Şimdi Ara

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.714
Cevap
151
Favori
306.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hd matrix far opsiyonlu yeni Tiguan r line arac sahibiyim. Gece yolculuklarında gerektiğinde uzun kısa far ayarını otomatik olarak yapabiliyor güya araç. İlgili tüm ayarlar aktif olmasına rağmen ben bu durumu gozlemleyemedim. Far kolundan uzunları manuel yakınca çok farklı aydinlatiyor ama otomatik devreye aldığını görmedim. Bu özelliği tecrübe eden oldu mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar tekrardan,

servise gittim yazılım kalibrasyonu yapıldı uyarılar giderildi herhangi bir ücret ödemedim. Aküyü de kontrol ettirdim sorun olmadığını söylediler. Bakalım yine uyarı verecek mi temelli mi çözüldü göreceğiz.

herkesin bilgisine

• Başka bir sorum daha olacak. Mild hybrid nasıl devreye giriyor? Çalışma mantığı nedir? Arada motor kapanıyor. Ama bilinçli şekilde mild hybridi devreye sokamadım.

• soul-siyah-25 S kullanıcısına yanıt
    Sol kısımdaki far düğmesi AUTO pozisyonunda dururken silecek kolunu uzunları yakar gibi ileri doğru ittirmiş miydiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Car Lover C kullanıcısına yanıt

O zaman manuel olarak far kolu ile uzunları yakacağım, ekranda mavi far işaretini göreceğim ve kontrolü araca bırakacağım? Sonrasında araç gerektiğinde uzunu devreye alıp gerektiğinde kapatacak?

Ben uzun farı manuel devreye almamıştım. Araç kendi karar verir alır kapatır diye düşünmüştüm. Manuel olarak boş bir yolda uzuna almıştım denemek için ama araç gelince karşıdan ben kapatmıştım yine. Araç devreye girmemişti.

• Yeni Tiguan ile alakalı ekşi sözlükte dünden beri epey yazışma olmuş. Ortada duran kimse yok. Ya çok beğenenler ya da yerden yere vuranlar var:) Hatta birisi toyota corolla cross hybrid ile kiyaslamis. Yani 40 derece eğimli bir yokuşu cikamayan bir araçla. Gerçekten zevkler ve renkler çok subjektif kavramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul-siyah-25 -- 18 Temmuz 2024; 15:10:13 >

Evet. Ekranda A ile birleşik far işareti çıkacak ama kolu ittirmenize rağmen uzunlar yanmayacak. Ne zaman ortam müsait olursa araç uzunlara tam olarak geçecek ya da karşıdan gelen aracın durumuna göre farlar bir kısım bölgeyi tam aydınlatırken diğer tarafı karartacak.

• Car Lover C kullanıcısına yanıt

Açıklama için teşekkürler. Şimdi anladım. A auto kelimesini temsil ediyor galiba.

• blanco B kullanıcısına yanıt

Ayağınız gazdayken ayağınızı gazdan çektiğinizde devreye girer. Sol göstergede serbest sürüş yazar. Araç süzülerek motor çalışmadan ilerler. Önünüze belli bir mesafede araç var ise bu moddan çıkar motor devreye girer. Aradaki mesafe tam olarak ne kadar bilmiyorum açıkçası. Kitapçığa bakmak en iyisi.

• Bir ürün alırken herkesin beklentisi, önceliği ve bütçesi farklı. Kişinin beklentisini hangisi en çok karşılıyorsa gidip onu alıyor. Parasına göre hibrit veya malzeme kalitesi olarak Ds ler daha çok şey veriyor. Aynı şekilde hibrit seçenek olarak tonale fiyat performans oranı yüksek olabilir. Ancak sonra ikinci el değeri, hızlı paraya çevirme, parça bulunabilirligi akla geliyor.

Daha az bütçeyle 3008, tuscon kuga akla gelebiliyor.

3008 in ve kuganin sürüş dinamiği beki daha iyi olabilir. Ama hacimsel olarak tiguan öne cikiyor.

Bu araba mükemmel şu araba çöp diyecek bir durum yok.

Şahsen vw kimilerinin çok eleştirdiği ufak tefek makyajlarla kasa değiştirme yöntemi aslında aracın güncelliğini korumasını sağlıyor. Diğer markalar çok keskin kasa değişikliğine gidince önceki kasa hem çok eski duruyor hemde değer düşüyor. Örneğin 3008 de makyajla aslan dişi far gelmesi makyajsız kasanin çok eski görünmesine neden oldu.

Tiguan piremium bütçesi yetmeyen ancak pek çok beklentiyide karşılayan bir araba. Gönlümde x1 vardı iç malzeme kalitesi çok daha çekiciydi. Ama fiyat oldukça yüksekti. Şimdi yan yana görünce x1 dışarıdan çok ufak görünüyor gözüme.

Fanatiklik yapmanın anlamı yok. O arabaya bu para verilir mi şu para verilir mi? Sonuçta hepsi satılıyor veriliyor. Bütçeyi ve beklentiyi hangi araç karsiliyorsa en iyi araç o.

• Yeni tiguan life paket için kapora verdim, bi aksilik olmazsa haftaya alacağım. Sormak istediğim iki soru var, kullananlar cevaplarsa memnun olurum: 1- dsg de manuele alınmıyor mu artık; direksiyon arkasındaki vites seçicide manuel simgesi görmedim D-S, N,R var. Sürüş modlarında da hatırlamıyorum. 2- arka sis farı var diyor ancak ön sis farından söz etmiyor life da ön sis farı yok mu? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemal82 -- 18 Temmuz 2024; 17:58:37 >
  • Manuel kullanım için D veya S modunda sürüş esnasında direksiyon arkasındaki kulakçıkları çekmeniz yeterli.

• erdem.89 E kullanıcısına yanıt

3008,tucson,kuga, qashqai hatta premium x1,q3, xc40, gla yi da koysak karşısına bunlar C segmentse tiguan D ye çok daha yakın. Açıkçası ben kıyaslarken xc60,q5 e bakıp imkan olmadığı ve neredeyse yarı fiyatı olduğu için aldım. Bagajı dışında bu ferahlığı x1 de vermez q3 de. Ama tabi bu yazılım sorunları can sıkmaya başladı. Düzelmezse gözünün yaşına bakmam fanatiklik yapmaya gerek yok.

Siz bir kez uzun far sembolü içinde A yazısı iken bırakın daha hiç dokunmanıza gerek yok. Ben ilk aldığımda aldım bıraktım karanlık arttığı an yakıyor otomatik.

• Koltuk masajı yazılım güncellemesi için servise bırakanlar araçlarını ne kadar sürede geri aldı acaba? Ben sabah bıraktım, yazılım güncellemesi ve 120 km üzeri titreme sebebiyle lastiklere balans ayarı yapılsın dedim. Akşam teslim almak için aradığımda ST daha yazılım güncellemesi işlemi devam ediyor, yarın bilgi veririm falan dedi. Aracın işini biraz salladılar gibi geldi bana, bu kadar sürüyor mu bu iş?

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Ben sabah 10 da verdim alşam 16 da aldım

• Arkadaşlar selam tekrardan,
    Park asiste yer beğendiremiyorum resmen. Öncelikle hiç arabanın olmadığı boş yerleri görmüyor. Ekranda çıkmıyor. İki araba arası olunca daha rahat algılıyor ama onu da her zaman algılamıyor. Bazen algılıyor onda da dik parkedeyim diyor ekrandan yatay parket diyemiyorsun. Bunlar yazılım açığıdır ve güncellemeyle düzeltilebilecek şeylerdir değil mi? Park asistten memnun kalmadım pek.

• UreEn U kullanıcısına yanıt

Anladım. Aracı aldığım bayiye bırakmıştım, bir daha Doğuş Oto'nun kendisinden başka yere götürmem.

• Merhaba aracı almayı düşünüyorum Rline paket fakat standardında olan 8 adet hoparlör(bütün paketlerde aynı) yazıyor ama bu hoparlörler nerelerde acaba. Merkez hoparlör (göüğüsün ortasında) var mı araçta ve genel olarak ses sistemi yeterli midir ? Araç sahipleri cevaplarsa sevinirim.

• furkansoylu01 F kullanıcısına yanıt

Konsoldaki hoparlör yuvası Harman Kardon opsiyonunda yer alan merkez hoparlör için kullanılıyor. Standart olarak 4 kapıda da birer tweeter, birer midrange olmak üzere toplam 8 hoparlör var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 19 Temmuz 2024; 13:35:44 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.