Şimdi Ara

Yeni Zombi Avı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar popmundoda zombi avı değişti. Artık eskisinden daha zevksiz (bence) ama daha kolay bir sistem geldi. Bu konuda forumlarda (popmundo forumları) yüzlerce soru soruluyor ve bir kaos hakim.. bende araştırmalarım sonucunda edindiğim resmi ve kesin bilgileri burada sizlerle paylaşmak istedim. (tabi zombi avı şuan beta ve bilgiler değişebilir. Değiştikçe güncellemeye çalışacağım) .

öncelikle yeni av tamamen otomatik. yani eskiden zombi bulup ilgilen diyorduk ve silah veya testeremizi kullanarak zombiyi öldürüyorduk. fakat artık karakter bu işlemi otomatik yapıyor. biz sadece günlüğmüzde görüyoruz. zombi avına giriş ise zombilerin çıkacağı şehrin mezarlığına giderek oradaki geçidi kullanmamızla gerçekleşiyor. (2-3 gündür beta devam ediyor ve oraya beta dolayısıyla mezarlıkta çıkan anahtarları alabilenler girebiliyor. beta bitince muhdemelen anahtar olayı kalkacak).

dahaönceki avlarda işimize yarayan temel ateşli silahlar, motorlu el aletleri ve paranormal izleme cihazları yeteneklerimiz bu yeni sistem de de işe yarıyor. tabi dediğim gibi herşey otomatik. bu yeteneklermiz nekadar iyiyse okadar çok zombi vurma ihtimalimiz artıyor.

geçitten ortalama 3 dakika içinde geçiyorsunuz ve karşınıza kobe günlerindeki çölü aştım dağa tırmandım vs görevlerinde olduğu gibi bir yer geliyor. fakat burada yön bulmamıza gerek yok.. nereye gittiğinizin önemi şimdilik yok gibi.. sadece dikkat etmemiz gereken bazı şeyler var:

1. dediğim gibi. yetenekleriniz nekadar iyiyse okadar çok zombi vurursunuz. yanınızda zombi takip cihazı olması gerekmez. ama olursa dahaçok zombi öldürebilirsiniz. silahınızda cephane bitince testereyle de kesmeye devam ediyorsunuz fakat silah kadar etkili değil.

2. kalabalık mekanlarda durduğunuzda zombiler tarafından saldırıya uğrama ihtimaliniz azalıyor fakat zombi vurma ihtimaliniz de azalıyor. önemli olan o dengeyi sağlayabilmek.

3.sürekli yönlere basarak yer değiştirmek çok mantıklı değil. uygun yerler bulup birsüre pusu yapmak sanırım daha mantıklı.

4.şansınız varsa bazen silah için cephane bulabiliyorsunuz.

5.testerenizin sürekli kullanımda kırılma riski var.

sorularınız varsa sorabilirsiniz.. yanıtlamaya çalışacağım.. şimdilik bukadar =) ..

SSS

- 0* yetenekle zombi vurabilirmiyim?

vuranlar var. sistemi zorlaştırmazlarsa siz de vurursunuz =).. nekadar iyi yetenek = okadar çok zombi vurma :p..

- karakterimi orada bırakırsam neolur?..

zombiler hırpalar, sağlığı düşer, ruh hastası olur ve cephaneniz biteceği için hiçbirşey da yapamazsınız =) ..

- anahtarlar nerde?. nezaman çıkacak?.. nçn çıkacak? =) ..

artık çıkarsa pazartesi çıkar. haftasonu ztn av yok. belgrad mezarlığında çıkar. anahtarsız geçide giremezsiniz onniçin çıkar =)..

- herkes ava nezaman katılabilecek?

jonas: herşey yolunda gidersa çarşamba.

- zombi sakatatları?

o da muhtemelen çarşamba.

not: buaradaki yazı tamamen bana aittir. bir kopyasınıda popmundo formunda yayınladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultra999 -- 29 Ağustos 2009; 15:38:06 >

• En fazla 4 avda 2000 başarısı rahatlıkla alınabilecek bu sayede ve çok kötü berbat gerçekten berbat
  • saçmalık
  • evet malesef eskisi kadar zevkli olmayacak.
  • Sakatatlar gerçekten çok çok iyi olmuş.Hızlı turneler için ideal Yoksa adamlar sağlık ve ruh hali düşmesi yüzünden yavaş yavaş turne yapacaklardı...
  • Bu çok kötü bir sistem, rezalet.
  • Aslında çok iyi yönleride var puan kazanacaksın 2000 zombi başarısı klasik olacak anne çömez turu gibi bişey ayrıca sakatatlar kolayca kazanılacak
  • zevki kaçtı şimdi
  • herkesin katılacagı av belgraddamı olcak arkadaslar? crs gunu olan?
  • böyle olayın ********
  • herkesin derken? anahtar için söylüyorsan bende anahtar yok ama şu anda avlanıyorum.
  • %4000 zamlı fiyatlarla kovan satışı yaptım bugün, zombi vuracağıma malzeme sattım daha kârlı çıktım.
  • av belgraddamı bı de bugun beta olmıcakmıydı bız de avlanabılıyomuyuz arkadaslar??bu ne zamana kadar acaba:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

%4000 zamlı fiyatlarla kovan satışı yaptım bugün, zombi vuracağıma malzeme sattım daha kârlı çıktım.

yourock.gif Ramazan ayındada böyle yapıyor esnaf
  • 680 zombiyi cehenneme geri gönderdim ! ama beş kuruş kalmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.