Şimdi Ara

yeni yine yeniden update slinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni update ile assasins creed 4, trine 2 gibi oyunların promo

Silinsin lütfen. Forum dahilindeki mümkün olan tüm konularımı editleyerek üyeliğime son verme kararı aldım şunu gördüm ki Donanım Haber forum platormu içinde hiç bir şekilde kişilere en ufak bir faydamın dokunması bile gerekekmemektedir.Bu platform da bulunanlar, platform da yönetim işlemini sürdürenler platformu gereksiz bir hale getirmişler, buraları artık dayanılmaz bir ortama çevirmişlerdir.Yapılan işlemler, paylaşılan bilgilere gösterilen saygı bitmiştir.

sevgi ve saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 8 Eylül 2012; 18:07:13 >

• ng sharp dresseri decal tool+ng clean deus spec+2 rec den sattım iyi sanırım

bu arada ng itemler olsada genuineler değer kaybetmez çok fazla
  • Off abi pc yasağını yedim içim yanıyor içimmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

ng sharp dresseri decal tool+ng clean deus spec+2 rec den sattım iyi sanırım

eğer craftladıysan veyahut işin özü #99 ve altı crat numarasına sahip bir silahı satdıysan çok ucuza gitmiş ben bi #33 point and shoot aldım bugün 1.55 e , bills değerinde teklif geldi şimdiye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

ng sharp dresseri decal tool+ng clean deus spec+2 rec den sattım iyi sanırım

eğer craftladıysan veyahut işin özü #99 ve altı crat numarasına sahip bir silahı satdıysan çok ucuza gitmiş ben bi #33 point and shoot aldım bugün 1.55 e , bills değerinde teklif geldi şimdiye kadar

aslında 1-100 arası craft no yakalamak için taaa 1 hafta önceden 17x spy 17x melee 17x scrap'ı hazırlamıştım. ama update uykuda yakaladı kahretsin uyurken çıkmış uyandıgımda update çıkalı 1 saat olmuş ve craftladıgımda 355 ve 356 çıktı evet 17 craft da 2 tane sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.