Şimdi Ara

Yeni yıl Kampanyası(Maksimum) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
29
Favori
25.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir zincir mağazanın farklı şubeleri 'farklı işyeri' dir, değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum posu olan ve maxipuan kullandirabilen bir kuyumcu uye isyeri midir isyerinden net cevap alamadim mh de pazartesi sisteme yansir ona gore cevap verelim dedi tecrubeleriniz bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: karasuvari

quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Müdahale gelince 4 sayfalık konu düşmüş 2 sayfaya. O kadar boş soru ve yorum varmış yani düşünün. Kampanya şartlarını okumadan soru yazıyor millet. Konuyu açan arkadaş şu sorulan boş soruların cevaplarını SSS adı altında ilk mesaja büyük puntolarla yazarsa iyi olur.

millet onuda okumaz Forumun hatırı sayılır bir kısmı okuma özürlü bir kısmıda okudugunu anlama da sıkıntı çekiyor

çok doğru bir yorum olmuş tebrik ediyorum

• migrosdan 3. 100tl lik alışverişte de yine slipte bir şey çıkmadı bu kampanyadan alışveriş yapıpta slibinde bilgi çıkan var mı?
  • quote:

migrosdan 3. 100tl lik alışverişte de yine slipte bir şey çıkmadı bu kampanyadan alışveriş yapıpta slibinde bilgi çıkan var mı?

Maximum Kampanyalarında slipte kampanya bilgisi yer almaz.

• Kazandığımız puanlar siliniyor diye bir yazı geçmiş... Yıl içerisinde kazandığımız maxipuanların süresi ne kadar? Ne zaman siliniyor? Ayrıca bunu internet üzerinden nasıl harcayabiliriz? Biri yardımcı olursa sevinirim :)

Değiştirme:

http://www.maximum.com.tr/TR/yardim-sss/sikca-sorulan-sorular/Sayfalar/sikca-sorulan-sorular.aspx

> Kazanılan MaxiPuan'lar kullanılmazsa ne olur?
    Siz onları kullanana kadar portföyünüzde bekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 20 Aralık 2014; 12:30:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

quote:

migrosdan 3. 100tl lik alışverişte de yine slipte bir şey çıkmadı bu kampanyadan alışveriş yapıpta slibinde bilgi çıkan var mı?

vay arkadaş işbankasının garantiden öğreneceği çok şey var o zaman Garantide ne güzel sürekli slipte bilgi çıkıyor ya insanı müthiş gaza getiriyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

quote:

vay arkadaş işbankasının garantiden öğreneceği çok şey var o zaman Garantide ne güzel sürekli slipte bilgi çıkıyor ya insanı müthiş gaza getiriyor

Boyle kampanyalar yapsin, zaten yakinda bonus diye bisey kalmaz

• iki sorum var,
    1)yaptığım alışverişin iş bankası pos makinesinden geçtiğini nasıl anlarım?
    Ekstreden anlamak mümkün mü?
    2) 100 TL lik puanla migrostan alışveriş yaptım biraz önce bu kampanyaya dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muptela

iki sorum var,
    1)yaptığım alışverişin iş bankası pos makinesinden geçtiğini nasıl anlarım?
    Ekstreden anlamak mümkün mü?
    2) 100 TL lik puanla migrostan alışveriş yaptım biraz önce bu kampanyaya dahil mi?

1-Slipin altında iş bankası diye yazıyorsa iş bankasından geçmiş demektir.
    2-Kampanya şartlarında 8.maddede yazıyor zaten, maxipuan kullanılarak yapılan alışverişler geçersiz.

• gördüm şimdi, teşekkür ederim @sword88

Benim pek puan umudum kalmadı :)
  • çok bilinmeyenli denklem gibi. 3. alışverişe 30 tl, altıncı alışverişe 100tl. peki 7. alışverişe ne kadar para veriyor? ya da 4 ve 5. alışverişe ne veriyor?
  • Arkadaşlar ben bu maximum kredi kartından almak istiyorum işbankası sitesinde 2 tane gözüküyor 1 i aidatsız kart diye üstünde yazıyor acaba hangisini almalıyım farkları vs nedir ?
  • Anadolu hayat üye iş yeri bilginize.

• Hala garip sorular soranlar var

• webden katıldım
    onay sms'i geliyor mu
    şimdi alsam geçer mi, sms gelmedi...
  • Bende wepten katildim basvurunuz inceleniyor diyor.mesaj attim yine ayni cevap aldim.yani mesaj atan degil basvurusu onaylanan ktilabiliyor.demek ki ozaman onay mesaji almadan alisveris yapmiyalim mi

• quote:

Orijinalden alıntı: inch

çok bilinmeyenli denklem gibi. 3. alışverişe 30 tl, altıncı alışverişe 100tl. peki 7. alışverişe ne kadar para veriyor? ya da 4 ve 5. alışverişe ne veriyor?

Onlara birsey vermiyor, vereceğini nerden çıkardın?

• quote:

Orijinalden alıntı: eak101

İş bankası, İşte Üniversiteli kart sahibi olan müşterilere niye üvey evlat muamelesi yapıyor. Hiç bir şekilde yararlanamicaz demek şimdi.

dikkat ettiysen aidatsız olandan bahsediyor.
  • ziraat posu olan kuyumcu sayılırmı acaba.tek alışveriş yapıp müşteri hizmetlerine sorarak öğrenebilirmiyiz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.