Şimdi Ara

yeniyim yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu açmam gereken forum tam olarak burası mı emin değilim ama birkaç sorum olacak
    20 yaşında 178 boylu 90 kiloyum.
    Göğüs basen bacak özellikle bel simidinden şikayetçi olarak spor salonuna yazıldım ve beslenmemi düzenledim
    Benim öncelikli hedefim beden düşmek, bel simidimde kurtulmak yani kısaca yağlarımı eritmek
    Benim bildiğim kadarıyla önce kardiyo antrenmanları yapılır sonra kastan kazanmak için ufak ufak ağırlık çalışmaları
    Macfitteki antrenörüm bana kardiyosuz full vücut antrenmanı ve protein ağırlıklı beslenme yazdı
    Sorum şu , benim isteklerime göre full vücut girmek mantıklı mı ? Baya iyi vücudu olan arkadaşım da öyle dedi kardiyo yaparsan yüzün gözün çöker senin dedi.
    Ne yapmalıyım ? tekrar söylüyorum önemli olan incelmem ve yağlarımdan kurtulmam.

• agirlik + 15-20 dakka hiit cardio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mc_aliko M kullanıcısına yanıt
    full kardiyo veya full ağırlığın ne zararı olur
  • valla bu sorunun cevabini bulabilmek icin saatlerce youtube videosu izleyip, saatlerce yabanci forumlarda takilip saatlerce pubmd'de makale okudum.

ozetle soyleyebilecegim beslenmenin nasil dengelisi iyiyse sporun da oylesi makbul. bir yandan yag yakio bir yandan vucudunu sekillendirmek istiyorsan en ideali agirlik + kisa sureli hiit cardio. sadece birini yapinca ya daha uzun surede yag kutleni kaybediyorsun ya yag kutlen gidiyor ama kassiz armut vucut oluyorsun.

tabi bunlar benim cikarimlarim, baskalarinin goruslerini de alman elzem. sen simdilik yediklerini duzenlemeye ve spora aksatmadan gitmeye bak gerisi zamanla gelir merak etme.

imza 20 kilo vermis biri

• Spor salonları , koşu bantları üzerinde saatlerce debelenen kilolu insanlarla dolu .

O yazdığınız ikinci aşamaya geçtiklerini hiç görmedim . Hani kilo verip de ağırlık çalıştıkları ...

Ama tersini yapıp da başaran insanlar çok . Bu forumda bile...

Yeter ki tişört mevsimi bitince sporu bırakıp da kolaya dönmeyin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 27 Ağustos 2017; 16:17:26 >
  • "Önce zayıflayım, sonra ağırlık çalışayım" olabilir, yanlış değil ama hem sıkıcı hem de en verimli yol değil.

Ağırlık çalışmasında kardiyo kadar nabzını yükseltip yüksek tempo çalışabilmen mümkün, hem dolaşım ve kalp egzersizi hem de bir yandan kaslarını kullanarak geliştirmen daha kısa zamanda daha kolay yol aldırır.
    Fullbody ya da splitt farketmez, en zevk aldığın metot en iyisidir. Fakat genellikle yeni başlayanlar için bütünleşik hareketlerin olduğu fullbody programları adaptasyon aşamasında gayet verimli.
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Üçünüz de yakın şeyler yazmışsınız çol sağolun ikisi bi arada götürcem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    yardıma ihtiyacım var
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.