arkadaşlar öncelikle merhaba:)daha yenice iphone 4 sahibi oldum.sizlere sorularım var. 1)iphone nda jailbreak olduğunu nasıl anlarım? 2)jailbreakin avantaj ve dezavantajları neler? 3)olmazsa olmaz uygulamalar gerekli uygulamalar neleri önerirsiniz? 4)dışı için kapak,kaplama,bumper vs.ne önenirsiniz(markasıyla belirtirseniz daha ii olur:) 5)donanım(araç,kit vb.) olarak ne önenirsiniz?yani ekstradan sonradan aldıklarınız,önerdikleriniz neler? (örn:parrot ardrone) 6)mikro sim i nasıl yaparım açıklıka anlatın lütfen?
şimdilik sorularım bu kadar daha kullandıkça yenilerini sorabilirim: şimdilik ii günler cevaplarınız için teşekkürler
jailbreak varsa cydia vardir. 3M carbonu öneririm koruma icin. Uygulamalara gelince konularda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
isterseniz kartınızı kesip micro sim yapin isterseniz operatörlerden temin edin. turkcellde 12TL digerlerini bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: efyuar24
jailbreak varsa cydia vardir. 3M carbonu öneririm koruma icin. Uygulamalara gelince konularda var.
Forumda sorduğunuz soruların hepsi var. Benim bulmam 3 dakikamı aldı. Siz de arama butonunu kullanarak hepsine ulaşabilirsiniz. Öncelikle sabit başlıklardaki ana konuları okuyun.
Bu arada hayırlı olsun.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >