Şimdi Ara

YENİ YASAYA GÖRE PASAPORT KAYDI NASIL YAPILIYOR ? ANLATIMI İÇERİDE... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
42
Favori
213.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    baskasının adına e devlet sifresi uzerınden kayıt yaparken
    cep tel numarası bolumune pasaport sahibinin mi yoksa kendi cep telefonu numaramımı yazacagım.
    (telefon da benım hattım takılı olacak)
  • Yurt dışından telefon getirteceğim ama pasaport yok ,mecburen pasaport hakkı satın alacağım birinden
    Ancak ilerde silerse nasıl güveneceğim ,bunun bir engeli yaptırımı çözümü yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustist81

Yurt dışından telefon getirteceğim ama pasaport yok ,mecburen pasaport hakkı satın alacağım birinden
    Ancak ilerde silerse nasıl güveneceğim ,bunun bir engeli yaptırımı çözümü yok mu?

silebilmek gibi secenegi varmi,maaliye 100TL para iade edermi ?
  • arkadaşlar yarın kayıt işlemini gerçekleştireceğim daha önce kayıt işini sorunsuz yapan bi arkadaş nasıl yol izliycez detaylı bi şekilde açıklayabilrmi acaba?
    e devlet üzerinde imeino 1 imei no 2 falan diyo birden fazla imei no mu var telefon iphone 5.. birde parayı bankanın internet şubesinden nasıl yatırıyoruz bunları sölücek bi arkadaş varsa yardımcı olursa seviinirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: mustist81

Yurt dışından telefon getirteceğim ama pasaport yok ,mecburen pasaport hakkı satın alacağım birinden

silebilmek gibi secenegi varmi,maaliye 100TL para iade edermi ?

evet silebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi06

arkadaşlar yarın kayıt işlemini gerçekleştireceğim daha önce kayıt işini sorunsuz yapan bi arkadaş nasıl yol izliycez detaylı bi şekilde açıklayabilrmi acaba?
    e devlet üzerinde imeino 1 imei no 2 falan diyo birden fazla imei no mu var telefon iphone 5.. birde parayı bankanın internet şubesinden nasıl yatırıyoruz bunları sölücek bi arkadaş varsa yardımcı olursa seviinirm.

3 SIM kartli telefonlar var,her SIM icin farkli IMEI numaralari oluyor.
    senin telefonda bir SIM olduguna gore diger haneler bos kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi06

arkadaşlar yarın kayıt işlemini gerçekleştireceğim daha önce kayıt işini sorunsuz yapan bi arkadaş nasıl yol izliycez detaylı bi şekilde açıklayabilrmi acaba?

3 SIM kartli telefonlar var,her SIM icin farkli IMEI numaralari oluyor.
    senin telefonda bir SIM olduguna gore diger haneler bos kalacak.

anladım hocam saolasın.. peki para yatırmayla iligli bilgin varmıdır ? nasıl yatırcaz

• ben ödemeyi fiziki yaptim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece sınır kapısın da çıkış-giriş yapsam sorun olur mu? yoksa orada en az 1 gün beklemesi gerekir mi ? giriş çıkış aynı gün olursa sorun olur mu acaba?
  • merhaba ben dun pasaport ucretini yatirdim şimdi e devlete girdim imail nosu kayıtlıdır diyor.
    parasini yatirinca otomatik kayıt oluyor olma ihtimali varmi .yardimci olursaniz sevinirim...
  • çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluu

merhaba ben dun pasaport ucretini yatirdim şimdi e devlete girdim imail nosu kayıtlıdır diyor.
    parasini yatirinca otomatik kayıt oluyor olma ihtimali varmi .yardimci olursaniz sevinirim...

imei no su kayıtlıdır diyorsa senin ki kayıtlı demektir, imei no sorgula oradada kayıtlı ise boşuna yatırmışsın vergiyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: valek

sadece sınır kapısın da çıkış-giriş yapsam sorun olur mu? yoksa orada en az 1 gün beklemesi gerekir mi ? giriş çıkış aynı gün olursa sorun olur mu acaba?

Aynen Ben de bunu sormak istiyorum. Aynı gün içinde pasaportumuzla kıbrısa gidip gelsek mesela telefon kaydettirebilir miyiz pasaporta??
  • 2013 itibariyle vergi miktari 115tl, abone merkezine odedigim miktar 12,5 tl. Kayit ettiren pasaport sahibi son 1 ayda giris yapmis olmasi lazim. 2 takvim yili ise, mesela; 2011 aralik ayinda en son yaptirmissaniz, 2013 ocak ayinda tekrar hakkiniz var. esas olan yil, ay hesabi diil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, kuzenim america da lisede okuyor. yaşı 16 olduğundanı pasaportuna kayıt yaptırabilirmiyiz..? abone merkezinde pasaport sahibinden imza alındığı yazılmış başlıkta o yüzden aklıma takıldı.
  • beyler 2 yıl bekleme limiti kaltı mı kalkmadı mı net bilgi yok nette malesef bu konu hakkında kesin bilgiye ulaşan var mı?

ekleme: BTK 444 lü numarasını arayıp bizzat sordum 2 yıl süresi halen devam ediyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 13 Ocak 2013; 18:44:14 >
  • Arkadaşlar bu kaydı yaparken telefonda kullanılacak telefon numarası istenildiği yazılmışta. Kaydı yaptıktan sonra sadece kendi numaramlamı telefon kullanılabiliyor. Yani başka hatlarlada kullanamazmıyım ?
  • Peki pasaport almak için ne gerekiyor? Biraz zor bir işmiş galiba duyduğuma göre.
  • Herşey online olarak yapılıyor ve pasaportunuz adresinize geliyor. Sadece randevu alıp parmak izi fotoğraf formaliteleri var ve randevu aldığınız için kısa süren bir işlem. epasaport sayfasından tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.http://www.epasaport.gov.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: armodillo

Arkadaşlar bu kaydı yaparken telefonda kullanılacak telefon numarası istenildiği yazılmışta. Kaydı yaptıktan sonra sadece kendi numaramlamı telefon kullanılabiliyor. Yani başka hatlarlada kullanamazmıyım ?

Bilen yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.