Şimdi Ara

Yeniyim (İstek Üzerine)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Başlıcam Fakat Cd Almadan İnternetten Çekmek İstiyorum Birde privatede Başlıcam Sonra Orj Servere Geçerim Harneyse Bunun Hakkında Bilgi Mesala Her Private Farklı Download mı Version Pack Fln Nasıl Oluyor İndircem Kısaca Ogrenip oynucam
    oynadıgım Online Uzun sureli
    2 moons dekaron
    silkroad online
    mu online vb

Buyur Söz Hakkı Sizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 10 Nisan 2009; 19:10:18 >

• Valla cd almadan indirmek istiyorsan oyunun sitesinden çekebilirsin. Private server konusuna girince hepsi için farklı yüklemene gerek yok sadece gerekli patchleri yüklemen ve realmi ayarlaman gerekecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 8 Nisan 2009; 20:23:20 >
  • Sendemi Wowa Geçtin :) Msn Ekle Konusalım Sen Pm İle Verirsen Eklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

Sendemi Wowa Geçtin :) Msn Ekle Konusalım Sen Pm İle Verirsen Eklerim

Eh işte biraz oldu private serverlar da takılıyorum bende, msn attım pm olarak
  • SRO dan wow a geçmişsin hehe millet sro yu bırakmaya başlamış. :D
  • Sen Benimi Takip Ediyon Rehberi Çok Uzun Yaw Bu Wowun 3 Saatlik Hafta İçi Zamanım Var Hafta Sonu Full Bana Anlatıcak Yokmu Okudum Çok Uzun Geldi Karışık BiTon Ekranda Skiller Var vs Torrent İndiriyorum Bu Pack Olayını Anlamadım Anlaıdmda Acayip Karışık Resmdekini İndiriyorum 6gb fln

Yeniyim (İstek Üzerine)
  • up çoluk çocuk sanmayın online oyunda uzmanım fakat ilk defa olduğu için oğrenmek zorundayım yaş 22
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 35 yaşında da olsan, sonuçta bilgi paylaşım mekanı burası, forum, başlığı zaten forum kuralları gereği "S.a" olamaz arkadaşım. Kısa ve öz bi şekilde problemin ne olduğunu yaz, yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarlar.
  • allah sabir wersin private servercilara :P
  • Başlıkmı Önemli İçerikmi Yazdım Ztn İçine Giren Görür slm vermek suçmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

up çoluk çocuk sanmayın online oyunda uzmanım fakat ilk defa olduğu için oğrenmek zorundayım yaş 22

pff şu çoluk çocuk takıntınıza sinir oluyorum arkımın kardeşi 12 yaşında 69 lvl warlocku var ama ÇOCUK.sizin çoluk çocuk takıntınız ancak knight online,silkroad ve adından bile nefret ettiğim metin2 gibi mmorpg ler için geçerli.iyi akşamlar
  • lafına dikkat et takan yok sadece soyleyim dedim oyle sanmasınlar diye asıl konu bu değil sorularım çorba olsun diye açmadım konuyu siizn yaptığınız ona uygun
  • A.s
  • yaklasık 2600 post atmıssın nasıl konu acılır konusunda fıkrın yok bıde laflarına dıkkat et falan baslıkmı onemlı ıcerıkmı demıssın bıde orası tam gg olmus wow oynayacaksanda prıvate de kal lutfen
  • Private serverlarda takılma. Sroya yıllarca verdiğin paranın %0.25 ini bile vermeyeceksin sonuçta. (Replenishment icabı)

3 oyunuda orjinal al. Ne öğreneceksen burada öğren. Privatelardann gelecek hayır sordan gelsin.
  • bence hiç private serverda oynama zamanına yazık al abi orjinalini klasik wow zaten iyice ucuzladı.1 aylık da ücretsiz zaten daha öncelerinden rpg oyunları oynadıysan wow'u kesinlikle seversin ilk başlarda zor gelebilir ama zamanla alışırsın
    hani önce private de deneyeyim sonra orjinaline bakarım diye düşünüp de oyunu seversen orjinal aldığın ilk gün private de oynadığına pişman olursun
    tabiki tercih senin
  • Privatede oynama bence ben oyunu ögrenmek için çok oynadım ama öğrenmek yerine insanı oyundan uzaklaştırıyor. Oyunu indiriyorsan bence cd keylerini al daha ucuz a gelir ben 43 tl ye aldım wow +tbc nin keylerini,orjinalı gibi yok oynıcaksan orjinalde oyna.
  • başlığını düzeltmelisin
    forum kurallarına göre sorucağın veya anlatacağın konuyu özetleyen bir başlık olmalı
    böyle senin gibi camiye girer gibi başlık olmamamalı yani
    sorunu okumadım bu yüzden
  • Sağolun Wowu Netten Çekicem key ve Aylık Ne Kadar 1 keremi alıncak Ve Bedava Oluyormu Arada
    edit:başlık değişti
  • O zaman hedefine göre keyleri alıp account açacaksın. Ama keyleri netten alacağına 5-10 lira ekleyip orjinal dvdlerini alman daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.