Şimdi Ara

Yeni Waterblok Dizaynım (Terlemeye Son) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fotolardan görülebildiği üzere su mavi-yeşil. Antifriz katılmış yani. Ve gargoyle eksi derecelerde o işlemci öyle bir düzgün çalışır ki...

(Her su soğutmacı kırmızı antifriz arar, ancak on dakika raflara bakındıktan sonra sıkılıp en ucuzunu alır, o da böle mavi yeşil olur.)
  • shim kullanirsan cekirdek civarindaki olasi terlemeyi azaltabilirsin
  • Eyvallah Pol, okul günleri ne güzeldi anasını satiyim. Yakında bir haftasonu İstanbula gelicem görüşelim vakit olursa. Ayrıca Bu kadar olur resmen antifiriz alırken kırmızısı var mı bu meretin diye sorup, sonunda boşver sen bana ucuzunu ver demiştim :D
  • Slmss
    Fotoları goremıyorum, lınklerınde bır problem mı war acaba?
  • Slmss
    Fotoları goremıyorum, lınklerınde bır problem mı war acaba?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by coolemi</i>
    <br />Eyvallah Pol, okul günleri ne güzeldi anasını satiyim. Yakında bir haftasonu İstanbula gelicem görüşelim vakit olursa. Ayrıca Bu kadar olur resmen antifiriz alırken kırmızısı var mı bu meretin diye sorup, sonunda boşver sen bana ucuzunu ver demiştim :D
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Gelince arıcan görüşeceğiz olm. Okul günleri güzeldi tabi, boşuna mı uzattım ben 13 dönemde bitirdim İş güç olayları o kadar boktan, o kadar tatminsiz ki tutunduk bi hobisel donanım olayına, az renklenelim güzelleşelim diye..

• kuru buz dediğiniz nası bişey ya hiç erimiyo mu sürekli öle kullanıcam diosun?
    sadece bench için mi yoksa?
  • kuru buz bildiğim kadar donmuş karbondioksitti

yanılıyor muyum yoksa
  • kuru buz bildiğim kadar donmuş karbondioksitti

yanılıyor muyum yoksa
  • nerden buluoz onu peki?
  • ve nasıl kullanıoz direk suya mı atcaz?
  • Evet ama eline deydirmeden.[dont]Yoksa ...[evlol]

Birazcık donarsın.[ops][oo]
  • suya atarak verim alınacağını zannetmiyorum
  • slm millet coolemi iyi yapmışsın test ederken (-)kaç dereceye kadar terleme yapmıyor bir deneyebilirmisin zahmet olamazsa saol
  • işte bunu seviyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.