< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Wonderkid adayı: Ostim Teknik

-
-
up bizden birileri yazsın bari akademisyen kadrosu falan bu sıralara göre çok iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tobb gibi nasıl olacak hocam?apartman gibi bir yere üniversite yapmışlar ama ostim adı yüzünden belki daha iyi yerlere gelebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakiyom hocam
Benim TÜBİTAK danışmanım burada okutmandı (şimdi hacı bayram veli tarih bölümünde). Rektörü vs. işleyişleri iyi diye bahsediyordu. Ancak bilemiyorum, kampüsünü vs. görmek lazım ayrıca yeni bir üni olduğu için ne kadar sektörde yer edinir, şahsen TED üniversitesi biraz daha iyi bir aday yeni wonderkid olmak için (ona karşı da mesafeliyim, iyi araştırılmaları vs. lazım).
-
-
ve semt olarak da çok kötü yerde
hocam eğitim ve yükseliş olarak demeye çalıştım. ben tobb eğitimi hakkında kötü yorum görmedim daha. ikiside benzer bağlantılara sahip sanayi ve ticaret merkezi olarak. akademisyenleride güzel gibi baya yurtdışı yl li falan gördüm. malum bu sıraya artık taşrada mühendislik geliyor birinin işine yarar belki dedim.
Hocam eğitim önemli ama kampüs de önemli.ostim dershane binası gibi bir şey ama tobbun büyük ve güzel bir kampüsü var o bakımdan dedimquote:
Orijinalden alıntı: thanyks22yd
hocam eğitim ve yükseliş olarak demeye çalıştım. ben tobb eğitimi hakkında kötü yorum görmedim daha. ikiside benzer bağlantılara sahip sanayi ve ticaret merkezi olarak. akademisyenleride güzel gibi baya yurtdışı yl li falan gördüm. malum bu sıraya artık taşrada mühendislik geliyor birinin işine yarar belki dedim.
onda haklısın hocam
30k ya burayı yazan net salatalık turşusudur.
3 4 sene öncede aynı şeyleri diyolardı aw
-
ben yeni gördüm hocam okulu bilmiyorum
Kötü bi üniversite ama sıralamanız iyi değilse ne bekliyorsunuz. Ama Savunma sanayide iyi staj yapıyorlar
Yer olarak berbat, kampus de berbat sadece ulasim kolay. Ancak, Giden tanidiklar egitimini begeniyor. Yeni tobb olamayacak olsa da. Belli siralamalar icin guzel bir secenek olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 20 Temmuz 2023; 11:1:28 > -
Geçenlerde yazmıştım ama yine yazayım.ostim türkiye için çok önemli bir sanayi ama buraya üniversite yapmak akıl karı değil.burada yaşayan birinin hava kirliliğinden hastalanmaması içten bile değil
Sana bu konuda katılıyorum. Ortam olarak üniversite kurulacak bir yer değil. Merkezi hiç değil. Sadece kendi bölgesinde bir hiyerarşi mevcut. Her türlü metro vs yapmak lazım. Yurt desen nerede kalacak insanlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X