Bildirim
yeni yargı reformundan sonra iibfnin durumu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam 20k yapar mıyım bilmiyorum ama o dediğinizi düşünüyorum neyse anladınız siz -
Aman diyim. Hocam öyle bişey olmasın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
inşallah bu sene olmaz kontenjanların değiştirilmesi -
hocam bu düzenleme hukuktaki kaliteyi arttıracağı ve eskisi gibi hukuk fakültelerine duyulan saygının bir nebze olsun geri geleceği için hukuklar ilerler, iibf geriler -
up -
kendi adıma konuşursam devlet hukuku istiyordum en düşüğüne bile razıydım ama yavaş yavaş %50 burslu bile olsa işletme düşünmeye başladım. benim gibi birçok kişi vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ama yukardaki arkadaşın yazdığı gibi hukukun eski kalitesinin geri gelmesi olayı var bence yeni kararlar çok cazip niçin vazgeçiyorsun -
zaten avukatlık değil hakim veya savcılık istiyordum onun için de süreç o kadar uzadı ki gözüm korkuyor açıkçası. 30binle yaşadığım şehirde devlet hukuk yazacağıma bilkent işletme yazarım kafam rahat olur. tabi bu sadece aile içinde konuşulmuş bir plan bakalım sınavda ne olacak...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X