Para var huzur var eski monitörde nasıl atılmış kenara yazık yazık....
Nazar etme nolur çalış seninde olur Solda ucu gözüken monitörü diyorsan o hep ordaydı
tarık abi parayla işim olmaz dostlar sağolsun şimdi o beyaz monitörün yerinde 997mb duruyor.çokta güzel oldu onun oraya geçmesi 17" ctx monitörün fotolarını çekiim ilan açacam onada
hayırlı olsun kardeşim
Off kasa süper dostum keşke benim de öyle bir kasam olsa Dandik monitörle geziniyoruz işte...
vural abı sende olmasan usttekı resımde ucu gorunen monıtoru de mod yap dıcektım arkadasa vallaha sımdı tam oldu nese harıka ortesı bı urun olmus oonumuzdekı aylar ıcınde yurtdısına cıkıcam dondugumde mukkemmel otesı pc toplıyacagız sızlerle berabr ınsallah sonuna kadar dh sonuna kadar mod !
süper olmuş olumsuz bir yorum da yoq ellerine sağlık
teşekkürler arkadaşlar
Cidden ya renkler karısıyo :D kırmızı ve mavı neonlar olmamıs kırmızı mavıyı bastırıyo woxed hepsını mavı yap bence
Dostum eline sağlık güzel olmuş, ben mehmet, dün yanına uğramıştım, Termal macun fln sohbet etmiştik...
quote:
Orjinalden alıntı: .: mds :.
Dostum eline sağlık güzel olmuş, ben mehmet, dün yanına uğramıştım, Termal macun fln sohbet etmiştik...
hatırladım teşekkürler yorum için karadenizli@ kasada mavi renk pek kullanmak istemiyorum çünkü hoşuma gitmiyor
kasanın yanından soktugun buyuk fan duruyo hala bna versene.bide harbiden guzel olmus da bnce ole bi kasan varken artık su sogutmaya gec bnce
Kasanin yanindaki fani söküp sattim :D sivi sogutmayi kurmasi zevkli ama gerisi amelelik :) suanki sogutma sistemine bu kadar sessizken rakip bir su sogutma olmaz :) su sogutma artik sarmiyor o yuzden su sogutmaya ne para harcamayi nede kullanmayi dusunmuyorum.hevesimi aldim o isten
hocam hep şöyle bir ortama sahip olmak istedim,ama hi bukadar düzenli bir masam olmadı işcilik ve tercihlere denecek yok, güzel bir çalışma
Güzel çalışma olmuş gerçekten tertemiz iş çıkmış
arkadaşım kasa süper olmuş. bende armor+ aldım. sendeki panelin ismi nedir? kasaya ne ekleyeyim.
panel zalman mfc1+
Son halıne bayıldım :D yıne renkler olmamıs dıcem bu sefer @woxed gırısıcek bana :D saka hoca walla guzel olmus elıne saglık
Çok Çılgın duruyor. Fazla renklendirme bence sonraa panayır yeri gibi olur.
çok güzel olmuş üstad kırmızı hiç olmamış içini iyiki siyaha boyamışsın
@WoXeD
süper çalışma eline sağlık her ne kadar armor+ ı orijinal haliyle sevsemde bu çalışmanı beğendim bu arada neler yapmışsın öyle güzelim kasayı dağıtmışsın komple sonra geri toplamışsın süpersin vallaha
İmrenerek baktıgım bir kasa emek harcanmıs ve kendini gösteriyor