Şimdi Ara

2026 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: slhsyn55
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.356
Cevap
182
Favori
481.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş

Soru su; yeni passat ayni altyapiyi kullaniyor onlarda durum nedir? Tiguan kadar cok satilmadigi icin daha az mi hata raporlandi yoksa tiguana ozel bir durum mu? Satis temsilcim passatta sadece kemer hatasi oldugunu soylemisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de 3 hafta önce Tiguan life aldım. 3.gun resimdeki hataları verdi ve araba çalışmadı. VW Yol yardımı gelene kadar kendi kendine düzeldi. Bilgisayara bağladılar. Aküden olabilir. Bir süre arabayı kullan dediler. O günden sonra yapmadı aynı hatayı ama her seferinde içimde acaba araba calismaz mı kuşkusu oluştu
    Yazılım güncellemesi bence de şart. Bir de bendeki SOS tuşu kırmızı ve basınca " acil çağrı devre dışı " diyor. Sizdeki yeşil ve aktif olarak çalışıyor mu?

2026 Volkswagen Tiguan | ANA KONU |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihaltaş -- 23 Mayıs 2024; 21:48:51 >

• Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Görselden anladığım kadarıyla sarı yandığında kapılar açıldığında tavan ışıkları yanmıyor. Tam tersi ise beyaz yaparsanız yanmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: XaQue

bagaj için aldım çok beğendim, şimdi tüm arabaya yaptırıyorum muhtemelen pazartesi elimde olur size uygulanmış halini atarım. bir kaç görsel ekliyim

Havuzlu paspas şeklinde olsa daha koruyucu ve kullanışlı olur. Görsel olarak güzel görünüyor.

• Arkadaşlar birisi Elegance jantlarını hemen değiştirmiş orijinalleri jantçıya bırakmış. Life paket arabası olan varsa bence fiyat çok uygun, forumdan bir Tiguancıya gitsin diye paylaşıyorum.

Uzun zamandır Vw nin çıkardığı en iyi jant bence neden değiştirmiş anlamadım zevkler işte. Elegance alırken arabada en çok hoşuma giden parçaydı bu jantlar. Facebook gruplarında da sürekli soruyorlardı satan var mı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdmsy -- 24 Mayıs 2024; 7:35:48 >

Ben ilk Life pakete yönelip sonrasında elegance almıştım ama Life alsaydım kesinlikle kaçırmazdım. En kötü orijinal jant en iyi replika janttan iyidir ki orijinal sıfıra yakın jant bulmak imkansız.

Ben aslında elegance ın da jantlarını o kadar beğenmiyorum yakından bir tık gideri var gibi duruyor ama uzaktan göz yoruyor. Artık kim seçtiyse Türkiye için bu jantları R-Line dahil bütün jantlar kötü bana kalırsa.

Şu alttaki videodaki jantları tercih ederdim seçme imkanım olsa.

2026 Volkswagen Tiguan | ANA KONU |Joe Achillesyoutube
    Please Subscribe and help me reach 250K My Instagram - http://www.instagram.com/joeachilles #volkswagen #family #car #joeachilles Thanks for watching as always, see you at the next video! Running Order of this video; 00:00 Intro Instagram - http://www.instagram.com/joeachilles/ Facebook - https://www.facebook.com/joeachillesc... Twitter - https://twitter.com/JoeAchilles Website - http://www.joeachilles.com DISCLAIMER: *Some footage from this video may be edited and or sped up for cinematic effect. *Some footage was also filmed on private land.
    https://www.youtube.com/watch?v=D-iKGaz8FGM&t=20s

Ben yeni passat kullanıyorum. Benim aracımda da bazı sıkıntılar var. Mesela bir kere sunroof tuşları çalışmadı, aracın sunroofunu anahtardan kapattım. Birkaç defa göstergede devir saatinin içindeki bilgilendirme ekranı dondu ve bilgileri değiştiremedim. Arada bir multimedia ekranı titreme yapıyor. Bir de ses sisteminde arada bir hoparlörden gelen bir cızırtı oluyor. Aracı servise götürdüğümde sıfırlama yapıldı ama değişiklik olmadı. Güncelleme beklediklerini söylediler.

Bu jantlar yaklaşık 10 gündür yayında ben sürekli takipteyim şuan ilanda 19” R line jantıda var satılıkta hatta yeni kasa passat jantıda var . Bu jantlar ilk başta 57 binden girdi ilana ama ben togg jantına çok benzediği için ve aracada toguan dedikleri için istemiyorum bu jantı .

Yazılanlarada katılıyorum r line paket jantları dahil yurtdışı konfigüratör dahil hiçbir paket jantı güzel değil bence yeni kasanın hatta güzel gelmediği için R line dikkatimi bile çekmedi life aldım . Önceki kasadaki 20” suzuka , misano jantlar hatta eski kasa tiguanR 21” jantlarına bayılıyorum ama yeni kasa orjinal 20” janta servis 140 bin tl fiyat çıkardı.

Bencede aralarında yine en iyisi bu ama bu kasada tek güzel jant 20” cannes isimli bir jant var o bence .

• Bayilere farklı renkler gelmeye başlamış zeytin yeşili ve yunus grisi nasıl olur merak ediyorum. Fiyatlar artar diye alelacele ellerinde olan beyaz elegance ı aldım 1 ay önce ama aklım bu renklerde kaldı. Alan olursa resim paylaşabilir

Ben yunus griyi önceki kasadada sevmezdim bundada hiç yakıştıramadım 2020 modelde indium gri vardı o güzeldi gride , prit gümüş Rline araçlarda black pack ile çok güzel görünüyor bence ama oda yok artık . Ben yeşili ve kırmızıyı çok merak ediyordum özellikle kırmızı Rline ilk defa gelecekti fakat kırmızı değilde turuncumsu geldi bana vazgeçtim . Yeşili düne kadar bende görememiş mavi life almıştım ama canlı görünce yeşili sizin gibi acele ettiğime pişman oldum bence yeşil güneş altında çok güzel görünüyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siskohobbit -- 24 Mayıs 2024; 9:58:47 >

İnternette de bu ara çok dolaşıyor togguan lafı alamayan laf ediyor. Ben de eski tiguan kullanıcısı olarak oval hatlara önce ısınamadım araştırdım glb nin tipine ısınamadım gla,q3,xc40 premium c de olsa tiguan kesinlikle bunların üstünde bir araç. Xc60 ,q5,glc çok uçuk fiyatlarda ayrıca D segment yine bu fiyatlara en mantıklı suv tiguan. İmkan varsa Minimum elegance alınmalı bence. IQ led, akıllı uzun far, anahtarsız giriş , cam tavan, elektrikli bagaj, masaj koltuk, kör nokta uyarı, gibi farklar 350 bin farka cok çok iyi.

Evet kırmızı gerçekten turuncu gibi ama yeşil daha önce hiçbir araçta görmediğim tonda canlısı da böyleyse beni de pişman eder :)

Bilgilendirme icin tesekkurler👍 Guncelleme hic size de gelmedi o zaman? Masajli koltuk hatasi passatlarda hic duydunuz mu?

Yeşili ben çok izledim youtube da pek emin olamamıştım almadan önce ama canlısı daha güzel :) bu arada beyaz renk çok yakışıyor bence özellikle R line da favorim beyaz benim diğer paketlerde yeşil oldu

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.