Şimdi Ara

YENİ YARİS TUTULDU MU? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: shelby_88

bi araçtan olmaması farklılık değildir aksine o araçtan çok olması iidir 2. eli olur istediğin an satma şansın olur parçası kolay bulunur bu yönden sıkıntı çekmezsin ama küçük segment sıralaması şöyle istatistikler...

pejo 207 / clio3/ grandepunto/ nissan micra/yaris/getz/seat ibiza bu ayki gt dergisinde bu segmentlerin hepsinin karşılaştırması var inleleyin sonra aracınıcı belirleyinn bu sınıfta yaris baya küçük bence

içine oturdun da mı bunu söylüyorsun yoksa sadece dış ölçülerine bakarak mı?

çünkü iç genişliği binen herkesi şaşırtıyor da. bagajına diyorsan da anlarım ama ön ve arka koltuklar çok geniş. bahsettiğin arabaların hepsine bindim. micra ile getz i söylemiyorum bile. ama diğerlerinden de oldukça geniştir.

her arabanın iyi olduğu özelliği var ama bu yariste kesinlikle iç genişliktir.

• merhaba öncelikle ben bu arabayı çok seviyorum acayip rahat çünkü istanbul gibi bi yerde hem az yakıyo hemde yeteri kadar performans sağlıyor.bizde eski versiyonu vardı onu sattık yenisini aldık çevremizdeki insanlar çok beğendi ve ilçede gayet güzel sattı. toyota dünyanın 2. büyük otomotiv firması adamların yaptığı hangi araba tutmadı ki?
  • Bundan sonra yavaş yavaş ikinci el kavramı yok olacağa benzer.Yurtdışından gelen arkadaşım 30000 marklık bmw yi 3000 marka aldığını söylüyo 2 yaşında olduğu için.Bizde belki bu kadar olmasada bayağı aşağılara ineceğe benziyor.Onun için ikinci ele bakmadan sevdalandığın arabayı alacaksın gibi geliyor bana kazasız günler.
  • yaris 4 4 lük araba ,fiyat performas olarak kendi sınıfındaki en iyi araba , öyle olmasa ben almazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanto

yaris 4 4 lük araba ,fiyat performas olarak kendi sınıfındaki en iyi araba , öyle olmasa ben almazdım

+1

• eski kasa yarise oranla tutuldugu söylenemez fakat güzel araba benimde seceneklerim arasinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 18 Aralık 2006; 23:21:08 >
  • özellik olarak eski kasa ile karşılaştırılamayacak kadar güzel. boyutları çok daha büyük daha modern. eski kasasından daha fazla tutulduğu gün gibi aşikar araç çıkalı daha 1 yıl olmadı 5-6 yıl satılan eski yarisle sokaklardaki adetlerini karşılaştırmıyosunuz inşallah. bir modelin tutulması satış rakamları ile açıklanır onda da yeni yaris açık farkla önde aylık ortlama 300- 400 arası satılıyor eski yariste bunun yarısıymış.
  • ben sokakda 1 tane gördüm yeni kasa ama 10 tane eski yaris gördüm demekki benim semt eski kasa yaris hayrani
    quote:

Orjinalden alıntı: cagduygu

özellik olarak eski kasa ile karşılaştırılamayacak kadar güzel. boyutları çok daha büyük daha modern. eski kasasından daha fazla tutulduğu gün gibi aşikar araç çıkalı daha 1 yıl olmadı 5-6 yıl satılan eski yarisle sokaklardaki adetlerini karşılaştırmıyosunuz inşallah. bir modelin tutulması satış rakamları ile açıklanır onda da yeni yaris açık farkla önde aylık ortlama 300- 400 arası satılıyor eski yariste bunun yarısıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 18 Aralık 2006; 23:37:45 >
  • polo clio punto gibi araçlara göre daha sevimli yüz hatlarına sahip. iç mekan olarak eskisi gibi güzel bence. polodan kıyaslanamayacak kadar daha iyi işçiliği var.

Eski kasa kadar tutmadı bence. Bu arada grande puntoda gerçekten güzel araba.
  • Yaris'in dış görünüşü çok sevimli. Kendine özgü bir stili var. Diğer markalar ise c segmentindeki arabalarının ufaltılmış halini b segmenti diye satıyor. Örnek: peugeot 307-207 . Saygılar...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hakanto

yaris 4 4 lük araba ,fiyat performas olarak kendi sınıfındaki en iyi araba , öyle olmasa ben almazdım

+1

teşekkür ederim sağol

• Yeni yarisi reklam sloganı gayet iyi açılıyor. BÜYÜK KÜÇÜK.

Aracın dış boyutları küçük ancak yeni araba alacak herkese yarisin içini özellikle arka koltuktaki diz mesafesini incelemelerini öneririm. Kesinlikle şaşırtıcı. Bu durum piyasada daha yeni algılanıyor. Herkes eski yaris gibi küçük olduğunu düşünüyordu. Bu nedenle Yeni Yaris e olan ilginin artarak devam edeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FcbAYERN

ben sokakda 1 tane gördüm yeni kasa ama 10 tane eski yaris gördüm demekki benim semt eski kasa yaris hayrani
    quote:

özellik olarak eski kasa ile karşılaştırılamayacak kadar güzel. boyutları çok daha büyük daha modern. eski kasasından daha fazla tutulduğu gün gibi aşikar araç çıkalı daha 1 yıl olmadı 5-6 yıl satılan eski yarisle sokaklardaki adetlerini karşılaştırmıyosunuz inşallah. bir modelin tutulması satış rakamları ile açıklanır onda da yeni yaris açık farkla önde aylık ortlama 300- 400 arası satılıyor eski yariste bunun yarısıymış.

eski kasa yarisin fiyatını hatırlayın ,birde yeni kasa yarisin hangisi daha pahallı ,eski kasa yaris 21 milyar dı ,yeni kasa daha pahallı buda etkili oldu ,eee ne demişler ne kadar ekmek o kadar köfte

• güzel araba lakin pahalı.jazz daha ederini karşılıyor gibi.
  • jazz ın boyutları yarise göre büyük görünüyor. Fakat jazz ara kasa gibi kalıyor. Ne yaris'in sınıfında ne de civic corolla sınıfıda. Bunların arasında bı sınıfta kalıyor. Bu da ikinci elde büyük bir dezavantaj sağılyor.
  • benim toyota plazada çalışan bi arkadışım var. arada sırada görüyorum yaris in olduk ça çok satıldığını sölemişti ama.
  • şu ana kadar kaç adet sattı bilen varmı?
  • 1.0 terra mt almayı düşünüyorum. ama 2. el 2005 nisan. şimdiki yarislerle görüntü haricinde ne tür farklar vardır bileniniz var mı arkadaşlar..
    şimdiden sağolun. ve bu aletler ne yakar.. 2005 15bin km çok farkettirir mi performansı.
  • Araç çıkalı 13 ay civarı oldu hala 2.elini bulamıyoruz.Demekki tutmuş bu araç.
  • ben nissan micra ile deneme sürüşü yaptım ,fena değil ama yarisi tutmaz ,yol bilgisayarı sadece belli bir mesafe gidince ne kadar yaktığını gösteriyor hepsi bu ,yarisi hiçbiri tutmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.