Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicomedia1979

Benimde aracimda 1000 km ye geldi.....dun arka koltuk tarafindan tikir tikir bir ses gelmeye basladi,cok ugrastim bulmak icin bir sure gider gibi oldu sonra tekrardan basladi bakalim bu aksam tekrar kontrol edicem..ben aracimi genelde pazar gunleri kullaniyorum yollarin fazla yogunlugu yok bu aralar istAnbulda buna ragmen yakitim 10.7 lt den asagi dusmuyor, 9 lt civari geziyorum diyenler nasil yapiyor anlamiyorum

10 litre ortalama istanbul trafiğinde gayet normal. bluemotion değil ki cc.

8-9 civarı gezenler 80 beygir polo gibi kullanıyorlardır.

gaza yüklenirsen cc ortalama 15 de yakabilir.

kasa ağır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dotnet

Ben pazar günü CC siparişi verdim. OTV yi gelince ekleyecekler diye söylediler. Indirim vs. her hangi birşey belli değil. Araç gelmeden bir şey diyemem dediler. Aracın sipariş onayı gelecek vs. Hatta vazgeçip 508 alure e-HDI mi alsam diye düşünüyorum.

volvo s60 baktınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Benimde aracimda 1000 km ye geldi.....dun arka koltuk tarafindan tikir tikir bir ses gelmeye basladi,cok ugrastim bulmak icin bir sure gider gibi oldu sonra tekrardan basladi bakalim bu aksam tekrar kontrol edicem..ben aracimi genelde pazar gunleri kullaniyorum yollarin fazla yogunlugu yok bu aralar istAnbulda buna ragmen yakitim 10.7 lt den asagi dusmuyor, 9 lt civari geziyorum diyenler nasil yapiyor anlamiyorum

10 litre ortalama istanbul trafiğinde gayet normal. bluemotion değil ki cc.

8-9 civarı gezenler 80 beygir polo gibi kullanıyorlardır.

gaza yüklenirsen cc ortalama 15 de yakabilir.

kasa ağır.

Haklisiniz tabi bende cok abes karsilamiyorum bu degeri ama burada insanlar 8. 9 lt lerden bahsedince bizde de bir beklenti oluyor canim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dotnet

Ben pazar günü CC siparişi verdim. OTV yi gelince ekleyecekler diye söylediler. Indirim vs. her hangi birşey belli değil. Araç gelmeden bir şey diyemem dediler. Aracın sipariş onayı gelecek vs. Hatta vazgeçip 508 alure e-HDI mi alsam diye düşünüyorum.

Hangi opsiyonlari eklettiniz araca..panoromik cam tavani sakin ihmal etmeyin,birde ben anahtarsiz girisi almadim simdi cok pismanim

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:32:14 >
  • Başlığa kan gelmiş bir günde, insanın yazası geliyor.
  • Yok yok gayet sakin kullanimda cikan degerim bu belirtmistim zaten...kucuk bir yeniciftlik ziyaretimde 7.1 cikmisti ortalamam...yinede ne olursa olsun 7 8 binden sonra daha net olur bu yakit durumu...birde insanlar burda aldiklari araclarin fiyatlarini yapilan pazarligi,ne indirim almis,nasil almis anlatirsa bu araci almak isteyen insanlara daha yardimci olunur kanisindayim...dikkat ediyorum millet sir gibi sakliyor aracinin fiyatini ne hikmetse artik

• quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

Başlığa kan gelmiş bir günde, insanın yazası geliyor.

Valla bende sizin yazilarizin bollugu icin basligi takip ediyordum acikcasi pek bir paylasim yok gibi.millet aldi araci keyfini suruyor tabi

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:45:36 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:47:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

Başlığa kan gelmiş bir günde, insanın yazası geliyor.

Valla bende sizin yazilarizin bollugu icin basligi takip ediyordum acikcasi pek bir paylasim yok gibi.millet aldi araci keyfini suruyor tabi

Aracı teslim alıp fotoları da paylaştıktan sonra ben de çok paylaşımcı olamayabilirim, en iyisi oku- çık tarzı takılmak.

• Beyaz arabanin icini bej yapmalarina bir turlu isinamadim gitti,tabi zevk meselesi ama o koltuklar sanki oraya ait degilmis gibi duruyor.

• Vw CC, Ağustos ayında 234 adetle D sınıfında en çok satılan altıncı model konumunda. Forumda en çok karşılaştırıldığı s60 ise dizel ve otomatik vites avantajına rağmen 233 adetle yedinci sırada. Genel toplamda ise CC 1648 adetle yedinci, s60 ise 1515 adetle sekizinci sırada yer alıyor.

Bu veriler gözönünde bulundurulduğunda Vw CC'nin satış rakamları oldukça iyi gözüküyor. Tedarik sıkıntısı olmasa sanırım bu satış rakamları çok daha yukarıda olurdu.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:33:17 >
  • cüneyt bey siz nekadar indirim alabildiniz.bana 1200 tl indirim yapıldı.bazı arkadaşlar anormal indirimlerden bahsediyorlar inanmak istemiyorum.benim araçta kasım sonu gelecek sizce fiyatlarda ayarlama yaparlarmı.
  • F.Papila, sizin için daha önce yazdığım mesajımı buraya alıntılıyorum.

"Fiyatı konuşmadım, KDV ve ÖTV'li fiyatlar üzerinden o günkü kur ne ise % 2 indirim yapacaklar, ancak ben hem tanıdık vasıtasıyla gittim, hem de kaporamı neredeyse bir ay önce verdim.

Bugünlerde bayiler indirim yapmıyor olabilirler, nitekim Konya Yolundaki Doğuş ile bir arkadaşın CC siparişi için görüştüğümde indirim yapmaycaklarını söylediler, bir ay öncesinde ise % 2 indirimi onlar da yapıyordu.

CC siparişini yeni geçecek arkadaşlar yazarlarsa daha sağlıklı olur."

Fiyatlarda ayarlama olmaz diye düşünüyorum, araçlar 2012 model olarak geliyor ve Bluemotion özelliğine sahip değil, hiç kimse yıl sonunda 2012 model aracı satın almak istemez.

%40 Ötv'nin ve döviz kurunun Ocak 2013 itibariyle değişeceğini düşünüyorum, bence doğru olanı da bu.

• Kayseri Mersin Adana gibi bayiiler indirim yapmıyorlar.
    Bana İstanbul acarlarda cc için %1,5 indirim yaptılar.
    Ayrıca bir müdür vasıtası ile birden fazla araç aldığımız için boya koruma ve kauçuk paspas hediye ediyorlar.
    Plaka tescil işlerini kendiniz yaptırırsanız oradan da menfaatiniz oluyor.
    Aracı yarın teslim alacağım.
    Almak isteyen başka arkadaşlar var. Onlar için bayii ile görüştüm. Kasım aralık ayında gelecek araçlara indirim yapmayacaklarını, ötv farkının da yansımasının muhtemel olduğunu söylediler.
    Hatta Tiguan scirocco cc gibi zor temin edilen araçları hemen veya kısa sürede (bir ay) almak istediğimizde, zenec multimedya (3750.-TL) - ABT chip (4000.-TL) - Kafalıklarda multimedya ekranı gibi ekstralarla sattıklarını anlattı.
    Yani acarların söylediği indirimi unut, bindirim yapmadığımıza şükret.
  • Bu arabada tv varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Osman

Bu arabada tv varmı ?

Led mi

• Biraz önce bir yazı okudum ve resmen aylardır araştırdığım ve almaya niyetli olduğum CC'den soğudum. Aşırı ses çıkartması, otomatik viteste kaydırma yapması(gerçi buna inanırım zira ağabeyimin Scirocco'su da otomatik ama yokuşlarda az da olsa kaydırıyor) ve titreşim yapması gibi olaylar var mı bütün CClerde? 98 model Passat kullanıyorum ve CC ile amacım daha konforlu ve daha rahat bir sürüş deneyimi iken bizim emektarda bile olmayan sorunlar çok canımı sıktı.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.