Bildirim
yenilikler//SİHİRBAZIN TAVŞAN FIRLATMA OLAYI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bende denedim büyü attım olmadı herşeyi yaptm olmadı bilen varsa yazsın lütfen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
olur mu öyle şey? o bir satış taktiği sadece görsel :) lütfen kanmayalım -
quote:
Orijinalden alıntı: ultimateipad
olur mu öyle şey? o bir satış taktiği sadece görsel :) lütfen kanmayalım
Nası ya sihirbazın elinden gelen tek şey ateş topu atmak değildir, videoyu izle diyodu hatta video da gayet net ama ühü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoda köy binası teke alıyor :) sizce mümkün mü
quote:
Beşinci seviye bir sihirbaz bir binaya salladığında %5-10 luk kısım kalıyor, mega malikane var goblin Haritasında alt tarafta iki tane 6 seviye sihirbaz Kulesi var bi sihirbaz iki okçuyla yıktım(6. seviye kulede de 5.seviye sihirbaz var)
Herneyse mümkün değil, belki 6.seviye tek atar, ama olay tek atması değil yeter ki atsın
quote:
Orijinalden alıntı: rotring 500
quote:
Beşinci seviye bir sihirbaz bir binaya salladığında %5-10 luk kısım kalıyor, mega malikane var goblin Haritasında alt tarafta iki tane 6 seviye sihirbaz Kulesi var bi sihirbaz iki okçuyla yıktım(6. seviye kulede de 5.seviye sihirbaz var)
Herneyse mümkün değil, belki 6.seviye tek atar, ama olay tek atması değil yeter ki atsın
Ben tavşan tek atsın mı dedim? :) videoda normal vuruşu da tek alıyor dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hakikaten tavşan nasıl fırlatılıyor, bilen varsa söylesin, kaç sefer denedim savaşta olmadı hatta güncelleme ile ilgili yeni videolarıda izledim hiçbirinde tavşan fırlatma yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X