Eyvallah Pol, okul günleri ne güzeldi anasını satiyim. Yakında bir haftasonu İstanbula gelicem görüşelim vakit olursa. Ayrıca Bu kadar olur resmen antifiriz alırken kırmızısı var mı bu meretin diye sorup, sonunda boşver sen bana ucuzunu ver demiştim :D
Slmss Fotoları goremıyorum, lınklerınde bır problem mı war acaba?
Slmss Fotoları goremıyorum, lınklerınde bır problem mı war acaba?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by coolemi</i> <br />Eyvallah Pol, okul günleri ne güzeldi anasını satiyim. Yakında bir haftasonu İstanbula gelicem görüşelim vakit olursa. Ayrıca Bu kadar olur resmen antifiriz alırken kırmızısı var mı bu meretin diye sorup, sonunda boşver sen bana ucuzunu ver demiştim :D <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Gelince arıcan görüşeceğiz olm. Okul günleri güzeldi tabi, boşuna mı uzattım ben 13 dönemde bitirdim İş güç olayları o kadar boktan, o kadar tatminsiz ki tutunduk bi hobisel donanım olayına, az renklenelim güzelleşelim diye..
kuru buz dediğiniz nası bişey ya hiç erimiyo mu sürekli öle kullanıcam diosun? sadece bench için mi yoksa?
kuru buz bildiğim kadar donmuş karbondioksitti
yanılıyor muyum yoksa
kuru buz bildiğim kadar donmuş karbondioksitti
yanılıyor muyum yoksa
nerden buluoz onu peki?
ve nasıl kullanıoz direk suya mı atcaz?
Evet ama eline deydirmeden.[dont]Yoksa ...[evlol]
Birazcık donarsın.[ops][oo]
suya atarak verim alınacağını zannetmiyorum
slm millet coolemi iyi yapmışsın test ederken (-)kaç dereceye kadar terleme yapmıyor bir deneyebilirmisin zahmet olamazsa saol
işte bunu seviyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme