Şimdi Ara

yeni zenfone ve sorunlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 48 saat olmadı zenfone 6 aldım ama pek memnun değilim internette geziyorum sadece çok az ne konuşma var ne mesajlaşma hemen ısınıyor ve pili bitiyor örneğin bugün saat 7 de şardan full olarak çıkardım ve bugün sadece en fazla 1 saat nette takildim başka hiç bir şey yapmadım nette sayfalar falan fareden bile konuşmadım ama şarjım şuan 25 ve kamera çevresi yanıyor ne yapmalı ifade mı etmeli servise mı yollamali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her telefon illaki ısınır kullanmadığınız uygulamaları kapatın pil konusuna gelince ilk zamanlar şarj çabuk tükeniyorama zamanla normal değerlere gelecektir

• 1 saatte %75 hiç normal değil en azından 5 için değil.
    Ayarlardan pil kısmından analizlerin ss'lerini yollarsanız neyin pili sömürdüğü daha net anlaşılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

1 saatte %75 hiç normal değil en azından 5 için değil.
    Ayarlardan pil kısmından analizlerin ss'lerini yollarsanız neyin pili sömürdüğü daha net anlaşılır

Mobil çareyi yeni yükledim normalde o bile yoktu çatır çutur gidiyor sarj

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

1 saatte %75 hiç normal değil en azından 5 için değil.

Mobil çareyi yeni yükledim normalde o bile yoktu çatır çutur gidiyor sarj

Şarj 100den 1e kadar indiğinde ekran süresi falan bunların tamamını ayrıntılı yollayın o zaman anlaşılır.

• BordooMaavi kullanıcısına yanıt
    Bugün ilk defa uzun süredir yüzde birde kaldı normalde kalmıyordu kalır diye bekliyordum şuan en uzun batarya süresini aldım bugün hiç ellemedim neredeyse telefonu ama yinede kendi kendine bitiyordu. Oyun yükleyip nette gezip denemem lazım nette gezince tak diye bitiyor ama oyun oynamadım hiç o daha çabuk biter.
     yeni zenfone ve sorunlarım yeni zenfone ve sorunlarım yeni zenfone ve sorunlarım

• G2 ile 1.5 saat asphalt 8 oynamama ragmen 4.5 saat ekran süresi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aferin yaptın ergenliğini sakince uzaklaş şimdi burdan.
    Senin o telefona verdiğin parayla 2 tane zenfone alıyorum ben varsın 1 saat az ekran süresi aliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

Bugün ilk defa uzun süredir yüzde birde kaldı normalde kalmıyordu kalır diye bekliyordum şuan en uzun batarya süresini aldım bugün hiç ellemedim neredeyse telefonu ama yinede kendi kendine bitiyordu. Oyun yükleyip nette gezip denemem lazım nette gezince tak diye bitiyor ama oyun oynamadım hiç o daha çabuk biter.
     yeni zenfone ve sorunlarım yeni zenfone ve sorunlarım yeni zenfone ve sorunlarım

Hocam şarj süreniz normal gibi gözüküyor ekran süresi nedir acaba bu batarya özetinde belirleyici olan o oluyor çünkü genelde.

• BordooMaavi kullanıcısına yanıt
    Ekran süresi ne bilmiyorum. Bugunki gibi olsa tamam raziyim ilk defa oluyor normalde gün içinde kullanırken 2 kere sıfirliyorum bataryayı hemde oyun film falan olmadan sadece ara sıra tarayıcı üzerinden takiliyorum

• Öncelikle tarayıcı olarak kendi tarayıcısını kullanmanızı öneririm Chrome çok şarj tüketiyor.
    Gün içinde standart kullanım olarak internete takılırken 3 4 saat ekran süresi alabiliyor musunuz bunu ölçün.

• haritalar uygulamasını kullanmıyorsanız devre dışı bırakın ve konum servislerini kapatın, çok şarj yemiş heralde ondandır. bir de arkadaşın dediği gibi chrome yerine stok tarayıcı veya kendi kullandığım uc browser tavsiye ederim
  • Merhaba Telefonu Nerden Aldınız Teknosa Media Vb
  • Harita açık mı ki kapalı değil mı? Konum servisi ne bilmiyorum ve bu ekran süresi ne yav

• Nicolai Tesla kullanıcısına yanıt
    sarj yiyen uygumalarda 2. sirada goruluyo hocam o yuzden dedim, uygumalara girip haritalari bul ve devre disi birak de ordan. sonra ayarlardan konuma girip tikleri kaldirin, biraz daha iyilesme olacaktir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran süresi paylaştığınız resimde ekran yazan yere dpkunursanız ayrı bir sayfa açılacaktır orda ekranın kaç saat açık olduğu yazan deşarj boyunca. Ayrıca arkadaşın dediği gibi haritayı uygulamasını kullanıyorsunuz anakarta planda şarjı tüketiyor onu da kapatın

• Benimde ilk aldıgım hafta hiçbirşey yapmadan 12 saati geçiremiyordum. Hatta bir ara geri vermeyi düşünmüştüm. Gereksiz uygulamaları durdurup, ekrandaki Hava durumunu kaldırdım, şimdi ise 36-40 saati çok rahat şekilde çıkartıyorum.
    Bir de zamanla pil kendine gelecektir
  • Bir hafta oldu hala tam kendine gelmedi 12 saat maksimum. Ekran süresini yeni öğrendim şuan ekran süresi 30 dk ama şarj 83 e inmiş bile. Güncellemeleri falanda yapmadım telefona gelmedi diye yapmalı miyim ne yapayım.yav olmuyor boyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolai Tesla -- 1 Kasım 2014; 17:56:51 >
  • Dün 16 saat telefon kapalı şekilde.şarj.ettim.ve 4 saat 10 dk ekran süresi aldım. Yine tüm güne yetmedi benim için ama sanıyorum ki en büyük süreydi bu benim.için. bugün telefon açık şarj ettim 9 10 saat bakalım ne kadar götürecek ama şuan ekran suresi 13 dakika iken şarj 92 bu ne yav

• Nicolai Tesla kullanıcısına yanıt
    4 saat 10 dakika normal bir şarj süresi bu telefonların rootsuz verebildiği değerler bu kadar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.