Şimdi Ara

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.948
Cevap
156
Favori
331.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: civcivx

PV4KD kodlu büyük bir yazılım güncellemesi gelmiş. Multimedya sürümü 2650 oluyor.

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU |

İnşallah çözülür tüm sıkıntılar bu güncelleme ile. Benim ara ara Emergency asist devre dışı uyarısı devam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz_86

Arkadaşlar selamlar, son güncelleme sonrası sıfırlanan geri viteste ayna indirme ayarini yapamadım. Kullanım klavuzunda yazanları uyguladım ama olmadı. Var mıdır bir kolayı?

Arkadaşlar selamlar. Bunun için Arca VW servisine ayaktan uğramıştım. Resetleme falan yaptılar düzelmedi, ortalık çok kalabalıktı ben de aracımı aldım çıktım. Tesadüfen hafızali koltuktaki kişi profilleri için uğraşırken 1’e uzun bastım,tekrar hafıza kaydet falan derken, sağ ayna konumunu da ayarlamış oldum , şuan sorun kalmadı ayna indirmede

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

PV4KD kodlu büyük bir yazılım güncellemesi gelmiş. Multimedya sürümü 2650 oluyor.

Bana en son serviste artık sorun varsa eğer güncellemeler kontrol edilip yapılacak denilmişti pek kaale almamıştım ama dün Tiguan Mk3 face grubunda PV4 güncelleme bilgisi veren yabancı arkadaşa da aynı şeyi demişler. Demek ki merkezden genel bir bildirim.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Benim multimedya 2460 sürüm ve sorun yaşıyorum. Android Auto bazen bağlantıyı kesiyor, AA ekranı bomboş oluyor. Ya 10-15 dakika aracı kilitleyip beklemem ya da sol alttaki sigorta kutusunda 7, 5A'lik sigortayı söküp takmam gerekiyor. Ayrıca bazen direksiyonda sağda yer alan sol-sağ ok işaretli düğmeler tepki vermiyor. Bunların videosunu çektim. Zaten geçen ay bakıma gittiğimde güncelleme yaptık ettik dediler ama tüm modüllerin sürümü geçen yazdan beri aynı. Multimedya bile hala 2460.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 20 Haziran 2025; 17:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Benim de 2460 Carplay kullanıyorum, bende stabil. Bazen anlık kesilmeler oluyor ama 5-10 saniye içinde kendi kendine bağlanıyor. Android veya direkt telefon kaynaklı olabiliyor bu tarz kopmalar. Bu arada normalde avrupadakiler multimedyayı kendileri güncelleyebiliyordu ama bunda boyut büyük olduğundan serviste güncelleme yapılacakmış. Benim merak ettiğim bir önceki güncellemelerde anlık yakıt tüketimi gitmişti acaba onu geri getirmişler mi.

Aynı sürümde benim aracimda da android autoda kopmalar oluyor. Bazen klima fan hızi tepki vermiyor. Ayrıca usb üzerinden müzik dinlerken tüm parçaları yada direk usb yi secmeme rağmen, tekrar aracı calistirdigimda sanatçılar kategorisinde başlıyor.

Araç çalıştığında koltuk sogutma otomatik açılsın varsayilan yapmama rağmen bazen açıyor bazen açmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem.89 -- 20 Haziran 2025; 18:18:51 >
    Bendeki 2632, Android Auto'da hiçbir sorun yaşamıyorum gayet stabil. Sadece Carplay'de mesafe sensörleri uyarı verirken ekrana yansıyan apple haritalar gidiyor, uyarı kalkınca tekrar geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matmma M kullanıcısına yanıt

Ben en son 2565 diye biliyordum ne zaman güncelleme yaptırdınız? Bir de anlık yakıt tüketim ekranı var mı sizde?

• Rdmsy kullanıcısına yanıt

Attığım linkteki PDF.te 2632 sürüm de görünüyor. 12.sayfada 005F kodlu modül kısmında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 21 Haziran 2025; 10:55:7 >
    Henüz güncelleme yapmadım hocam, şubatta aldığımda (2024 model) bu versiyonla geldi

O zaman yeni gelen bu , uygulamalar başladı mı acaba araçlara bi servisle görüşeyim. Yazılım olarak hiçbir sorun yok aslında anlık tüketim ekrani için güncelleme ile gelecek demişlerdi onu bekliyorum açıkçası.

• matmma M kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler peki bu versiyonda anlık tüketim ekranı var mı?

Maalesef yok. Bir yerde okumuştum, sürüş esnasında devir kadranının sıfıra düşmesiyle elektrik motoruna geçtiğini anlayabiliriz yazıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 21 Haziran 2025; 12:8:5 >
  • marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    dogus kartal'da sorun yasamadim ben hocam. 12-13 gibi bir fiyat verebilirler emin degilim bana baska bir yerde 12400 gibi bir fiyat vermislerdi bir ay once. O kmlerde birsey degismez sahsi gorusum, arac hor kullanilmadiysa, bir sonrakinde de birsey cikmamisti benim aracta kaldi ki sizin aracin kmsi de cok degil. Tabi her arac farkli onu da belirtmekte fayda var. yag filtre vs degisir hava filtresine bakar birkac kontrol daha yaparlar muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeah yeah -- 22 Haziran 2025; 1:42:42 >
  • yeah yeah Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• bende aracımı yenilemek istiyorum ama yeni tiguanda bu kadar sıkınıtı ve yazılım problemleri beni korkutuyor gerçekte. 3.500.000 tl gibi bir para ödeyip servis servis dolaşıp sıkıntıların giderilmesi için mi uğraşıcaz.

• tigu2014 T kullanıcısına yanıt

Aracın kronik mekanik bir sorunu öteden beri yok zaten. Yazılımsal sorunlar ise artık son sayfalarda gördüğünüz üzere ufak tefek şeyler, önem arz eden durumlar yok. Günümüz araçlarında yazılımsal sorunlar oluyor maalesef. Yeni araçlar fabrikadaki son yazılım ne ise öyle geleceği için servis servis dolaşmazsınız diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tigu2014

bende aracımı yenilemek istiyorum ama yeni tiguanda bu kadar sıkınıtı ve yazılım problemleri beni korkutuyor gerçekte. 3.500.000 tl gibi bir para ödeyip servis servis dolaşıp sıkıntıların giderilmesi için mi uğraşıcaz.

Merhaba, birkaç asistan uyarısı dışında önemli birsey yok hocam. Onlar da anlık olup geçiyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

ama burada bilgileri paylaşanlar pekte öyle söylemiyorlar. güncelleme yapılıp halen sorunları devam edenler var. çalışmayan sensörler, gelen sesler, bir çalışıp bir çalışmayan, şu servis yaptı bu servis yapamadı diyenler, aracı kitleyip 15 dak. sonra açın diyenler vb. bir sürü sorunları okudum. ister istemez kafamda soru işeretleri yaratıyor.😞

• deniz_86 kullanıcısına yanıt

burda yazılanları okuyunca gönül rahat etmiyor pek. bu gibi durumda araclarını servise bırakanları bile okudum. benim böyle bir zamanım ve arabamı serviste günlerce bırakacak durumum yok. ondan dolayı malesef endişeleniyorum 😟

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigu2014 -- 23 Haziran 2025; 16:6:36 >
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.