ayalardan kablosuz kontorller den mobil ağ ve mobil şebekeleri kontorl edin.
Bugün Vodafone Müş. Hiz.'den birinin tavsiyesi üzerine tekrardan başka simkartta denedim hocam, Avea hat. Bir ayar değişikliği yapmadan telefon internet bağlantısını kurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
telefonun hayirli olsun.
problem vodafonda degil.
telefonun kullanim klavuzunu oku :)
invisiblenin dedigi cikacak gibi.
Teşekkürler hocam iyi niyetli dileklerin için. Daha iyisini sana umarım :)
Merhabalar Hocam,
Bende de aynı telefon, aynı hat ve aynı sorun var :D Daha doğrusu şöyle bir sorun var, vodafone'un aylık 9tl sınırsız paketini aldım, internet explorer üzerinden sorunsuz bağlanıyor paket, ancak hiç bir android uygulaması çalışmıyor, facebook çalışmıyor, google talk sunucuya bağlanamadı diyor, gmail'in uygulaması bile çalışmıyor...
Ama...
Internet Explorer üzerinden facebook'a rahatça giriyorum, gmail'e giriyorum, istediğim siteyi gezebiliyorum...
Yani telefon internete giriyor ancak uygulamalarda sorun var, telefonu başka hatla denedik google talk falan çalışıyor 3G paketiyle, wi-fi'da sorunsuz çalışıyor alet ama 3G'ye gelince tıkanıyor, vodafone'a sordum onlar da anlamıyor, arkadaşta samsung gio vardı o problemsiz kullanıyordu 3g'yi, umarım telefonla ilgili bir sorun değildir bu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme