Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paylaşırım tabi fakat özel sipariş olduğu için henüz daha elime ulaşmadı. ağustos ayı içerisinde gelecek.
  • Exelon opsiyonlar çok iyi, mükemmel bir araba çıkmış ortaya. Ben hazırda olan bir arabayı aldım, sipariş verecek olsam sizin verdiğiniz siparişin hemen hemen aynısını isterdim. Bende olayan özelliklerden bluetooth, RNS315 ve ayna paketi en çok keşke olsa dediklerim. Siyah antrisit tavan nasıl bir şey? Onu ilk defa duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbalik

Exelon opsiyonlar çok iyi, mükemmel bir araba çıkmış ortaya. Ben hazırda olan bir arabayı aldım, sipariş verecek olsam sizin verdiğiniz siparişin hemen hemen aynısını isterdim. Bende olayan özelliklerden bluetooth, RNS315 ve ayna paketi en çok keşke olsa dediklerim. Siyah antrisit tavan nasıl bir şey? Onu ilk defa duyuyorum.

teşekkürler, sizin araç da oldukça yeterli bence. Zaten karar vermemde koyduğunuz fotoğrafların da etkisi oldu.

Siyah antrasit tavana gelirsek, teknik adı ne tam olarak bilmiyorum ama, iç mekandaki kapı hizasının üstündeki bütün kaplamalar (Kirişler + Tavan) Beyaz- Bej bir tonda. Bu opsiyonla siyah oluyor, siyah alcantara döşemeyle uyumlu olsun diye böyle istedim. Dediğim gibi hiç bir fonksiyonu yok bu opsiyonun ama görsel takıntılarım vardır biraz. Başka bir örnek interlagos jantı da cilalı olsun istedim, krom çıtalarla uyumlu olsun diye. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: exelon

quote:

Exelon opsiyonlar çok iyi, mükemmel bir araba çıkmış ortaya. Ben hazırda olan bir arabayı aldım, sipariş verecek olsam sizin verdiğiniz siparişin hemen hemen aynısını isterdim. Bende olayan özelliklerden bluetooth, RNS315 ve ayna paketi en çok keşke olsa dediklerim. Siyah antrisit tavan nasıl bir şey? Onu ilk defa duyuyorum.

teşekkürler, sizin araç da oldukça yeterli bence. Zaten karar vermemde koyduğunuz fotoğrafların da etkisi oldu.

Siyah antrasit tavana gelirsek, teknik adı ne tam olarak bilmiyorum ama, iç mekandaki kapı hizasının üstündeki bütün kaplamalar (Kirişler + Tavan) Beyaz- Bej bir tonda. Bu opsiyonla siyah oluyor, siyah alcantara döşemeyle uyumlu olsun diye böyle istedim. Dediğim gibi hiç bir fonksiyonu yok bu opsiyonun ama görsel takıntılarım vardır biraz. Başka bir örnek interlagos jantı da cilalı olsun istedim, krom çıtalarla uyumlu olsun diye. :)

High gloss interlagos jant güzel duruor fakat,cilasız olana göre vergiler dahil 1700 tl daha ödemek gerekiyor.Ustamla görüştüm ve bunun üzerindeki cilayı 5 jant için 400 tl ye atabileceğini söyleyince gerek duymadım,neredeyse 4 jant parası opsiyon farkı.O paraya başka opsiyonlar alınabilir.Kişisel görüşümdür,tercih ve zevk meselesi sonuçta.

Aracım pazartesi-salı gibi teslim edilecek bulunduğum şehirdeki bayiye gönderiliyor yarın,kur kampanyası 18 haziran pazartesi bitiyor,sitedeki bilgiye göre.Uzatırlar tahminimce ki ,reel kurda oynama olmadığından.Şimdi tek düşüncem araç hatasız gelsin.Ondan sonra da düşündüğüm şey 10 gün için mtv ödemeye değer mi olacak.

• Arkadaşlar merhaba,2 gün önce bende baz versiyonun üstüne sadece ledli adaptif far opsiyonu olan metalik siyah renkli bir cc ye kapora yatırmış bulunmaktayım.Kısmetse temmuz sonuna doğru teslim edeceklermiş.Özel opsiyon ekletmek isteseydim 4,5 ay sonraya gün veriyorlardı,bende fazla beklememek için bu aracı kabul ettim.Bu aracı kullanan arkadaşlardan dürüstçe şu soruma cevap vermelerini rica ediyorum,bu 1.4 lük motorun 1.5 tonluk ağırlığı olan cc de herhangi bir yol durumunda,örnek vermek gerekirse rampada sollamalarda aciz kaldığı durumlar oluyormu?Aracı genel hatlarıyla çok beğeniyorum ancak bu konuda son derece endişeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gh912

Arkadaşlar merhaba,2 gün önce bende baz versiyonun üstüne sadece ledli adaptif far opsiyonu olan metalik siyah renkli bir cc ye kapora yatırmış bulunmaktayım.Kısmetse temmuz sonuna doğru teslim edeceklermiş.Özel opsiyon ekletmek isteseydim 4,5 ay sonraya gün veriyorlardı,bende fazla beklememek için bu aracı kabul ettim.Bu aracı kullanan arkadaşlardan dürüstçe şu soruma cevap vermelerini rica ediyorum,bu 1.4 lük motorun 1.5 tonluk ağırlığı olan cc de herhangi bir yol durumunda,örnek vermek gerekirse rampada sollamalarda aciz kaldığı durumlar oluyormu?Aracı genel hatlarıyla çok beğeniyorum ancak bu konuda son derece endişeliyim.

Rampada kendine hakim olmazsan, rampanın sonunda tekerler yerden kesilebilir. Böyle bı problem var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARACINIZIN ALÜMİNYUN DEKOR KISMINI VE AYDINLATMA(KAPI İÇLERİ AYAK BÖLGESİ) FOTOLAYIP PAYLAŞIRMISNIZ LÜTFEN?
  • ARACINIZIN ALÜMİNYUN DEKOR KISMINI VE AYDINLATMA(KAPI İÇLERİ AYAK BÖLGESİ) FOTOLAYIP PAYLAŞIRMISNIZ LÜTFEN?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,2 gün önce bende baz versiyonun üstüne sadece ledli adaptif far opsiyonu olan metalik siyah renkli bir cc ye kapora yatırmış bulunmaktayım.Kısmetse temmuz sonuna doğru teslim edeceklermiş.Özel opsiyon ekletmek isteseydim 4,5 ay sonraya gün veriyorlardı,bende fazla beklememek için bu aracı kabul ettim.Bu aracı kullanan arkadaşlardan dürüstçe şu soruma cevap vermelerini rica ediyorum,bu 1.4 lük motorun 1.5 tonluk ağırlığı olan cc de herhangi bir yol durumunda,örnek vermek gerekirse rampada sollamalarda aciz kaldığı durumlar oluyormu?Aracı genel hatlarıyla çok beğeniyorum ancak bu konuda son derece endişeliyim.

Rampada kendine hakim olmazsan, rampanın sonunda tekerler yerden kesilebilir. Böyle bı problem var.

Uçmaya her an hazır diyorsunuz.Bu biraz içimi rahatlattı sayılır.Son sürat testiniz oldu mu peki?Aracın hangi hızdan sonra gücü yavaş yavaş azalıyor diyebiliriz?

• herkese selam
    zamanım olmuyor geç giriyorum
    aracım 11.000 km oldu.
    siyah beyaz konusunda kararsız kalan arkadaşlar eğer iki günde bir yıkatma imkanınız varsa siyah alın beyaz düşünmeyin.heryer beyaz araba doldu özellikle mercedes c dolu.ama iki günde bir yıkatamam diyorsanız kesinlikle beyaz alın iki günden sonra siyah araç kendini belli etmez oluyor.
    jant konusuna gelince 18 jant tercih edin çünkü aracı gösteren aksesuarlardan birisi onsuz olmaz ama çukurları daha fazla hissediyorsunuz.
    aracın hızlanmasına gelince 180 e kadar oldukça hızlı sonra ivme yavaşlıyo.ben 200 geçmedim bassam rahat giderdi ama risk e gerek yok tabakhaneye birşey yetiştirmiyoruz demi?:)
    rampada da hiç sorun yok antalya alacabel yolunu rahat rahat gidiyorum kendimi kontrol ederek anında tepki veriyor direksiyondan eksi yaptığımızda.
    gelelim canımı sıkan konuya...konya da havalar 35-36 yı buldu son 10 gündür arabanın sağ arka tarafından her 1-2 dakika da bir çalışan bir fan sesi başladı.servise gösterdim arkada ki bir valf ın sebep olduğu söylendi.resmen bilgisayar ın fanı gibi ses geliyo. bende de çıtırtıya tahammülüm yoktur.pazartesi bırakcam 2 saat lik bir iş varmış o sesin izalasyonu için.
    son durumdan bahsederim size.
    soruları olan sorsun araçda başka bir sorun yok herşey süper. 100.000 e bu kasada bu özelliklerde araba bulunmaz alın derim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: snefra

herkese selam
    zamanım olmuyor geç giriyorum
    aracım 11.000 km oldu.
    siyah beyaz konusunda kararsız kalan arkadaşlar eğer iki günde bir yıkatma imkanınız varsa siyah alın beyaz düşünmeyin.heryer beyaz araba doldu özellikle mercedes c dolu.ama iki günde bir yıkatamam diyorsanız kesinlikle beyaz alın iki günden sonra siyah araç kendini belli etmez oluyor.
    jant konusuna gelince 18 jant tercih edin çünkü aracı gösteren aksesuarlardan birisi onsuz olmaz ama çukurları daha fazla hissediyorsunuz.
    aracın hızlanmasına gelince 180 e kadar oldukça hızlı sonra ivme yavaşlıyo.ben 200 geçmedim bassam rahat giderdi ama risk e gerek yok tabakhaneye birşey yetiştirmiyoruz demi?:)
    rampada da hiç sorun yok antalya alacabel yolunu rahat rahat gidiyorum kendimi kontrol ederek anında tepki veriyor direksiyondan eksi yaptığımızda.
    gelelim canımı sıkan konuya...konya da havalar 35-36 yı buldu son 10 gündür arabanın sağ arka tarafından her 1-2 dakika da bir çalışan bir fan sesi başladı.servise gösterdim arkada ki bir valf ın sebep olduğu söylendi.resmen bilgisayar ın fanı gibi ses geliyo. bende de çıtırtıya tahammülüm yoktur.pazartesi bırakcam 2 saat lik bir iş varmış o sesin izalasyonu için.
    son durumdan bahsederim size.
    soruları olan sorsun araçda başka bir sorun yok herşey süper. 100.000 e bu kasada bu özelliklerde araba bulunmaz alın derim:)

Bende siyah rengi tercih edenlerdenim.Öndeki ledli farı siyah renk bana daha güzel gösteriyor,birde dediğiniz gibi her yer beyaz araclarla dolmaya başladı.Şu da var cc nin beyazıda özellikle cam tavanla çok güzel duruyor.Beyaz alsaydım olmazsa olmaz opsiyonum kesinlikle cam tavan olurdu.

• 1.4 tsi motoru kullanan arkadaşlarda hiç yağ yakma sıkıntısı oldumu peki?Bazı forumlarda 1.4 tsi 160 ve 180 beygirlik motorların yağ yakma problemi olduğundan bahsediliyor.
  • günaydın herkese
    bende daha önce 1.4 tsi passat vardı 2007 model.motor dan hiçbir sıkıntım olmadı.
  • quote:

quote:

quote:

Uçmaya her an hazır diyorsunuz.Bu biraz içimi rahatlattı sayılır.Son sürat testiniz oldu mu peki?Aracın hangi hızdan sonra gücü yavaş yavaş azalıyor diyebiliriz?

200'den sonra belki ;)

YENİ VOLKSWAGEN CC

• arkadaşlar valf sorunu çözüldü.
    arabanızda sağ arkadan fan sesi gelirse bilin ki valf dandır.açtırıp izole ettirin.az görülen bir durummuş özellikle aşırı sıcaklar sebepmiş.
  • quote:

arkadaşlar valf sorunu çözüldü.
    arabanızda sağ arkadan fan sesi gelirse bilin ki valf dandır.açtırıp izole ettirin.az görülen bir durummuş özellikle aşırı sıcaklar sebepmiş.

Arabaya oturduktan sonra, oturuş pozisyonumu düzeltmek için kol dayamaya yüklenip kendimi kaldırıyorum. Malum Alcantra döşeme kaymıyor. Bir arkadaş soruyordu, çıtırtı tıkırtı var mı diye. Kol dayamaya biraz fazla yüklendim heralde (100 kg). Çukura girince hafif bir çıtırdama var. Sizde bu kısımdan ses geliyor mu?
    Yağ yakma ile ilgili problem var mı yok mu daha anlamak mümkün değil (3000 km'deyim) ama daha önce bir Skoda'dan ağzım yandı bu konu ile ilgili, o yüzden takip edip burada bilgi veririm.
  • quote:

sag arkada tam yerini soyleyebilir misin?
  • quote:

quote:

Arabaya oturduktan sonra, oturuş pozisyonumu düzeltmek için kol dayamaya yüklenip kendimi kaldırıyorum. Malum Alcantra döşeme kaymıyor. Bir arkadaş soruyordu, çıtırtı tıkırtı var mı diye. Kol dayamaya biraz fazla yüklendim heralde (100 kg). Çukura girince hafif bir çıtırdama var. Sizde bu kısımdan ses geliyor mu?
    Yağ yakma ile ilgili problem var mı yok mu daha anlamak mümkün değil (3000 km'deyim) ama daha önce bir Skoda'dan ağzım yandı bu konu ile ilgili, o yüzden takip edip burada bilgi veririm.

bende kol dayama bolumunde ses yok ama on konsol bozuk yolda zingirdiyor. malzeme kalitesi iyi ama malzemenin birbiri ile olan butunlugunde problem var gibi.
    yag yakma olayinda ben su aralar 4500 km deyim, kontrol ettim, herhangi bir yagda azalma yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mulderbaba

quote:

quote:

quote:

200'den sonra belki ;)

YENİ VOLKSWAGEN CC

Vallahi kadrana bakacak olursak devir 4000 lerde 200 km yi görüyor bu bağlamda aracın 240 a kadar yolu var gibi.Yağ yakmama olayını merakla izleyeceğim,çünkü twincaharger motorlar biraz eksiltme yapıyormuş,bir problemde 7 ileri kuru sanzımanların kavramaları bozuk yolda şangırtıya benzer bir ses yaptığı söyleniyor ancak cc gibi bir aracta bu sesi izole etmişlerdir diye düşünüyorum,sizlerin düşüncesi nedir camlar açıkken duyuluyormu böyle bir ses?

• Arkadaşlar benim araç 21 haziran(yarın) gümrüğe geliyormuş. karartılmış cam opsiyonum yok. Servis ön yan ve arka camlara orjinal ithal film kaplamayı önerdi. Ön cam a bir çok müşterilerine yapıyorlarmış. Hem güneş hemde gece yolculuklarında karşıdan gelen araçların far etkilerini azaltıyor. Terettüdde kaldım. Kardeşimin aracında 2 numara bir film vardı. polis durdurup cam filminin sökülmesini istemiş. Plakayı not etmiş. Eğer ilk uyarıdan sonra bir kontrolde sökümediğini tespit ederlerse arabayı bağlayacaklarını söylemiş. Bu nedenle arabanın cam filmleri. söküldü. Serviste 1 nunmaralı filmleri de gördüm. oldukça açık renkli. içeriyi gösteriyor. Bu tür açık tonlu filmler trafikte sorun yaratır mı? kullanan varmı? Emniyet sanırım güvenlik nedeniyle yasaklıyor. fakat orjinalinde karartılmış cam olarak gelenler ruhsata bu şekilde işlendiği için bir sorun olmuyor. Bu sonradan takılan açık ton filmlerin kanuni durumu nedir acaba? Güneşin zararlı uv ışınlarını engellemesi, gece yolculuklarında karşı aracın far etkisini azaltması ve kaza anında camın dağılmasını kısmen önlediği için bana cazip geliyor 700 tl gibi bir masraf yapıp sonra da söktürmek zorunda kalabilirmiyim?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.