Şimdi Ara

yenibir mesj atabilmek için 5dk bekleyinizz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neden 5dk beklemek zorundayiz bilimselbir açıklaması varmı.Varsa beni aydınlatırsanız sevinirim..

• sunucu saatinde sorun var
    bekleme süresi 2 dakikadır

bir mesaj attıktan sonra saat tut, tam 2 dakika sonra yeni bir mesaj atabilirsin

süre geriye sayarken, bir önceki mesajdan 2 dakika sonra yenile dersen sürenin dolmasını beklemeden gönderirsin
  • 5dk bekleyen varmı ki?
  • aslında bana da garip geldi 5dk ayzıyor ama okadar sürmüyo peki neden bekliyozz?
  • Mesajlar arasına böyle bir sınırlama forumun sağlığı içindir ki süre kısıtlaması olmasa trafik sıkışıklı olur forum yavaşlar hızlı hareket etmeniz zorlaşır. Forumda aynı anda online kullanıcı ve mesaj atanların sayısı çoğunlukta. Bu uygulamanın olması doğaldır.
  • bi efsaneye göre hızlı post kasılmasınn dieee
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Mustafa 61.

Mesajlar arasına böyle bir sınırlama forumun sağlığı içindir ki süre kısıtlaması olmasa trafik sıkışıklı olur forum yavaşlar hızlı hareket etmeniz zorlaşır. Forumda aynı anda online kullanıcı ve mesaj atanların sayısı çoğunlukta. Bu uygulamanın olması doğaldır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kısacası serverın yorulmaması için. Eğer zaman kısıtlaması olmasa binlerce kullanıcı aynı anda mesaj atabilir. Bu durumda site kolayca çökebilir.
  • quote:

Mesajlar arasına böyle bir sınırlama forumun sağlığı içindir ki süre kısıtlaması olmasa trafik sıkışıklı olur forum yavaşlar hızlı hareket etmeniz zorlaşır. Forumda aynı anda online kullanıcı ve mesaj atanların sayısı çoğunlukta. Bu uygulamanın olması doğaldır.

DH Yönetiminin açıklamasına göre herkes mesajını bir kez daha düşünüp daha olgun mesajlar atsın diye yapılmış formun yavaşı ya da hızı ile alakası yok tabi DH yönetiminin de bu şekilde yaklaşması biraz garip zaten yeterince düşünmeden atılan bir sürü mesaj var.

Ben de diğer bölümlere gidiyorum bildiğim konularda yardım edeyim diyorum ama malesef o süreyi görünce beklemek gelmiyor içimden ve geliyorum konu dışına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBER-WARRIOR -- 6 Şubat 2009; 23:24:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CYBER-WARRIOR

quote:

DH Yönetiminin açıklamasına göre herkes mesajını bir kez daha düşünüp daha olgun mesajlar atsın diye yapılmış formun yavaşı ya da hızı ile alakası yok tabi DH yönetiminin de bu şekilde yaklaşması biraz garip zaten yeterince düşünmeden atılan bir sürü mesaj var.

Ben de diğer bölümlere gidiyorum bildiğim konularda yardım edeyim diyorum ama malesef o süreyi görünce beklemek gelmiyor içimden ve geliyorum konu dışına..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.