Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DATRONX

quote:

Orijinalden alıntı: gh912

quote:

Bilmiyorum,ilk defa cc alıyorum.Netten numarasını bulup ararsanız söylerler.Değiştirirseniz üzerinden çıkanlara talibim,satmayı düşünürseniz.

E takas yapalım o zamanZevkler nasılda farklı değilmi?Ben ahşap dekoru beğeniyorum siz alüminyum dekoru anlaşılan.Aslında ben burada doğuş otoyu kabahatli buluyorum.İnsanlara istedikleri gibi opsiyon alma şansı tanımıyorlar.5 ay sonraya gün verilirmi yahu!

Doğuş oto opsiyon olarak sunuyorda talep çok, araç kısıtlı.Yukarıda da yazdım,önce fotolarda beğenmiyordum bugün canlı görünce çok hoş geldi.Bir de altlarından led aydınlatma da var bende,gece çok güzel bir ambiyans olacak.

Değişim olarak değil de,ileride sıkılırsam görüntü değişimi için isterim.

Bence ahşap kaplama aracın içini gerçekten elit bir havaya sokuyor.Aracım gelsin vw servisinden veya ender elektronikten değişim için makul bir fiyat alayım sizi haberdar ederim.Aracı çok merak ediyorum, üstündeki şanzımanla ilgili dünya kadar laf ediyorlar ama arabayı o kadar beğeniyorum ki vazgeçmem mümkün değil gibi görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum,ilk defa cc alıyorum.Netten numarasını bulup ararsanız söylerler.Değiştirirseniz üzerinden çıkanlara talibim,satmayı düşünürseniz.

E takas yapalım o zamanZevkler nasılda farklı değilmi?Ben ahşap dekoru beğeniyorum siz alüminyum dekoru anlaşılan.Aslında ben burada doğuş otoyu kabahatli buluyorum.İnsanlara istedikleri gibi opsiyon alma şansı tanımıyorlar.5 ay sonraya gün verilirmi yahu!

Doğuş oto opsiyon olarak sunuyorda talep çok, araç kısıtlı.Yukarıda da yazdım,önce fotolarda beğenmiyordum bugün canlı görünce çok hoş geldi.Bir de altlarından led aydınlatma da var bende,gece çok güzel bir ambiyans olacak.

Değişim olarak değil de,ileride sıkılırsam görüntü değişimi için isterim.

Bence ahşap kaplama aracın içini gerçekten elit bir havaya sokuyor.Aracım gelsin vw servisinden veya ender elektronikten değişim için makul bir fiyat alayım sizi haberdar ederim.Aracı çok merak ediyorum, üstündeki şanzımanla ilgili dünya kadar laf ediyorlar ama arabayı o kadar beğeniyorum ki vazgeçmem mümkün değil gibi görünüyor.

Opsiyon listesinde 1100 tl vergiler dahil,çok fark edeceğini sanmıyorum.Siz söktürünce hem anlamış oluruz,hakiki alüminyum mu standart decor.Bana alüminyum görünümlü bakalit gibi geliyor,aksi halde fırçalı alüminyumla arasında 1100 tl olmazdı.

• Arkadaşlar pazartesi salı plaka çıkacak carşamba günü araç elimde olacak. Daha önceki araçlarıma kasko hiç yaptırmamıştım. Kasko konusunda hangi kasko sirketi en güvenilirdir?. Bayi 1600-1700 arası fiyat veriyor. Arkadaşım anadolu sigorta bayisi. full kasko için O 2500-3000 tl arasında bir rakamdan bahsetti. Teminatların sınırsız olduğunu söyledi. Fakat fatura elimize tam geçmediği için şu an kesin bir şey söyleyemiyor. İçinizde cc için kasko teklifi alan ve yaptıranlar hangi şirketleri tercih ediyor? Nelere dikkat etmeliyiz?
    selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mennans

Arkadaşlar pazartesi salı plaka çıkacak carşamba günü araç elimde olacak. Daha önceki araçlarıma kasko hiç yaptırmamıştım. Kasko konusunda hangi kasko sirketi en güvenilirdir?. Bayi 1600-1700 arası fiyat veriyor. Arkadaşım anadolu sigorta bayisi. full kasko için O 2500-3000 tl arasında bir rakamdan bahsetti. Teminatların sınırsız olduğunu söyledi. Fakat fatura elimize tam geçmediği için şu an kesin bir şey söyleyemiyor. İçinizde cc için kasko teklifi alan ve yaptıranlar hangi şirketleri tercih ediyor? Nelere dikkat etmeliyiz?
    selamlar...

Arkadaşım bugün kasko tekliflerimi aldım ve yarın kaskomu yaptıracağım,çünkü trafik sigortasıve kaskolara pazartesi yılın ikinci yarısına girldiğinden zam gelecekmiş.Kasko konusunda şunu söyleyebilirim,artık eskisi gibi değil,en prestijli bildiğiniz şirketler bile uyanıklığa kaçabiliyorlar.Tr de cam klozu satın alıp ek prim ödemeden,orjinal cam veren iki işirket vardır,axa ve groupama.Anadolu bile anlaşamalı cam servislerinde,yansanayi cam veriyor.AXA dan aldığım teklif 2050-2180 tl dir.2050 olan da halk arasındaki tabirle full dür ve yeni araç klozu vardır.İki rakam arasındaki fark olmasının sebebi,karşı tarafın aracındaki hasar karşılama bedeli 190.000 tl ve can kaybı bedeli 95000 tl olarak istememdir.kendi Araç bedelim 90.000 tl ek donanımlar 10.000 tl toplam 100.00 tl dir.

Ben biraz sağlamcıyımdır ve en kötü ihtimalleri düşünürüm.Ya bir x6 yada benzeri pahalı bir araca çarpar kaza yaparsam,yada lüx bir mağazaya girersem diye teminatları yüksek tuttum.130 tl bana çok gelmedi en azından içim rahat olur.Bu fiyatlar hasarsızlık indirimi olmadan taksitli fiyatlardır.Kasko konusunda yardım isterseniz,sigortacımla görüştürürüm,isterseniz yaptırabilirsiniz de.Axa A acentedir ve ilgili dürüsttür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DATRONX -- 30 Haziran 2012; 0:45:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mennans

Arkadaşlar pazartesi salı plaka çıkacak carşamba günü araç elimde olacak. Daha önceki araçlarıma kasko hiç yaptırmamıştım. Kasko konusunda hangi kasko sirketi en güvenilirdir?. Bayi 1600-1700 arası fiyat veriyor. Arkadaşım anadolu sigorta bayisi. full kasko için O 2500-3000 tl arasında bir rakamdan bahsetti. Teminatların sınırsız olduğunu söyledi. Fakat fatura elimize tam geçmediği için şu an kesin bir şey söyleyemiyor. İçinizde cc için kasko teklifi alan ve yaptıranlar hangi şirketleri tercih ediyor? Nelere dikkat etmeliyiz?
    selamlar...

Sınırsız teminat diye bir kavram yoktur,arkadaş acentesi olması önemli değil,kasko şirketinin uygulaması ve menfaatleriniz önemlidir.Cam olayı,yeni araç klozu ve karşı teminat miktarları çok önemlidir,İyi araştırınız,Sizin aracınız ne zaman geldi,donanımını ve fatura toplamını paylaşırmısınız,özelden de olabilir.Hayırlı olsun,kazasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DATRONX -- 30 Haziran 2012; 0:47:06 >

• Kasko yaptırmayı düşünenler arkadaşlar varsa;bugün ani bir son dakika kararıyla groupama dan,araç bedeli 90.000+ ek donanımlar 10.000 tl olmak üzere toplam 100.000 tl araç teminatı;100.000 tl karşı taraf araç ve 100.000 tl karşı can kaybı teminatı,orjinal cam,yeni araç klozu,anahtar kaybı 1000 tl,deprem ve doğal afet muafiyetsiz full kaskoyu 1640 tl ve 10 k.kartı taksitle yaptırdım.Hasarsızlık indirimim de yok,fiyat ve paket çok iyi,bilgilerinize.
  • Sayın DATRONX arabayı teslim aldınız mı? Fotoğraf bekliyoruz sizden.
  • Evet özellikle iç aydınlatmanın, gece fotoğrafı olursa seviniriz :)
  • Selamlar;

Kullanım detaylarım ekte. Arabamdan memnunum.
    Şekil olarak eski kasa daha iyiydi diyenlere;
    ilk passatım 3BG,
    Sonra 3C
    Şimdi CC,
    Hepsinde önceki kasa daha güzeldi yorumları yapıyordu arkadaşlar.
    Bu CC nin de güzel olacağı yıllar gelecek.
    Kullanım değerleri hep şehir içi, klima açık. bir keresinde Mersin-Erdemli arası gece saat 1 de acelem olmadan 77 km sabit hızla, klima kapalı 5 lt/100 km yaktı.
    Araç yüksek hızlarda eski Kasalara göre muhteşem stabil. Eğer rüzgar yoksa otobanda düzse sarsıntısız 220 ile gidebilirsiniz.

YENİ VOLKSWAGEN CC

• Arkadaşlar,aracımı plaka işlemleri bizzat başında beklediğim ve iş gören dostlar olduğu halde,yoğunluktan emniyette 15.30 gibi bitti.Oradan maliyeye plaka bildirimi ve plaka basımı için şoförler odası ve tekrar emniyetten ruhsatı alma derken,18.15 gibi bayiye ancak varabildim ve hemen araç tanıtımı,teslim evrakları vs. derken 19.30 gibi bayiden ancak ayrılabildim.Trafik şb.de tescil işlemleri çok yavaştı,sebebi de oranın bel kemiği tıkır tıkır iş yürüten iki memuru izindeymiş.Sabah erkenden bir sürü takipci ve vatandaş sıra aldı,saat 11.00 gibi 172 dosya sırası alınmıştı.Maalesef ki 17.30 da 39. dosya tescil oldu,fakat sanıyorum ki bunun da son 7-8 dosyanın plakası yarına kaldı,çünkü emniyetten sonra maliyeye gidilip plaka kaydı yapılıyor ve oradan da şoförler cemiyetine plaka bastırmaya,oradan tekrar emniyete gidilip ruhsat teslim alınıyor sonrada aracınızı bayiden alabiliyorsunuz.Zaten maliye kapandığı için yarına kalanlar oldu.Plaka basım işlemim 17.30 da bitti ve hemen emniyete ancak yetişebildik ki sormayın ne gündü.
    Sabah 08.00 den beri, hem takipçilerin hem vatandaşın çilesini sormayın,tartışmalar vs.Sebebi de,işi iyi bilen eli seri memurlar izinde olduğundan;normalde günde 100-110 tescil yapılması gerekirken,tüm gün ancak 39 dosya yapılabildi.Bayilerin takipcileri bile çaresiz kaldı mecburen.VW bayisinin bile 32 tescili varken 9 tanesini ancak yaptırabilmişler takipcileri.
    Yorucu ve stresli günün sonunda aracımı teslim alabilmem neticesinde moralim biraz olsun düzeldi diyebilirim.Hemen biraz yakıt alıp eve geldim,duş-yemek sonrası 12 gündür bayide bekleyen aracıma atladım ve 42 km şehir içinde yol yaptım.Aracın gaz pedalına geç tepki vermesi haricinde şu an için bir olumsuzluk yok.Tepki verince de maşallah akıyor diyebilirim.Araç acayip dikkatini çekiyor,hem yayaların hemde ışıklarda sürücülerin.Önden direk farlara ve ledlere bakıyorlar,sonra da yandan ve arkaya kafalar dönüyor.Ben bu aracın en çok yandan ve arkadan görünüşünü beğeniyorum.Yarın gündüz ve gece iç-dış fotoları çekeceğim nasip olursa ancak buraya nasıl eklendiğini bilmiyorum,bilen arkadaşlar detaylı tarifini yazarsa sevinirim.Profesyonel makinem yok, emektar k790i telefonumla çekeceğim,yarın görüşmek dileğiyle hepinize selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DATRONX -- 3 Temmuz 2012; 1:34:42 >

• Aracınızı hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegenddd

Aracınızı hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Teşekkür ederim,dilerim Allah sizlere çok daha iyilerini nasip etsin.
  • Arkadaşlar; Led gündüz farı olan araçlarda ledlerden biri beyaz biri sarı yanıyor sizin araçlarınızda böyle bir durum varmıdır? 2 aydır bununla uğraşıyorum almanya vw bu durumun normal olduğunu söylüyor ama diğer araçlarda (Passat,golf,toureng) böyle bir durum yok ledler sadece beyaz yanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensu -- 5 Temmuz 2012; 20:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensu

Arkadaşlar; Led gündüz farı olan araçlarda ledlerden biri beyaz biri sarı yanıyor sizin araçlarınızda böyle bir durum varmıdır? 2 aydır bununla uğraşıyorum almanya vw bu durumun normal olduğunu söylüyor ama diğer araçlarda (Passat,golf,toureng) böyle bir durum yok ledler sadece beyaz yanıyor.

Resmi varsa yayınlarmısınız,Böyle birşeyi ilk defa sizden duyuyorum ve benim gibi simetri hastalığı olan biri için dediğiniz tam bir problem.Bence bahsettiğiniz şey normal değil.Ledli adaptif far alan arkadaşlarımız konuya açıklık getirirler umarım.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar; Led gündüz farı olan araçlarda ledlerden biri beyaz biri sarı yanıyor sizin araçlarınızda böyle bir durum varmıdır? 2 aydır bununla uğraşıyorum almanya vw bu durumun normal olduğunu söylüyor ama diğer araçlarda (Passat,golf,toureng) böyle bir durum yok ledler sadece beyaz yanıyor.

Resmi varsa yayınlarmısınız,Böyle birşeyi ilk defa sizden duyuyorum ve benim gibi simetri hastalığı olan biri için dediğiniz tam bir problem.Bence bahsettiğiniz şey normal değil.Ledli adaptif far alan arkadaşlarımız konuya açıklık getirirler umarım.

led farların renk algılamasını fotoğraf + video ile yapmak zor, çünkü sabit yanan ışık kaynakları değiller. En iyi canlı görünce karar verilir bence. Ben illa görmek istiyorum diyorsanız 4. sayfada mevcut gündüz farlı bir fotoğraf.

Biri sarı biri beyaz konusuna gelince "biraz" sarılık hissetmek çok garip değil bence ama çok farkedilir bir durumdaysa onu bilemeyecem. Benim test sürüşü yaptığım araçta böyle bir problem yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: exelon

quote:

quote:

led farların renk algılamasını fotoğraf + video ile yapmak zor, çünkü sabit yanan ışık kaynakları değiller. En iyi canlı görünce karar verilir bence. Ben illa görmek istiyorum diyorsanız 4. sayfada mevcut gündüz farlı bir fotoğraf.

Biri sarı biri beyaz konusuna gelince "biraz" sarılık hissetmek çok garip değil bence ama çok farkedilir bir durumdaysa onu bilemeyecem. Benim test sürüşü yaptığım araçta böyle bir problem yoktu.

Ledli farı bildiğim için ve çok beğendiğim için halihazırda bir araç almak yerine 2 ay beklemeyi tercih ettim,ancak biri sarı biri beyaz yanan ledleri vw problem yok deyip geçiştirince problemli farların resmini görmek istedim.Yoksa ledler nasıl bir şey yığınla gösteren fotoğraf var.Arkadaşın problemini ilk defa duymuş ve bir yaşıma daha girmiş oldum.Bu tıpkı mecekli farların birinin xenonlu diğerinin normal sarı ampul olması gibi birşey.Van kedisimi bu yahu?

• haftaici sabah 07-08 civari E5 den maltepe gebze

YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 6 Temmuz 2012; 8:44:35 >

• Arkadaşlar bir yerlerde hata yapılıyor.Otomotiv üreticilerinin orjinal olarak araçların üzerinde sundukları xenon farlar 4300 kelvin dir,çok nadiren 5000 kelvin renk sıcaklığına ampul kullanılır.Rakam büyüdükçe renk maviye doğru gider ve yağmurlu-sisli gibi görüş mesafesi ve alanının azaldığı zamanlarda 6000 kelvin ve üzeri ampullerle sürüş güvenliği sağlanamaz.

Bugün araç aydınlatma sistemlerinin en iyi markaları olan;hella,osram,valeo,philips gibi markalardır.Kaliteli Araç üreticilerinin hemen hepsi bu markaları kullanır.Her yeni araçtaki orjinal xenon ampul ve merceğinin de bu markalar olduğunu sanmayın.Marka yazmıyorum ama farı çıkarıp bakmak çok basittir.Piyasa malı dediğimiz balast,ampul,mercek kullanan bir çok marka var.VWiçin konuşursak;valeo,hella vs.gibi kaliteli farlar kullanıyor

Bir arkadaş araçtaki xenon farların beyaz yandığını söylemiş,kesinlikle beyaz yanmıyor,ılık beyaz dediğimiz halojenden beyaz,çakma xenon farlardan sarı renkte yanar,gerçek gün ışığı rengi budur.Led farlar da tamamen ayrı teknolojidir ki,titreşimle yanarlar ama siz bunu çıplak gözle fark edemezsiniz,Vİdeo Kamerayla çekimlerde belli olur titrediği,benim aracımın fotoları diğer forumda var, farlar yanarken ledler de dahil gözüküyor ve asla beyaz değiller olmaması da görüş açısından daha iyidir.Yoksa otomotiv üreticileri beyaz ampul takmayı da bilirler.Ledlerin biri beyaz biri sarı yandığını ilk defa duyuyorum,fotolara bakarak söyleniyorsa,fotolar da gerçek rengi ayırt edemiyor çoğu makine ve ortam ışığına göre ton değişiyor resimlerde.Farlardaki ledlerde,far üretici firmanın hatası varsa onu bilemem,gözle görsem yorum yapabilirim.

Edit:Foto eklemeyi bilmiyorum,bilseydim kendi aracımın ledler ve farlar yanarken fotolarını koyardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DATRONX -- 6 Temmuz 2012; 22:15:34 >

• Arkadaşlar 1.4 TSI Passat cc'nın vw sitesinde gördüğüme göre altaki tüm opsiyonları toplayarak 44050 avro çıktı.Abimin engelli raporu olduğundan 44050'lik araba bize 26852'ye geliyor.Babam 57 yaşında arabayı ona alacağız 1-2 yıl içinde şimdiden araştırma yapıyoruz.Bmw 316i'nin full'u kaç para sormadım gidip çünkü daha iş tam ciddiye bilmedi şuanlık internetten araştırıyorum.Acaba 26-27 bin euroya PASSAT CC mi alırdınız yoksa 28 Bin euroya civarına Bmw 316'i mi alırdınız ? Hangi araba daha iyidir ? Bir yandan BMW,diğer yanda vw..vw Daha alt klasman gibi adam PASSAT CC'de gerçekten iyi.Karar veremiyoruz tam.2014 Yeni çıkacak Mercedes C'de beklenebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: messi49

Arkadaşlar 1.4 TSI Passat cc'nın vw sitesinde gördüğüme göre altaki tüm opsiyonları toplayarak 44050 avro çıktı.Abimin engelli raporu olduğundan 44050'lik araba bize 26852'ye geliyor.Babam 57 yaşında arabayı ona alacağız 1-2 yıl içinde şimdiden araştırma yapıyoruz.Bmw 316i'nin full'u kaç para sormadım gidip çünkü daha iş tam ciddiye bilmedi şuanlık internetten araştırıyorum.Acaba 26-27 bin euroya PASSAT CC mi alırdınız yoksa 28 Bin euroya civarına Bmw 316'i mi alırdınız ? Hangi araba daha iyidir ? Bir yandan BMW,diğer yanda vw..vw Daha alt klasman gibi adam PASSAT CC'de gerçekten iyi.Karar veremiyoruz tam.2014 Yeni çıkacak Mercedes C'de beklenebilir mi ?

İhtiyaçlarınızı, beklentilerinizi, önceliklerinizi yazarsanız hangi aracın daha uygun olacağı hakkında daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
    Performans, iç hacim, tüketim, ikinci el, konfor, güvenlik, donanım, prestij, fiyat, yedek parça, servis vs. vs. vs...
    Hangileri sizin için önemli?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.