Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
504.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya yokmu bi bilen şu işi.. Elite ler ilk çıktığından bu yana hiç değişeme uğradımı ??? 2007 üretimi ile 2008 üretimleri arasında fark varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umutalm

ya yokmu bi bilen şu işi.. Elite ler ilk çıktığından bu yana hiç değişeme uğradımı ??? 2007 üretimi ile 2008 üretimleri arasında fark varmı ?

kardeş PS3 al, rahatla ya , kafan rahat olur en azından
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatdgn

quote:

ya yokmu bi bilen şu işi.. Elite ler ilk çıktığından bu yana hiç değişeme uğradımı ??? 2007 üretimi ile 2008 üretimleri arasında fark varmı ?

120lira bi oyuna verince insanın kafası rahat olur mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thief.

quote:

Orjinalden alıntı: polatdgn

quote:

120lira bi oyuna verince insanın kafası rahat olur mu

valla metal gear solid 4 için değer ama tabii ayda 10 tane oyun oynayanlardansanız PS3den uzak durun

bi dakka abi harbiden PS3 oyunlari 120 ytl mi? Emin misin? o kadar var mı ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatdgn -- 7 Temmuz 2008; 21:31:39 >

• kardesim ahh teknosada metal gearc solid 189milyon beni ps3den soğutan olayda bu zati yoksa xboxa 1snye bakmicamda abi oyunlacr zaten kısa sürüo 2oyun alsan 310 320 milyon falan yapar enaz 2senede türkiyede blurayin yayılmıcanı düşününceehaliyele 7.5ytlye oyunu olan xbox360 kayio insan:D:D:D:D:D
  • arkadaslar bide anlayan birsi bana su durumu aciklarmi??? ps3ün işlemcisi 65nanometrelik xboxun 45nanometrelikmiş bunun farkı ney ??? ne yönden ezik kalir xboxx? karmaşiklardayim:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: snncbc

kardesim ahh teknosada metal gearc solid 189milyon beni ps3den soğutan olayda bu zati yoksa xboxa 1snye bakmicamda abi oyunlacr zaten kısa sürüo 2oyun alsan 310 320 milyon falan yapar enaz 2senede türkiyede blurayin yayılmıcanı düşününceehaliyele 7.5ytlye oyunu olan xbox360 kayio insan:D:D:D:D:D

1 sn bakmıcan ha ne buluon bu ps3 te kara kuru tasarım fakiri bir alet nefret ediyorum sony den
  • doğruları söylemek lazım ps3 e bazı özel oyunlar var xbox a bazı özel oyunar var her ikiside alınabilir ama fiyat bakımından ve oyunların ücretleri bakımından xbox için fw li makinalarda ps3 alınmaz 2 sene sonra ne olur bilinmez ama o zamn da xbox yeni bir makina çıkarırsa ps3 çöp olur
  • açıkcasi şu an herşeyi ile piyasadaki en iyi oyun Metal Gear Solid 4. Eger bu oyunu oynamak istiyorsaniz PS3 almmak zorundasiniz ama oynamadan da yaşarım diyorsaniz kesinlikle Xbox alin çünkü diğer tüm oyunlarda xbox ya önde yada berabere gidiyorlar, xboxın fiyat avantajlari da cabasi tabii. Ama dedigim gibi MGS4 etrafimda tanidigim nice yigite PS3 aldirdi valla
  • http://www.turkgamebank.com/magaza/default.asp?git=7&kategori=10484#. burada xbox360 arcade var arkadaşlar ama bu fiyat nedir böyle ya
  • xbox 360 premium pack üç aylık. Premium packlar hangi anakarta sahip oluyor bilen var mı?
  • ARKADAŞLAR KARTSIZ XBOX ALABİLECEĞİMİZ BİR YER WARMI DÜKKAN FALAN YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • mike kartsız alıcaksan elden alıcaksın demek nerdesin ona göre yer söyleyelim ankara istanbul buralardaysan rahat
  • quote:

eğer alacağın ürün 175w ise falcondur al gitsin.fark yok

benimde sorum şu.live e bağlanmak için modemimi değiştireceğim.alacağım modem hem usb hem ethernet portlu olmalı.linkteki ürünü alsam usb ile pc ethernet ilede xbox360 da kullanabilirmiyim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=45&productid=bd90381

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAccuse -- 9 Temmuz 2008; 23:08:00 >

• sana önerim decxal modemlerde nat faln sorunları oluyor airties rt 103 veya daha üst modeli alman hem ucb hemde ethernet var bu modemlerde istersen üst modemlerde wireless de mevcut yani xbox ı ethernetten pc yi wireless bağlaya bilirsin ve nat faln problemi yok tak çalıştır hesabı
  • wireless kullanmayacağım . usb + ethernet modem lazım
  • watan bilgisayar, teknosa gibi yerlerde rahat bulursun. ben inca aldim gayet ucuza. 4port ethernet+usb. gayet iyi.

edit: simdi werdiin linke baktim da aynisini almisim zaten ben de

quote:

Orjinalden alıntı: decxal

wireless kullanmayacağım . usb + ethernet modem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani666 -- 10 Temmuz 2008; 11:35:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: decxal

wireless kullanmayacağım . usb + ethernet modem lazım

usb + ethernet ise airties dan şaşma modellere bak ordan bir tane al derim 4 port ethernet + usb modemlerden al
  • tmmdır
  • ANGEL2910 BN İSTANBULDAYIM ONA GÖRE Bİ YER SÖLERSEN SEWİNİRİM SAOL YARDIM İÇİN....
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.