Şimdi Ara

Yeni Xbox alana yardımcı olun :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler, dün 2.el Xbox One S aldım evde şimdilik internet olmadığı için split screen oyun arayışı içine girdim evde arkadaşımla beraber oynayacak oyun lazım, sizin önerebileceğiniz bir oyun varmı?

    Aslında herkes Geow diyor ama ben hiç onu oynamadım sizce Geow 1 denmi başlıyayım yoksa Ultimate Edition ardından Geow 4 lemi devam edeyim? Geow 1 ile Ultimate edition arasındaki fark nedir?

    Önceden Xbox 360 varken Army of Two 40th oynuyorduk split sreen zevkliydi hiç Geow denemedik ama :)



  • Forza Motorsport 5'i split screen olarak oynayabilirsin. Ayrıca Star Wars Battlefront da öyle. COD'da da olduğunu biliyorum.

    Geow ile alakalı bir bilgim yok maalesef.
  • Gears Of War: Ultimate Edition 1. oyunun remake edilmiş hali. Gears Of War serisinin tamamında split-screen var diye biliyorum. Gears Of War serisini oynayacaksan hikaye 1-2-3-Judgement-4 şeklinde ilerliyor. Sıraya göre oynamanızı öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Bendtner

    Gears Of War: Ultimate Edition 1. oyunun remake edilmiş hali. Gears Of War serisinin tamamında split-screen var diye biliyorum. Gears Of War serisini oynayacaksan hikaye 1-2-3-Judgement-4 şeklinde ilerliyor. Sıraya göre oynamanızı öneririm.

    O zaman Ultimate edition ---> Geow 2 ---> Geow 3 ---> Judgement ---> Geow 4 şeklinde oynamak daha mantıklı ben Ultimate Edition alayım hemen :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.