Şimdi Ara

Yenilenen Peugeot 408'in Türkiye fiyatları belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
5.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Degecek Opsiyonlar derken Matrix led far, Koltuklar Alcantra, hafizali masajli, elektrikli bagaj vs..Cok artisi var aslinda baktigimiz da Sayamadigim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

siz sanırım kullanıcısınız anladığım kadarıyla.

gt deki spor sürüş paketi diye bir donanım farkı var.

bunun içeri nedir tam olarak bilginiz varmı süspansiyona bir müdahele yoktur fakat normal sürüş modu haricinde ne değişiyor mesela.

Yok Hocam Ben C4 Hybrid Kullanicisiyim, araci inceledim bende dusunuyorum Almayi..Spor paket de Adaptif suspansiyon Vs yoktur Gorsel degisiklikler olabilir tam emin degilim acikcasi..

teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımızda.

bu arada başka yerlerden fiyat alabilirsem size yazarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

güle güle kullanın hocam, yakıt nasıl?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

şehir içi için gayet iyi bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

1500 metre rakım üzerinde hibrit motoru çalışmıyor bu versiyonda, çok büyük toplu davalar açılıyor şu an:

https://forum.donanimhaber.com/yeni-opel-grandland-1-2-hibrit-2025-model-aracim-elektrik-motoruna-gecmiyor-bayi-sorunu-cozmuyor--161006418-2#163536875

Bende forumda şikayet eden arkadaşlara inanmamıştım, ama yurtdışı forumlarını okuyunca şok oldum:

Forum-Peugeot (Moteur/Boîte e-DCS6): Yeni Peugeot 3008 ve 5008 sahiplerinin, özellikle Alpler'de veya yüksek rakımlı bölgelerde (Massif Central vb.) aracın neden "Pure Electric" modunu tamamen kapattığını, benzinli motorun neden sürekli devrede kaldığını tartıştıkları ana başlıklar yer alır.

L'Argus / Forum Auto (Problème de dépression de freinage): Stellantis grubunun bu araçlarda kullandığı emme manifoldu bazlı fren vakum sisteminin, rakım kaynaklı basınç düşüşlerinde motoru kapatmama eğilimini ve yakıt tüketiminin aniden 10 litreye fırladığını gösteren kullanıcı şikayet zincirleri bulunur.

Citroën-Forum / Planète Citroën (C3 Aircross & C5 Aircross Hybrid): Aynı e-DCS6 şanzıman mimarisini kullanan Citroën sahiplerinin, dağlık bölgelerde elektrikli sürüşün tamamen devre dışı kalması ve bayilerin buna "normal çalışma karakteri" demesi üzerine açtığı teknik şikayet başlıkları.

İngiltere otomobil şikayet siteleri:

Peugeot Forums (UK - 3008/408 Hybrid Threads): İngiltere ve Avrupa'nın yüksek kesimlerinde yaşayan kullanıcıların, batarya %80 doluyken bile "EV mode temporarily unavailable" (Elektrik modu geçici olarak kullanılamıyor) uyarısı almalarını ve bunun atmosferik basınç/vakum sensörleriyle olan bağını inceleyen başlıklar.

Opel/Vauxhall Owner Forums (Grandland Hybrid e-DCS6): Yeni nesil Grandland sahiplerinin, hafif hibrit (Mild-Hybrid) sistemin coğrafi sınırlarını, özellikle yüksek rakımlı otoyollarda sistemin neden düz benzinli gibi davrandığını şikayet ettiği tartışmalar.

Reddit (r/Autos & r/peugeot - Stellantis Mild Hybrid Tech): Stellantis’in maliyet kısmak amacıyla elektrikli vakum pompası yerine yazılımsal kısıtlama tercih etmesini ve bunun yüksek coğrafyalarda yarattığı hibrit körlüğünü eleştiren teknik topluluk başlıkları.

Almanya otomobil siteleri şikayetleri:

Opel-Team-Niederrhein / Motor-Talk (Opel Grandland & Astra Hybrid): Almanya’nın en büyük otomotiv forumu Motor-Talk üzerindeki Opel başlıklarında, 1.2 Hibrit motorun yükseklik farklarında (özellikle güney Almanya ve Avusturya seyahatlerinde) elektrikli sürüşü bloke etmesi üzerine kullanıcı deneyimleri.

Peugeot Talk (Deutsches Forum - e-DCS6 Getriebe): Alman Peugeot kullanıcılarının, yeni 48V hibrit sistemin kış şartlarında ve yüksek rakımlı yerleşim yerlerinde bataryayı doldurmasına rağmen motoru neden kapatamadığına dair teknik analizleri ve servis diyalogları.

NextMove / AutoMotorUndSport Community: Stellantis grubunun yeni 1.2 PureTech zincirli hibrit motorunun gerçek yol testlerinde, topografya ve rakım değişimlerine karşı gösterdiği yazılımsal zaafları ve tüketim sapmalarını ele alan kullanıcı geri bildirimleri.

• Hg34 H kullanıcısına yanıt

Google'a Stellantis'in yeni hibritleri 1000 metre rakımı geçince çalışmıyor diye yaz, istediğin dilde, sayfa sayfa sorunları gör...

Bende bu forumda Erzurum'da 1.2 hibrit alıp iade etmek isteyenlerin konularını okuyunca haberdar oldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 20 Mayıs 2026; 14:36:36 >

Oraya buraya yazmaya gerek yok 1200-1300 rakımda kendim kullanıyorum 4000 km oldu sorun yok, bacanakta 1.2 hibrit grandland var 20 000 km oldu aynı rakımda sorun yok...

1000 metre olayı külliyen yalan. Belki Erzurum gibi 1800 -2000 civarı sorun yaşanıyor olabilir. Onu da koca firma uğraşıp çözsün bi zahmet.

Alan arkadaşlar birbirine destek çıksın. Malesef burada hak verilmiyor alınıyor.

Dogrudur, bununla ilgili Turk kullanicilar var Erzurum gibi yerler de, hybrit devreye girmiyormus..Videolar da var..Sahsen ben sorun yasamiyorum Yuksek rakimlarda olmadigim icin.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.