırsaymışsın...Hz Musa kekemeydi ve bu sebeple de kendisine yardımcı olması için kardeşi Hz. Harun yardım ediyordu.Şimdi bana açıklasana buradaki konuyla ilgisini bu durumun ?

Kekeme yada hiç konuşamayan biri yazarak ifade edeceklerini kekeleyerekmi yazar yada hiç konuşamıyorsa hiçmi yazamaz ? Ben dilimize saygı diyorum o kadar tuhaf adı olmayan bir dil icat ederek dilimize saygısızlık etmeyelim diyorum...vay arkadaş ne kadarda ağrınıza gitmiş bu durum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 15 Ağustos 2010; 20:36:50 >

• quote:

Muhtemelen canın avukatlık yapmak istiyor...

Türkçeme saygı göster demek ukalalık değildir.Düzgün yazmak Bülent Ersoy'u taklit etmek demek değildir.Kaldıki ben nasıl konuştuğunda değilim kimsenin.Etnik bir kökenden olabilirsin Çerkez , laz vs ve bu bağlamda şive farklı olabilir ama hiçbir etnik kökenden olan şivesi gibi yazmaz.2002 yılına da gelecek olursak beni "post kasmak" gibi garip ve komik bir şekilde suçlamış kanatlı arkadaş...Muhtemelen anlamakta zorluk çekmişsin bu konudaki cümlemi...Ben "2002 yılından bu yana yaklaşık 8-9 senede sadece 2000 küsür mesaj atmışım bumudur post kasmak" demek istedim ama dediğim gibi zorlanmışsın bu sonucu çıkarmakta.

Konumum ve kariyer itibariyle evet kesinlikle üstüne basa basa söylüyorumki bu tür konuşan birinden dil dersi almam yada burada dilimize saygı gösteren herhangi birinin dil dersi alması komik ve zedeleyici olur.

Bu arada bilgi eksiğin var keşke düzgün araştırsaymışsın...Hz Musa kekemeydi ve bu sebeple de kendisine yardımcı olması için kardeşi Hz. Harun yardım ediyordu.Şimdi bana açıklasana buradaki konuyla ilgisini bu durumun ?

Kekeme yada hiç konuşamayan biri yazarak ifade edeceklerini kekeleyerekmi yazar yada hiç konuşamıyorsa hiçmi yazamaz ? Ben dilimize saygı diyorum o kadar tuhaf adı olmayan bir dil icat ederek dilimize saygısızlık etmeyelim diyorum...vay arkadaş ne kadarda ağrınıza gitmiş bu durum...

+1.

biri dediğini anlamaz, diğeri harfleri doğru yazamaz.

• quote:

tamam kardeş haklısın sen sonuna kadar şimdi kapa çeneni konuyu saptırma . türkçe dersi vereceksen özele gel sen .

arkadaş avukatlık yapıyorsa sende muhalefet olma herşeye akıllı ol adam ol

• quote:

Konmum ve kariyer itibariyle evet kesinlikle üstüne basa basa söylüyorumki bu tür konuşan birinden dil dersi almam yada burada dilimize saygı gösteren herhangi birinin dil dersi alması komik ve zedeleyici olur.

Genel ve dini konularda benden ne kadar bilgilisin veyahut degilsin orasini ancak birbirimizi taniyarak uzun bir zamana yayarak ogrenebilirim.yada ogrenebiliriz
    benim bilgim eksik degil senin bilgin eksik
    kuran-i kerimde hz. musa kekeme yazmiyor.
    konusma kabiliyetinin ve hitap gucunun dusuk olmasindan dolayi hz.musa Allahtan kardesinin kendisine yardimci olmasini ister.dua eder.Allahta bu dilegini kabul eder.
    kekeme olmasi agzindan cikanin anlasilamamasi anlaminada gelmez kardes.
    buradaki durumun konuyla ilgisinide sana aciklayayim kardes
    konusma bir yetenektir
    bu yetenek bir peygamberde bile olmayabilir
    bu durum dalga gecmeyi kucuk dusurmeyi gerektirmez
    simdi anladinmi kardes konuyla alakasini?

ha birde canim avukatlik yapmak ister mimarlik yapmak ister hammallik yapmak ister
    o benim cinsel tercihim...

• Adamın kullandığı Türkçe'ye bak bide gelip adamı savunuyorlar.Tamam hadi noktalama işaretlerini bilmiyor olabilir orasına birşey diyemem ama adam resmen Türkçe ile dalga geçiyor tabiki buna tepkisiz kalamayız.
  • Sözün bittiği yerde sanal Polat Alemdarlığa da geçerim diyosun minik Einstein :)
    Napıcaz özelden küfürleşicezmi yapabildiğin maksimum bu olduğundan ki emindim buraya yazmadan önce senden gelecek etkili sözler yerine beyin lobunun sanal ağalığa kayacağına.Emir kipli cümleleride pek seversiniz de uyanı olmaz (tıpkı benim uymadığım gibi ) çünkü kifayet problemi yaşarsınız bu tür durumlarda.Merak ediyorum buradan yada herhangi bir şekilde "çenemi nasıl kapatacaksın" ya aksi olursa bunu hiç mi düşünmedin ? Komik oluyor bu tehditvari yazılar çok ciddiyim.Çünkü forum platformlarında "kapa çeneni bak çok kötü yaparım" , "adresini ver lan" yada " özele gel bakalım" cümleler hiç etkili olmaz sadece gülünür.Bu tür tehditler sokakta olur.Muhtemelende aynı şehirde oturmadığımız için sinir yapmaya hiç gerek yok ama çok isterdim aynı şehirde olmuş olmayı neden biliyomusun ; Kendi kullanıcı adından sana buraya itirafnameler yaptırmak için maksimum 15dk içinde yanında olur hayatının en iz bırakıcı tecrübelerinden birini yaşatmış olurdum sana :)

Bunu sokakta yaptığınızda da sopa yerseniz tuhaf abilerinize gider intikam yemini edersiniz.Yediğiniz dayağında açıklamasını "tamam gözüm mor kolum kafam kırık ama sen bide karşıdakini gör" avuntusuna girersiniz.Farkındaysan 3 cevaplık konuşmaya gelemeyecek zekaya sahipsin anında sarıldın çekmecendeki sanal ağalığa...Muhtemelen kanatlardan biri senin de o yüzden bu kadar ağır tepki vermişsin...Sevgiler "kanat kardeşliği" :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.