Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hız testi yaptınız mı avea'dan daha yavaş diyorlar.
  • 33 liraya hala devam ediyor mu?
  • barbar52 kullanıcısına yanıt
    Nasıl aldınız peki nereye kısa mesaj ve attınız ya da çağrı merkezi ile mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxelll kullanıcısına yanıt
    hattımı faturasıza taşımak için talepte bulundum.1 gün sonra aradılar 33 lira teklif ettiler bende kabul ettim.Tarife kamu mega extra olarak tanımlandı
  • Arkadaşlar ben seç 500 e üyeyim .bu 8 gb kampanyası için ne yapmalıyız ..kampanya bu ay ticek benim .

• Arkadaşlar ben de bugün "yaz fırsatı 8gb" tarifesini 30 tl'ye aldım. Tarife taahhüdüm geçen ay bitmişti ancak 1 yıllık cihaz taahhüdüm devam ediyordu.Önceki tarifem yeni yıl 6gb idi.Dün akşam müşteri hizmetlerini arayıp daha uygun bir tarifeye geçmek istediğimi söyledim. Cihaz taahhüdü olduğu için alt tarifelere geçiş olamayacağı yanıtını aldım.O halde faturasıza geçişi sağlayın bu fiyatlardan kullanmam dedim. Müşteri temsilcisi arkadaş kalan cihaz,cayma,faturasıza geçiş vs. bedellerinin tek faturaya yansıyacağını etme eyleme tarzında belirtti. Ben de zaten cihazı her türlü ödediğimi geçişin yapılmasını istedim. Bugün 10 gibi aradılar. 1000 dk,1000 sms,4gb paketi 25 Tl - 1000 dk,1000 sms,8gb ise 30 tl'den teklif ettiler. Yokuşa sürmeden kabul ettim. Umarım cihaz taahhüdü olan arkadaşların işine yarar.
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim link varmı
  • 28 TLye 7 gb+faturasız+vodafone=kafam rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: frenze

Bu tarife faturalı da mı , faturasız da mı ?

Prime 10 (1000 dakika+1000sms+10gb internet) 59-tl ye kullaniyordum.

Paket bitince 100 MB 7 liraya otomatik veriyorlar.

Kalan net sorgulaması son 12 saati gösterdiği için her ay standart 52 lira geçirdiler bana böyle. E oda yetmiyor , ek internet alıyorum. Her ay 150 lira fatura ödedim.

Bugün görüştüm, bu tarifemi ne kadara alacağım dedim ?

Ne deseler beğenirsiniz ? Taahutunuz bitiyor, bir yıl daha ayni tarifeye taahut veremiyorsunuz. Artık 79 lira oluyormuş prime 10 GB.

Yarın numara taşıyorum dedim tamam siz bilirsiniz dediler.

1 saat sonra aradım, faturasıza geçeceğim dedim. Sebebi sordular, izah ettim. Peki siz bilirsiniz, 20 TL ücreti var dediler.

Tamam dedim.

Bu nasıl bir mantalite anlayamadım. Eski müşteriye indirim yapması gerekirken %40 zam yapıyorlar.

Yarın faturasıza geçme talebimi tamamlayacağım.

Bakalım hangi tarife veya operatöre geçeceğiz.

Bugün arandım.

Prime 15GB (1000 dk, 1000sms, 15 gb internet, 59 dakika yurtdışı gelen arama) 63 lira ,
    Bir tarife adı söylediler anlamadım. 10 Gb internet, 1500 dk, 1500 sms : 39 lira

teklif ettiler.
    Prime 15 GB'ı 50 liraya verirseniz taahüt vereyim yoksa faturasıza geçiyorum dedim.
    Veremeyiz, faturasıza geçirelim dediler. Tamam dedim, kapadım.
    Sonra düşündüm, taşındım. 5-6 dakika sonra aradım, tamam dedim kabul ediyorum.
    Kayıt oluşturdular, aradan 1 saat geçti hoop bir mesaj. Faturasıza geçiş tamamlandı diye.

Şimdi faturalıya da nasıl geçeceğiz, o teklife bilmiyorum.

• Aveaya dönmek için Vodafone a geçtim faturalayım, simdi avea kontorluye geçmeyi düşünüyorum daha uygun heralde bir de daha sonra avea içinden faturaya geçme jokerim olur ama faturalı vergisi çıkmaz değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Dioxide

Turkcell 5gb 1000dk1000sms 45 tl veriyorum ben şaka gibi

Turkcell de 3G şebekesini kullanırken internete girebiliyorsunuz en azından.

Turktelekomda öyle sayfanın açılmasını bekliyodum ben 3G de. LTE ye alınca telefon az çektiği için şarj hızlı gidiyordu.

Turkcell de öyle bir sorunum yok şuan, ama sizin paket pahalı hocam yinede.
  • barbar52 kullanıcısına yanıt
    tesekkurler , peki kamuda calisan misiniz yani belge falan istediler mi kamuya gecmek icin
    http://www.avea.com.tr/web/tarifeler/kamumegaekstratarifesi bu tarife su anda 46tl , 33tlye bayagi iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 25 Ocak 2017; 14:24:35 >
  • maxelll kullanıcısına yanıt
    Daha önce kamu 4gb kullanıyordum 31 liraya belgelerim mevcuttu

• quote:

Orijinalden alıntı: BilgiFakiri

28 TLye 7 gb+faturasız+vodafone=kafam rahat

hangi tarife?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

1 yıldır benden habersiz 1000dk+4gb için 50 tl fatura ödeyen eşime ısrarla aratarak dün itibarıyla aynı tarifeye geçirttim. Başında durup kulağına fısıldayarak pazarlık yaptırdım. Başta 1000dk+4gb 25 tl dedi sonra 6gb 30 dedi ve en son 8gb 30 tlden bağladık. Kendisi hala hayret içinde nasıl aldık böyle bir tarifeyi diye.
    Onun gibi onbinlerce insanı kaz yolar gibi yoluyor bu adi herifler.

hocam 444 1 444 e mi telefon etmeliyim
  • BilgiFakiri kullanıcısına yanıt
    Hangi tarife o
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Valla eşim aradı ama ya odur ya da 444 1 500 olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Valla eşim aradı ama ya odur ya da 444 1 500 olabilir.

teşekkürler az önce aradım 444 1 444
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    sanırım buhttp://www.vodafonefreezone.com/esnek-maksi
  • quote:

quote:

Bu tarife faturalı da mı , faturasız da mı ?

Prime 10 (1000 dakika+1000sms+10gb internet) 59-tl ye kullaniyordum.

Paket bitince 100 MB 7 liraya otomatik veriyorlar.

Kalan net sorgulaması son 12 saati gösterdiği için her ay standart 52 lira geçirdiler bana böyle. E oda yetmiyor , ek internet alıyorum. Her ay 150 lira fatura ödedim.

Bugün görüştüm, bu tarifemi ne kadara alacağım dedim ?

Ne deseler beğenirsiniz ? Taahutunuz bitiyor, bir yıl daha ayni tarifeye taahut veremiyorsunuz. Artık 79 lira oluyormuş prime 10 GB.

Yarın numara taşıyorum dedim tamam siz bilirsiniz dediler.

1 saat sonra aradım, faturasıza geçeceğim dedim. Sebebi sordular, izah ettim. Peki siz bilirsiniz, 20 TL ücreti var dediler.

Tamam dedim.

Bu nasıl bir mantalite anlayamadım. Eski müşteriye indirim yapması gerekirken %40 zam yapıyorlar.

Yarın faturasıza geçme talebimi tamamlayacağım.

Bakalım hangi tarife veya operatöre geçeceğiz.

Bugün arandım.

Prime 15GB (1000 dk, 1000sms, 15 gb internet, 59 dakika yurtdışı gelen arama) 63 lira ,
    Bir tarife adı söylediler anlamadım. 10 Gb internet, 1500 dk, 1500 sms : 39 lira

teklif ettiler.
    Prime 15 GB'ı 50 liraya verirseniz taahüt vereyim yoksa faturasıza geçiyorum dedim.
    Veremeyiz, faturasıza geçirelim dediler. Tamam dedim, kapadım.
    Sonra düşündüm, taşındım. 5-6 dakika sonra aradım, tamam dedim kabul ediyorum.
    Kayıt oluşturdular, aradan 1 saat geçti hoop bir mesaj. Faturasıza geçiş tamamlandı diye.

Şimdi faturalıya da nasıl geçeceğiz, o teklife bilmiyorum.

sen yanmışssın adamım bizim de başımıza geldi çok canın yanacak faturasıza geçtin diye :D sana başka operatör göründü :)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.