Bilinmeyenler diyarında duyulmamı$ bir ya$am sava$ı ba$ladı!
Çalıların arasından gelen hı$ırtılardan sonra ya$lı bir sava$çı yanınıza doğru gelir ve anlatmaya ba$lar.
"Bilinmeyenler diyarına hosgeldiniz yolcu. Belki anlamsızca sağa sola bakıp nerede olduğunuzu dü$ünüyorsunuz. Evet, hepimiz kayıbız. Fakat tek bildiğimiz hayatta kalmamız gerektiği. Bunun için tek $ansımız var, o da avlanmak. Bu diyar bize pek çok $eyi öğretiyor, ya$am mücadelesi, ya$amak için yapılan fedakarlıklar, güven, güç, hırs, zenginlik. Kaybolanların sefalet ya$adığını dü$ünmemelisin. İçeride seni büyük bir medeniyet bekliyor oalcak. Bankalar, klanlar, eğlenceler, gizli $atolar hatta belki bir evlilik. $unu bil ki zihnin seni buradayüceltecek yegane unsurdur. Bundandır ki hayal et, üstüne git ve onu al. Hayal kuramıyorsan o halde sol tarafa hiç bakma, burayı duymamı$ ol ve çık, bu son kurtulu$ $ansın oalcaktır. Ne diyorsun sanalın gerçeğine var mısın?"
şeklinde ufacık bir hikaye ile sımsıcak yeni bir oyuna başlama şansınız var. Oyunlardan hoşlanıyorsanız şayet bir bakmanızda fayda var. adres olarak :http://www.fantasturk.com
hoş, üye oldum oynuyorum.
guzele benzio
oyuna kayıt oldum nabıcam simdi bilemiyorum yardım edin