Şimdi Ara

Yeniden başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna tekrardan başlayacağım 0 dan başlamayı düşünüyorum. Hangi serverda açayim kararsızım west mi tr mi na falan hangisi olsun bilmiyorum. Bir öncekisi tr de idi challenger bırakmıstım sıkıldım. Böyle düzgün flame yapmicak oyunculuk kalitesi yüksek yer arıyorum bunun yanısıra ping sorunuda olmasın istiyorum. Ayrıca bu uzun yolda benle oyun atmak isteyenleri eklemek isterim :)

• Varsa öyle bir yer, hani denk gelirde bulursan bizide çağır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Varsa öyle bir yer, hani denk gelirde bulursan bizide çağır.

Ya işte na falan diyorlar orda oynamayı çok isterimde ping sıkıntıymıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NA iyi ama lag sorunu var. Alışılırsa oynanır aslında.
    EUNE de 3 level hesabım var. İyi gibi. TR'nin düşük levelları full küfürdür. KS atma lafı falan çok vardır (gerçi bronzdada öyle) 3 maç mı ne attım. Hiç küfür yoktu. Ama ne bileyim o kadar şeyi baştan kasmakta zor geliyor.
  • Na serveri iyi diyor herkes.Ben şahsen oynamadım.Hafiften ping olduğu için tercih etmedim.
  • Bas ingore'u geç
  • Pure vpn yada cyber ghost var. VPN programları, ücretli. Onlarla bağlanırsan BELKİ ping sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cabal sıfırdan yeniden !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben eskiden 150-200 pingle oynadıgım icin tr de na serverinde de o civarlardaysa oynarım ben alışığim

• kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

NA iyi ama lag sorunu var. Alışılırsa oynanır aslında.
    EUNE de 3 level hesabım var. İyi gibi. TR'nin düşük levelları full küfürdür. KS atma lafı falan çok vardır (gerçi bronzdada öyle) 3 maç mı ne attım. Hiç küfür yoktu. Ama ne bileyim o kadar şeyi baştan kasmakta zor geliyor.

Ping varsa bulasmim ya trdede vardı yeni çözümledim zatwn pingsiz oynayınca oyuna tapıyorum resmen na falan yapmim o zaman. Ya trnin hepsi flame ya bronz degil tüm liglerde coluk cocuk var ve sıkıldım baştan trden başlamak istemiyorum

• Vpnler çözğm olabilir belki na için ama uzun uğraş na yı geçtim west hakkında yorumlarınız neler

• Internetin en kralından, fiberinden, überinden olsun NA sabit +200 ping. AA şampiyonlarını oynayabiliyorum ama Lee Sin falan oynamak çok zor. Alistarda W+Q bile yapamıyorum, sen düşün.

En sağlıklısı West gibi, high eloya geldiğin zaman hiç değilse.

Eğer başlayacaksan gelirim ben de düşünüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 9 Temmuz 2014; 11:30:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

NA iyi ama lag sorunu var. Alışılırsa oynanır aslında.

Ping varsa bulasmim ya trdede vardı yeni çözümledim zatwn pingsiz oynayınca oyuna tapıyorum resmen na falan yapmim o zaman. Ya trnin hepsi flame ya bronz degil tüm liglerde coluk cocuk var ve sıkıldım baştan trden başlamak istemiyorum

Ya bir dene genede bence. Ping olsa da kopma falan yok. TR de oyun mantığı kötü. Yok abi Metin 2 sanıyorlar.
    Hele jungle oynayan biri olarak nefret ediyorum bu serverdan nefret. Ya madem ct yedin. Kule altı takıl farma oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut Reis

Internetin en kralından, fiberinden, überinden olsun NA sabit +200 ping. AA şampiyonlarını oynayabiliyorum ama Lee Sin falan oynamak çok zor. Alistarda W+Q bile yapamıyorum, sen düşün.

En sağlıklısı West gibi, high eloya geldiğin zaman hiç değilse.

Eğer başlayacaksan gelirim ben de düşünüyordum.

Tamam west için patch yüklemeyi kuruyorum akşam size dönecegimm

• tr'de başla gene.west'e falan gerek yok türkiye serverinde zaten bir seviyeden sonra (d2 üstü) gayet düzgün.kişi kişi flamer,blamer ararsan o her serverda var zaten.biz de başlamıştık arkadaşla.arada giriyoruz bir kaç maç atıyoruz falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalpcan

tr'de başla gene.west'e falan gerek yok türkiye serverinde zaten bir seviyeden sonra (d2 üstü) gayet düzgün.kişi kişi flamer,blamer ararsan o her serverda var zaten.biz de başlamıştık arkadaşla.arada giriyoruz bir kaç maç atıyoruz falan.

Haklısın işte egleniyordum o hesaptada satıyorum yani daha pek girmeyecegim şimdi baştan başlayacagım için flame olmayan eglencegim bir yere girmek istiyorum çok fazla oynamayı düşünmüyorum zaten girip eglenip cıkmayı düşünüyorum

• quote:

quote:

tr'de başla gene.west'e falan gerek yok türkiye serverinde zaten bir seviyeden sonra (d2 üstü) gayet düzgün.kişi kişi flamer,blamer ararsan o her serverda var zaten.biz de başlamıştık arkadaşla.arada giriyoruz bir kaç maç atıyoruz falan.

Haklısın işte egleniyordum o hesaptada satıyorum yani daha pek girmeyecegim şimdi baştan başlayacagım için flame olmayan eglencegim bir yere girmek istiyorum çok fazla oynamayı düşünmüyorum zaten girip eglenip cıkmayı düşünüyorum

eğer westte açacaksanız ben de açayım bari.bir ara açmıştım.yabancı sunucularda tek başına kasılmıyor.

• quote:

quote:

quote:

eğer westte açacaksanız ben de açayım bari.bir ara açmıştım.yabancı sunucularda tek başına kasılmıyor.

Açın hocam ben şuan patch yüklüyorum. Umut reisede mesaj atıcam o da başlicaktı 3 kişi başlarız bakarsınız 5 yaparız seri seri kasarız w/l oranı + 500 falan olur :p benim birönceki hesabımda +170 falandı yalnız giriyordum genelde topluca kaybetme şansımız dahada azalır

• Bence hiç başlama hocam.
  • Tr serverı oynanmaz bunu bil ilk olarak.

NA çok ping var 200 aşşagısını göremiyorsun. Suanda en iyi seçenek West keşke dedigin gibi oyuncu kitlesi düzgün pingsiz bir server olsa. Ama yok işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.