Şimdi Ara

Yeniyim yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bir lineage 2 clienti indirdim (Lineage II Chaotic Throne: Gracia Final) uzun süre patchleri yükledi oyuna giriyorum acountu kabul etmiyor meğersem ücretliymiş ben sadece başkalarının yaptığı serverlarda mı oynayabilicem yokmu orjinal güzel bir server?

Private serverlarda oynaman için patchlerini indirmen gerekli sonra oyunun bulunduğu klasöre atıp oyuna gir acc ve şifrenin üretip gir tabi auto acc ise yoksa sitesinden alırsın gerisi çorap söküğü gibi geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: form

bugün bir lineage 2 clienti indirdim (Lineage II Chaotic Throne: Gracia Final) uzun süre patchleri yükledi oyuna giriyorum acountu kabul etmiyor meğersem ücretliymiş ben sadece başkalarının yaptığı serverlarda mı oynayabilicem yokmu orjinal güzel bir server?

Şimdi kurduğun oyunu siliyorsun, (uninstall yaparak) sonra tekrar kuruyorsun fakat KESİNLİKE UPDATE YAPMIYORSUN. L2.bin dosyasını arat ve "bin" uzantısını "exe" olarak değiştirip oyunu oradan çalıştıracaksın. Ücretsiz serverlardan da "host" dosyası var onu C:\Windows\system32\drivers\etc klasörüne atıp o ücretsiz servera girebilirsin.

Örn. Bizim oynadığımız L2 Emperror Warriors x25 serverı,www.l2etf.com

Oyundaki nickim KoenigSegg

• www.l2appeal.com a girip downland kısmından once interludeyi sonra patch indirebilirsin.Server yeni olduğu için diğer playerlarla eşit iteme sahip olma imkanın var.Kurulum veya oyunla ilgili soru işaretlerini pm atarsan çözebiliriz.İyi oyunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım lütfen??
    5 ay önce açıldı
    Yardım Lütfen?
    5 ay önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.