Şimdi Ara

Yeni Web sitesi Kuracağım ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2 Sene önce Web tasarım sertifikası aldım. Malum birçok site kurduk sattık vesaire. Yalnız ilk kez Domain adını vs satın alacağım. Daha önce bir çok siteye tasarım vs hazırlamıştım. Hazırlamakta bir sorun yaşamıyorum.

Fakat HOSTİNG hizmeyini hangi siteden almalıyım? Nasıl almalıyım? Alan adı alacağım.Hosting hizmeti veren firmanın sağlaması gereken özellikler ne olmalı.Aşağı yukarı 100 MB alan yetecektir bana.

Nelere dikkat etmeliyim?

Not: Web sitesi Günlük olarak güncellenmesi gerekecek. Nasıl güncelleyeceğimide hatırlamıyorum.Com plus adlı bir yazılımla yapıyordum ama artık oda olmuyor. GÜncellemeyi nasıl yapacağımıda anlatırsanız sevinirim

• bu konularda cok dataylı bılgıler sayglayabılırım sıze hatta guncelleme ıcın programınızıda bızzat benım kullandıgım programı verebılırım sıze ogretırımde domaın almaktada yardımcı olurum bızzat

100 MB deılde 200 MB yıde sıze 15 TL ye saglayabılırım

daha detaylı bılgı almak ıstersenız

PM yada
    MSN: msn@ulutasbilisim.com

ekleyın goruselım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PWalker -- 26 Eylül 2010; 16:05:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucav

Merhaba arkadaşlar. 2 Sene önce Web tasarım sertifikası aldım. Malum birçok site kurduk sattık vesaire. Yalnız ilk kez Domain adını vs satın alacağım. Daha önce bir çok siteye tasarım vs hazırlamıştım. Hazırlamakta bir sorun yaşamıyorum.

Fakat HOSTİNG hizmeyini hangi siteden almalıyım? Nasıl almalıyım? Alan adı alacağım.Hosting hizmeti veren firmanın sağlaması gereken özellikler ne olmalı.Aşağı yukarı 100 MB alan yetecektir bana.

Nelere dikkat etmeliyim?

Not: Web sitesi Günlük olarak güncellenmesi gerekecek. Nasıl güncelleyeceğimide hatırlamıyorum.Com plus adlı bir yazılımla yapıyordum ama artık oda olmuyor. GÜncellemeyi nasıl yapacağımıda anlatırsanız sevinirim

yüzbaşım sen beni dinle, bilisimdunyasi ile yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum, hizmet ve destek on numara... Tercih yine senin ama, benden söylemesi

• bilişimdünyası na baktım çokta cazipler. Ama nelere dikkat edeyim_?

Alan boyutu,mail kapasitesi, vs.

birde linux hosting diyor. Linuxla işim yok. nedir bunlar anlayamadım bir türlü....

Web sertifikasını verirken hosting işini hiç göstermediler ki. Kendi öğrendiğim kadarını biliyorum işte.

bilişimdünyası na baktım çokta cazipler. Ama nelere dikkat edeyim_?

Alan boyutu,mail kapasitesi, vs.

birde linux hosting diyor. Linuxla işim yok. nedir bunlar anlayamadım bir türlü....

Web sertifikasını verirken hosting işini hiç göstermediler ki. Kendi öğrendiğim kadarını biliyorum işte.

şimdi yüzbaşım, alan boyutu şu demek ne kadar dosyanız olacak, tasarım yaptığınız dosya boyutunuz çok yüksek değilse lin 2 yada lin 3 yeterli gelir. büyük boyutlu ise büyük paketlere bakmanızı öneririm. bunun dışında mail kapasitesi web alanınızla aynı kapasitededir zaten, alan boyutu yeterli ise buda yeterli gelecektir. Linux hosting dünyanın %70 i tarafından kullanılan web server altyapısı için gerekli işletim sistemidir. Eğer html, htm, php kullanacaksan siteyi tasarlarken buda işini görecektir. Lakin windows'un extrası asp ve aspx uzantılarını da desteklemesidir. Böyle sorularınla zaten hosting firması ilgilenmek zorunda sen yeterki sor yüzbaşım :)

• eyvallah Neterol Yüzbaşım

Linux hosting idealdir. Alan olarak bir arkadaşla görüşüyorum gayet cazip geldi bana. COM.TR almak için gereken belgeleri söyledi onları alıp geleceğim en kısa zamanda.

Peki bu güncelleme işleri yeni nesilde nasıl oluyor bir anlatabilir miyiz? COmplus adlı yazılım hiçbirşey yapmıyor artık(hoş adını bile hatırlamıyorum ama) ne önerirsiniz güncelleme çin? Kullanım hakkındada bilgi lütfen.
    Site bir bende mi açılmıyor?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eyvallah Neterol Yüzbaşım

Linux hosting idealdir. Alan olarak bir arkadaşla görüşüyorum gayet cazip geldi bana. COM.TR almak için gereken belgeleri söyledi onları alıp geleceğim en kısa zamanda.

Peki bu güncelleme işleri yeni nesilde nasıl oluyor bir anlatabilir miyiz? COmplus adlı yazılım hiçbirşey yapmıyor artık(hoş adını bile hatırlamıyorum ama) ne önerirsiniz güncelleme çin? Kullanım hakkındada bilgi lütfen.

com.tr önermem, neden derseniz fiyatı normal domainin neredeyse iki katı, artısı da neredeyse yok, güncelleme için complus yapmıyor gerçekten. Ben frontpage kullanarak anında değişiklikleri yapıyorum :)) yine de tercih senin...

• com.tr ye mecburum. alacağım alanın .com adresi alınmış. alan kişiden satın almak zor olacak ki com.tr hariç hepsini almış. ŞU sayfa konusunu PM den bir konuşalım. 0 dan anlatırmısınız bana müsait iseniz?

pm ile de bildirmiştim.ama konuya yazmayı da gerekli gördüm. Bu bölümün en büyük sorunu, kullanıcıların yazdığın " hosting arıyorum " başlığını gören herkesin atlayıp,çok düşük fiyatlarla hosting sağlaması ve kısa bir süre sonra işi bırakıp müşterilerin mağdur etmesi.

Bu nedenle ayrıcalıklarımızı belirten ve hosting alırken dikkat etmeniz gerekenleri buraya listelemek istedim.

1) Yer sağlayıcı belgesi: Firmamız Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından verilmekte olan yer sağlayıcılığı belgesinin; 1027 nolu sahibidir.

2) Faturalı hizmet : firmamız pozitif internet olarak,yeniden kurumsallaşmış olup isteğiniz doğrultusunda sizin için kesilmiş faturayı hazırlayıp sunmaktadır.

3) .com.tr alan adı : Mence.Net internet hizmetleri olarak 5.yılımızda " pozitif internet ve bilgisayar " kurumsal kimliği ile yolumuza devam etmekteyiz. sitemizin 3 farklı adresi bulunmaktadır. mence.net, pi.net.tr ve pozitifinternet.com.tr . hosting alacağınız yerin güvenirliği için .com.tr alan adına dikkat etmenizi şiddetle öneririm.

4) Pozitif Yorumlar : Mence.Net internet hizmetleri olarak 5 yıldır,özellikle d.h. kaynaklı ( ki d.h de aktif olarak 5 yıldır yardım ve hizmet veriyoruz.Mesaj sayımız 1700 u bulmuş. ve bunların büyük çoğunluğu [Web Tasarım - Programlama] başlığı altında verilen hizmet ve yardımları içerir) müşteri kitlemiz bulunmaktadır. Bu konuda özellikle d.h de yayınlanmış hakkımızdaki pozitif yorumlara gözatabilir,r10.net ve hostbul.net gibi web hizmetleri konusunda önemli olan sitelerdeki %100 yorumlu referanslarımıza ulaşabilirsiniz.

5) Sadece Kurumsal Hizmet : Sitenizin amacını sorarken amacım da bunu belirtmek idi. Biz sadece kurumsal sitelere hizmet veriyoruz. Bu fiyat olarak yüksek olmamiza karşın, kesintisiz ve hızlı barındırma konusunda güvenli hizmet almanızı sağlar.

5) Türkiye Loksayonlu Sunucular : Barındırma hizmeti sağladığımız linux ve windows işletim sistemli sunucularımız Türkiye de barındırmaktadır. Bu da sitenizin hızı konusunda ciddi bir fark oluştururur.

6) Teknik Bilgi ve Destek : Özellikle ilk defa internet hizmetleri alacak kullanıcılar için, teknik destek ve bilgi paylaşımı büyük önem taşımaktadır. Bu konuda size e-mail ile, telefon ile ve d.h de tüm kullanıcıların sorularına pm ile destek vermekteyiz.

Daha fazla bilgi için pm ile iletişime geçebilirsiniz.

Pozitif İnternet

• quote:

com.tr ye mecburum. alacağım alanın .com adresi alınmış. alan kişiden satın almak zor olacak ki com.tr hariç hepsini almış. ŞU sayfa konusunu PM den bir konuşalım. 0 dan anlatırmısınız bana müsait iseniz?

pm ile msn adresimi ilettim yüzbaşım, görüşelim.

Joomlatek.org
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.