Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (215. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yep Yeni Yaris D4D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsari

yağ değişiminden sonra yağ sayacını sıfırlıcaksın.eski konularda ve kullanma klavuzunda vardı. ingiliz anahtarı çıkıyorduda bende yağ değişiminden sonra ordan hatırlıyorum.
    bu arada ben bir yıldır (2 kez) yağ değişimi, yağ ve hava filtresi değişimini dışarıda yapıyorum yakıtta gram değişiklik yok aynı yakıyor.izmitte oturup merak eden varsa izmit sanayide anlılar yağ değişimine gidiyorum, ben memnunum.toyotadan durabildiğim kadar uzak duracagım.

arkadaşlar kitabımı kaybetmişim yada biri yürütmüş :( biri kitapçıktan bana yağ lambasını (turuncu ingiliz anahtarı ışığı) nasıl sıfırlandıgını söyleyebilir mi acaba? keşke eski konulara ayrıntılı yazsaymışım :(
  • Yaris hybrid (2012'de gelecek) ile ilgili düşünceleriniz nedir arkadaşlar?

3.5 litre ortalama benzin yakacagi ve 57 bin lira civarinda fiyati olacagini dusunursek alınabilitesi var mıdır? :)
  • Toyotolarda fiyatlar piyasadan neden bu kadar alakasız hiç ama hiç anlamış değilim valla...Üretimde bir ayağın ingiltereye felan kaydırıldığını duymuştum bir aralar acaba bundan sebep midir ki..?
  • quote:

quote:

yağ değişiminden sonra yağ sayacını sıfırlıcaksın.eski konularda ve kullanma klavuzunda vardı. ingiliz anahtarı çıkıyorduda bende yağ değişiminden sonra ordan hatırlıyorum.
    bu arada ben bir yıldır (2 kez) yağ değişimi, yağ ve hava filtresi değişimini dışarıda yapıyorum yakıtta gram değişiklik yok aynı yakıyor.izmitte oturup merak eden varsa izmit sanayide anlılar yağ değişimine gidiyorum, ben memnunum.toyotadan durabildiğim kadar uzak duracagım.

arkadaşlar kitabımı kaybetmişim yada biri yürütmüş :( biri kitapçıktan bana yağ lambasını (turuncu ingiliz anahtarı ışığı) nasıl sıfırlandıgını söyleyebilir mi acaba? keşke eski konulara ayrıntılı yazsaymışım :(

Bende merakla beklemekteyim, bu sorunun çözümünü bilen varmı?

• kitapta var ama bende kitap yok.biri söylese ne iyi olur
  • quote:

kitapta var ama bende kitap yok.biri söylese ne iyi olur

Burada klavuzun pdf'i var ama ingilizce maalesef.
    http://www.etimago.com/yaris/repairmanual/Owner%27s%20Manual.pdf

sayfa 121'de anlatıyo.
    denemedim ama anladığım kadarıyla, yarım kontak yapıp, göstergede tripA varken odometreyi basılı tutuyosun ve kontağı kapatıyosun . sonra kontağı açıyosun basılı tutarken. bu esnada göstergede işlem başarılı olursa 000000 rakamı çıkıyormuş. bu basılı tutma işlemi en az 5 saniye sürmeliymiş. bir dene istersen

The system must be reset after the
    engine oil replacement. Reset the system
    by the following procedure:
    1. Turn the ignition key to the “OFF” posi-
    tion with the trip A reading shown. (For
    details, see “Odometer and two trip
    meters” on page 112 in this Section.)
    2. Turn the ignition key to the “ON” posi-
    tion while holding down the trip meter
    reset knob.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnnysn

quote:

kitapta var ama bende kitap yok.biri söylese ne iyi olur

Burada klavuzun pdf'i var ama ingilizce maalesef.
    http://www.etimago.com/yaris/repairmanual/Owner%27s%20Manual.pdf

sayfa 121'de anlatıyo.
    denemedim ama anladığım kadarıyla, yarım kontak yapıp, göstergede tripA varken odometreyi basılı tutuyosun ve kontağı kapatıyosun . sonra kontağı açıyosun basılı tutarken. bu esnada göstergede işlem başarılı olursa 000000 rakamı çıkıyormuş. bu basılı tutma işlemi en az 5 saniye sürmeliymiş. bir dene istersen

The system must be reset after the
    engine oil replacement. Reset the system
    by the following procedure:
    1. Turn the ignition key to the “OFF” posi-
    tion with the trip A reading shown. (For
    details, see “Odometer and two trip
    meters” on page 112 in this Section.)
    2. Turn the ignition key to the “ON” posi-
    tion while holding down the trip meter
    reset knob.

Teşekkürler ilk fırsatta deneyeceğim.

• cnnysn arkadaşım allah aracını kazadan beladan korusun çok sağol.günlerdir rahatsız etmeye baslamıstı beni o uyarı. teşekkürler.
  • quote:

cnnysn arkadaşım allah aracını kazadan beladan korusun çok sağol.günlerdir rahatsız etmeye baslamıstı beni o uyarı. teşekkürler.

Al bendende o kadar
  • dostlar merhabalar,
    yaris ön farlar ile arka stoplar var elimde orjinal sattığım araçtan kaldı,
    ihtiyacı olan varsa bildirsin, sağ ön far sıfır, diğerleri benim eski araçtan çıkma,
    yurt dışından far ve stop getirdiğim için sökmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokosit

quote:

cnnysn arkadaşım allah aracını kazadan beladan korusun çok sağol.günlerdir rahatsız etmeye baslamıstı beni o uyarı. teşekkürler.

Al bendende o kadar

epeydir buraya girmiyordum. şimdi gördüm yazılanları.
    işe yaradığına sevindim. sonraki yağ değişiminde bende burdan bakarım artık.
  • kitap gider, araba gider burası kalır :)
  • bizim bu ufaklıklar karda çamurda keçi gibi. 2 gündür ankara'da nerelere tırmandım, nerelerden indim bi bilseniz. keşke araç önüne kamera koyup çekebilseydim. yolda kalan suvların jiplerin arasından slalom yaparak geçmek çok keyifli.
  • dostlar bu arada 500km kullanılmış kış lastikleri ve de orjinal jantlar var bende onu da söylemeyi unuttum,
    yahu arabayı sattık bunlar kaldı elde şaka gibi, neden zamanında vermedim gitti bilemiyorum
    duygusal bir bağ oldu resmen yahu =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

dostlar bu arada 500km kullanılmış kış lastikleri ve de orjinal jantlar var bende onu da söylemeyi unuttum,
    yahu arabayı sattık bunlar kaldı elde şaka gibi, neden zamanında vermedim gitti bilemiyorum

orjinal jantlar dediğin sac jant değil mi?

bu arada nicedir senin arabayı trafikte görsem diyodum sen satmadan önce. resimlerde çok ilginç görünüyordu.
    sanırım geçen gün batıkentte gördüm, belli belirsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnnysn

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

dostlar bu arada 500km kullanılmış kış lastikleri ve de orjinal jantlar var bende onu da söylemeyi unuttum,

orjinal jantlar dediğin sac jant değil mi?

bu arada nicedir senin arabayı trafikte görsem diyodum sen satmadan önce. resimlerde çok ilginç görünüyordu.
    sanırım geçen gün batıkentte gördüm, belli belirsiz.

aynen benim araba o dostum, batıkentte oturuyor sattığım kişi =))

bu arada evet kapaklı orjinal jantlar benim dediğim, geçen kış fena bir kar yağdığında alıp takmıştım pirelli winter yanılmıyorsam lastikler de

• ilerde lazım olacak diye not düşüyorum.

yaris'in ön silecekler : sol:60cm sağ:35cm
  • Bugün ABS ışığım yandı.
    Birkaç defa stop edip yeniden çalıştırdım.
    Hepsinde önce ışık söndü ama sonra yine yandı.
    Bir iki deneme yaptım ABS tamamen devre dışı.
    Bana servis yolları göründü
    Soğukta el frenini çekik bıraktığım için mi oldu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Bugün ABS ışığım yandı.
    Birkaç defa stop edip yeniden çalıştırdım.
    Hepsinde önce ışık söndü ama sonra yine yandı.
    Bir iki deneme yaptım ABS tamamen devre dışı.
    Bana servis yolları göründü
    Soğukta el frenini çekik bıraktığım için mi oldu acaba?

üstad burada defalarca uyardım diye hatırlıyorum özellikle kış günü el frenini en fazla bir iki tık çekin diye..
    umarım abs iletimini veren tellerden birisi kopmamıştır, benim ilkinde sıkıntı yoktu ama daha sonra koptu, parça komple değişiyor ve fiyat 400TL civarı,
    ama çıkma olarak 25TL ye bulup taktırmıştım o zamanlar, sakın 400liraya sıfır parça almayın, zaten bekletiyorlar parça yok diye

beyler bu arada elimde 4 adet lastik jant duruyor 185*65*15 pirelli winter 1000km binilmedi kar lastiği ankarada isteyen varsa hemen vereyim

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.