Şimdi Ara

Yeni Xbox Alanlar ve Düşünenler İçin Detaylı Bilgi (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
26
Favori
20.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orijinal şarj kiti bulabilirsen alabilirsin. Tavsiye ederim. Budur:

Bu arada, kolu güncellemediyseniz güncelleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Mayıs 2020; 17:57:31 >

• A.Doğukan A kullanıcısına yanıt
    Sahibinden’e de bakın. Çıkar illa, acele etmeyin. Ben 3 hafta pusuya yattım buldum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderoid

Sahibinden’e de bakın. Çıkar illa, acele etmeyin. Ben 3 hafta pusuya yattım buldum :)
    Aynen hocam acelem yok beklemeye aldım bakalım piyasalar düzelince birşeyler yerine oturacaktır zaten.
  • A.Doğukan A kullanıcısına yanıt
    Az önce letgo’da idim. İstanbul’da 3 tane sıfır sayılabilir (2-3 aylık) buldum :) 2000-2200 bandında fiyatlar. Pazarlık ile 1800-2000 bandına alınabilir.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Nasil guncellicem gamepad i hocam daha once hic yapmadim.2015 te almistim konsolu fat kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 31 Mayıs 2020; 22:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderoid

Bunların minik pil şeklinde olanları var. Şu an kardeşimde olduğu için çekemedim, idareten bunu kullanıyorum (10000mah) Pil gibi olan için örnek linkte :

https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/codegen-powerx-2000-mah-beyaz-tasinabilir-sarj-cihazi-powerbank-P160627539

Bu en az 1 ay götürüyor. İlk başta ben de pil kullanıyordum. Piller 2 haftada yarıya inince para yetmez buna dedim bu şekilde kullanıyorum. 2000mah olan hafif olduğu için de hiçbir sıkıntı olmuyor.

Hocam herhangi bir powerbank oluyor mu? Bende 10000 lik var.gamepade bir zarari olur mu?

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    "Ayarlar / Cihazlar ve çevrimiçi yürütme / Aksesuarlar / Xbox Donatıları / ... / Bellenim sürümü (Şimdi güncelleştir)"

Bu arada, sana Gamepad'ini güncelleştir dedim, kendi Gamepad'im de güncel değilmiş

Günde kaç saat oynuyorsun? Onu da yaz da. Bim'de satılan piller de iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Mayıs 2020; 22:34:51 >
    Bakicam hocam.
    Normalde konsol yatiyordu kac senedir.bu virus yuzunden eve kapandim gamepass aldim.2-3 hafta oncesine kadar gunde 2-2.5 oynuyordum.son 10-15 gundur sadece netflix, youtube kullaniyorum ama surekli gamepad acik oluyor konsolu gamepad ile aciyorum bu da cok pil yiyor mu?
    Siz kullaniminiz nasildir?
    Gunde 2-3 saat kullanimda ne kadar gider gamepad pili?

O şekilde baya uzun gitmesi lazım. Gamepad'i ve konsolu güncelleyin. Başka pil deneyin. Yeni olsun. Bim'de satılan pili deneyebilirsin.
    Bim de satilan pil hangisi ?
    Ortalama gunde 2 saat oyunla bir cift pil ne kadar sure gidiyor

Bim’deki standart piller. Senin kullanımına göre 4-5 gün falan gitmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim duymak isyedigim buydu 4-5 gun gidiyorsa normalmis o zaman benim

Ben de Xbox alıcam da bu pil olayı nedir ya kolları playstationdaki gibi şarj etmiyormuyuz konsala bağlayıp

• demir-6 D kullanıcısına yanıt
    Şarj kiti alırsan PS'deki gibi şarj ederek kullanabilirsin. Ben öyle kullanıyorum tavsiye ederim. Ama tabi şarj kiti kesinlikle orijinal olmalı. Piyasada hep çakma olanlar var.

şeyi anlamadım kolda pili şarj etme özelliği varmı yani şarjedilebilir pil taksam kola sonra fişi kola takıp koldaki pili şarj edebilirmiyim.

Hayır, kolda normalde şarjlı pilleri şarj edemezsin. Ama yukarıda linkini verdiğim şarj kitini alırsan PS4 kolu gibi oluyor. Pil yuvasına aldığın bataryayı takıyorsun, artık şarj edilebilir oluyor. Kolu direkt şarj ediyorsun.

Şarj kiti almam diyorsan, normal şarjlı pil alıp prizden kendin pilleri şarj edip kullanabilirsin. Normalde millet şarjlı pili kendi şarj edip kullanıyor.
    Peki içinden şarjedilebilir pil filan çıkıyor mu. Ben sıfır alıcam kolu mediamarktten orjinal, yoksa pilsiz boş kolmu veriyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: demir-6

şeyi anlamadım kolda pili şarj etme özelliği varmı yani şarjedilebilir pil taksam kola sonra fişi kola takıp koldaki pili şarj edebilirmiyim.
    O kadar para vermeye gerek yok o kite. Gereksiz pahalı. Şunu al. Değiş değiş oyna. 1,5 senedir kullanıyorum. Hala sapasağlam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Normal Duracell pil çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.