Şimdi Ara

* * * YENİ VW PASSAT * * * (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
65.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni passat için yüzde kaç iskonto var bilgisi olan birisi yazarsa sevinirim ona göre pazarlık yapalım bu hafta sipariş vereceğiz.
  • biraz zor alırsın iskontoyu bu aralar tok satıcı vw
  • Yeni Passat'ın tasarım açısından şu anki kasadan daha ileri çizgide olmadığı bir gerçek.Araç 2005 yılından beri kendi segmentinde sınıf lideri olunca nasıl olsa satılır düşüncesiyle istediği fiyatı koyuyor malum şirket.Ama artık Passat'ın işinin o kadar kolay olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.Özellikle yeni S60'a gelecek 1.6 lt motorlar uygun fiyat politikasıyla satılırsa yeni Passat'ın eskisi kadar çok satamayacağını düşünüyorum.Bu arada S60'da ithal edilecek 1.6 115 beygirlik dizel motor makyajlı Mondeo'da da kullanılacakmış.Bunun da bilgisini ekleyeyim..

    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/16167008.asp




  • Autoshow 2010'dan yeni passat resmi ;

     * * * YENİ VW PASSAT * * *
  • Volvo dan medet ummayın aylardan beridir s60 1.6 t powershift için bekledim.Ancak dün fuarda ön bilgi verdiler.Baz model 70binden baslıyormus:)
    100 bin i bulurmus opsiyonlar ile:)

    1.6 benzinli araç al ve 100bin ver:)

    Acıkcası passat aklımdan bile gecmezken sanırım kararımı 1.4 tsi dsg comfortline da kıldım.
  • Arkadaşlar Bugun Urfa Antep Malatya Adana Ankara Bütün Vw Bayilerini Aradim Zorla Bir Araç İstanbulda Buldum 1.6 TDİ Siyah Renk 63.750 Tl Anlastik 1000 Tl Kapora Gönderdim İndirim Yapmadilar Sadece Aracin Sigorta Ücretini Ödeyin Bari Dedim :) 200 tl Civari Bir ücret tutar galiba onu kabul ettirdim. Kasim Teslimatli Araclarda auto Parking Sistemi Gelicekmis Diye Duydum Umarim Fark İstemezler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ng636363 -- 30 Ekim 2010; 23:37:30 >
  • Aracı autoshow'da inceledik güzel araç hem az yakıyor hemde konforlu sayılır. Cuma günü AVEK'ten sipariş vereceğim daha önce AVEK'ten audi a5'de almıştım bu yüzden en az %2 isteyeceğim bugun satış danışmanıylada konuştum. Bu arada araç 1.6TDI highline olacak. High dışında almanızıda önermem doğuş sağolsun diğer paketelere ön led ve arka ledleri dahi çıkartmış :D
  • İstanbuldan bu sabah döndüm otoshowda aracı inceledim ve passat almaktan vazgeçtim, araç bende hayal kırıklığı yarattı dış görünüşünün superb ye benzediğini zaten biliyorduk ama içinden umutluydum içini incelediğimde hala sert plastik kullandıklarını görünce fitil oldum sizde dikkat etmişsinizdir yeni jettada yumuşak plastik kullanılmış ama daha büyük abisi olan passatta daha kalitesiz bir malzeme anlamadım gitti cidden! cumartesi kayseri vw bayiini aradım siparişi iptal ettiğimi söyledim saolsunlar kapora iadesini yapıcaklarını söylediler pazartesi tekrar arayın paranızı gönderelim dediler.
  • Bence B6 kasalar önden çok daha oturaklı görünüyor.Ama yeni kasanın arka farları çok hoş olmuş.Vw nin tasarım anlayışı tutmuş modeli biraz makyajlayıp tekrar satmak bildiğimiz üzere.Otomobilllerinin iç konsolları hep aynı.Özgünlük gerekiyor artık.Ama kim ne derse desin Vw Passat D segmentinde kendini kanıtlamış ve bana göre rakiplerinin km lerce önünde onları bekliyor her kasasıyla.Ama doğuş oto. fiyatlandırma/donanım bakımından bazı şeyleri yanlış yapıyor.Bugün 30.000 tl lik otomobillerde standart sunulan sis farı yeni Passat 1.4 TSI Trendline da yok.Ve bu otomobilin fiyatı 51.900 Tl.Ama Passat her yerde Passat.Efsane yine çok satacaktır.




  • Siparişi iptal ettirecek kadar etkilediyse sizi demekki durum gerçekten ciddi. Üstelik bu tür auto showlarda gıcır gıcır görünce daha da çok etkiler arabalar insanı.. İçerisini pek değiştirmemişler diyenleri duyunca zaten çok sinir oldum. 10 senedir neredeyse aynı göstergeler aynı içerisi.. Tamam eskiden o göstergeler felan çok güzeldi ama insan yeni aldığı modelde eskisinden farklı olmasını ister kesinlikle.. Passat hakettiğinden fazla para istiyordu herzaman bundan sonra daha da fazlasını isteyecek sanırım..
    quote:

    Orijinalden alıntı: csimsek

    İstanbuldan bu sabah döndüm otoshowda aracı inceledim ve passat almaktan vazgeçtim, araç bende hayal kırıklığı yarattı dış görünüşünün superb ye benzediğini zaten biliyorduk ama içinden umutluydum içini incelediğimde hala sert plastik kullandıklarını görünce fitil oldum sizde dikkat etmişsinizdir yeni jettada yumuşak plastik kullanılmış ama daha büyük abisi olan passatta daha kalitesiz bir malzeme anlamadım gitti cidden! cumartesi kayseri vw bayiini aradım siparişi iptal ettiğimi söyledim saolsunlar kapora iadesini yapıcaklarını söylediler pazartesi tekrar arayın paranızı gönderelim dediler.




  • Fuarda VW mez oto satış sorumlusu Burçin hanımla görüştüm kasım sonu siparişleri teslim edeceklermiş fiyatta artış olabilirmiş buda duyduğum diğer haberler arasında bana Kayseri vw de beyaz renk yok demişlerdi ama Burçin hanım isterseniz beyazda getirebiliriz diyordu.Yanlış anlaşılmak istemem Passattan ben vazgeçmiş olabilirim ama eminimki passat yine sınıfında lider olacak zaten şuanki taleplerden belli buda benim gözüm ne yalan söyleyim yeni jettaya kaydı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csimsek -- 31 Ekim 2010; 22:32:02 >
  • Yeni Passat cidden çok güzelmiş. Fuarda inceleme fırsatı buldum, içine bindim.

    İçi eskisiyle nerdeyse aynı, ama dışı gözüme pek bir güzel geldi.

    Şimdiki kasadan daha heybetli duruyor.

    Bence bayilerde görmeye başlayınca tüm önyargılarınız kırılacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: csimsek

    Fuarda VW mez oto satış sorumlusu Burçin hanımla görüştüm kasım sonu siparişleri teslim edeceklermiş fiyatta artış olabilirmiş buda duyduğum diğer haberler arasında bana Kayseri vw de beyaz renk yok demişlerdi ama Burçin hanım isterseniz beyazda getirebiliriz diyordu.Yanlış anlaşılmak istemem Passattan ben vazgeçmiş olabilirim ama eminimki passat yine sınıfında lider olacak zaten şuanki taleplerden belli buda benim gözüm ne yalan söyleyim yeni jettaya kaydı :)



    Fuarda fiyat listesi aldım ve Passatların 2000 lira daha zamlandığını gördüm.

    Passat Comfortline'ın 58000 lira küsür edeceğini sanmıyorum çünkü.

    Her ne kadar aracı çok beğensem de sanırım Passat almaktan vazgeçmiş bulunuyorum.




  • Orijinalden alıntı: Antalya

    Bende jetta için cumartesi günü Antalya'dan kalktım gittim fuara. Ben jettayı dıştan çok beğendim ama iç kalitesini hiç beğenmedim. Buna rağmen sipariş vermek istedim ama almadılar. Sadece ismimi aldılar haber verecekler. Ama passat konusunda biz aynı arabaya bakmadık mı acaba diyorum. Bana çok çok kaliteli geldi iç kısım.


    Bildiğim kadarıyla fuarda tanıtılan Jetta'lar Amerika için üretilen Jettalar. Avrupa için üretilecek modellerde güncel Jetta daki iç kalite devam edecektir.İnşallah Yeni Jetta bizede nasip olur
  • %2.5 indirim aldım ama yine bir doğuş rezilliği ! Ocak ayından önce Highline sipariş almıyorlar !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magic2melody -- 1 Kasım 2010; 18:50:11 >
  • Bugün yeni aracı ben de gördüm. El freninin yer değişim dışında işe yarar birşey yok.

    Araç biraz alçalmış. Karteri vurma olasılığı artmış bence.

    Arkaya sepet askıları çift taraf olmuş ve koltuk açma kolları gelmiş. Ne işe yarıyorsa?


    Depo kapağı kilit sistemi merkezi kapılara bağlanmış deniyor ama bence kilit tamamen kalkmış. Kötü değil. Bozuldu bir kez borada servise gitmek zorunda kaldım benzin almadım.


    Araç arkadan iyi olmuş önden çok aşırı nikelaj yemiş. Muzik seti gibi olmuş. İki boynuzumsu tampon çıkıntısı iyi olmamış. Bence çok "eeeııııı" diye ses çıkaran bir bagırtı kazanmış. Saat iyi olmamış tam alışamadım göz olarak. Faydası da yok. Gece belki bakmak lazım. Güzel olabilir. FordKA mız vardı çok iyi dururdu saat gece.

    Çamurluklarda hem önde hem de yanda ust tarafta 15 cm uzunluğunda 1 cm ya da 1.5 cm çıkıntısında plastik çıkıntılar var. Bunlar bluemotion için mi yoksa çamur gelmesin diye mi anlamadım. Göze hoş gelmiyor.

    Kapı açma kapamanın yeri değişmiş iyi olmuş. Ama önemli değil. olmasa da olurdu.

    Başka bir değişim göremedim. İç göğüs malzemesi aynısının tıpkısı. Arka koltuk malzemesi aynı. Cam altı aynı. koltuk mekanizması aynı. Bagaj sistemi aynı.

    Variant daha iyi durmuş arkadan ama önden sevmedim.

    Rakipler olarak görülen SUPERB, INSIGNIA ve MAZDA6 ise bu araçla uzaktan yakından alakası olmayan modeller. Kötü anlamında değil model tip anlamında. BU BEYMEN ise diğerleri Çetinkaya,yargıcı, ve mudo.

    Bununla kapışabilecek tek araç honda accord ve toyota avensis hatta avensis bile değil.

    Bir başka kapışacak araç RENAULT LATİTUDE bence çok iyi olmuş. Çok tutulabilir. 1.5 dci ve yayla gibi. passat havası aldım içine oturunca. Tabi plastik kalitesi daha kötüydü ama olsun.

    S60 da iyi ama genel kullanıcıya hitap etmiyor etmez...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk010 -- 2 Kasım 2010; 0:39:12 >




  • Doğuş sitesinde Passat altında aksesuar olarak sunroof göremedim. Yeni kasalarda sunroof olmayacak mı?
  • çok tuhaf. iyi dikkat etmişsin. olmayacaksa büyük eksik, büyük ayıp. hoş, bu konuda vw.com.tr'ye bakarak karar vermek de istemiyor insan oradaki yeni passat resmi bile o kadar tuhaf ki..
    edit: gerçi baktım da golf, jetta, scirocco felan hiçbirinde highline'da bile sunroof yazmıyor. sanırım sunroofu ekstra aksesuar olarak seçtiriyor. kendi golfünü yarat bölümlerinde görünüyor. passatta da olacaktır yüzde 90.
    quote:

    Orijinalden alıntı: Ascentarium

    Doğuş sitesinde Passat altında aksesuar olarak sunroof göremedim. Yeni kasalarda sunroof olmayacak mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 3 Kasım 2010; 15:07:07 >
  • Yeni Passat'ın ön tarafındaki aşırı nikelaj amblemin ortaya çıkmasını, yani belirgin olarak fark edilmesini engellemiş. Bir nevi oto sansür misali... Arka taraftan da Superb'i andırıyor.

    Ben fuarda bu Passat'a önden ve karşıdan bakınca şöyle dedim;

    " Yok, olmamış bu!"
  • merhaba.tüm yorumları okudum.verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkürlerrr. sizce passatı hemen almak mı yoksa fiyatlar oturunca yani yılbaşına veya temmuza almakmı avantajlı olur. benim pek acelem yok.değerli yorumlarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.