SU ELMORAD İNN HOSTESİN TAM KARSISINDAKİ HAUNGALARLA DOLU ARENA GİBİ BİYERDE GÖREV YAPIODUM 30 DAK ONCE.PARTYİ KURUP GİRDİK İCERİ.SON ADAM GİRERKEN GURUPTAN Bİ OKCUNUN ATTIN 5Lİ OK BANA GİRDİ ( NASIL OLDUYSA) SONRA AYNI CZ DEKİ SARI YAZI CIKTI.ONUN BENİ OLDURDUGUNe DAİR.BUTUN PARTY BUNA DALGA GECERK GÖREVİ BİTİRDİK.KABUS SONRA BASLADI AMA.
50M PARAM OLMUS 25m. ADAM DA BANA 1M GELDİ DİE YEMİN ÜSTÜNE YEMİN YAGDIRDI.... İSTER DELİ DEYİN. İSTER BELESCİ AMA BU OLAYIDA FOTOGRAFLADIM.FOTO KOYMAI BİLMEDİGİN İCİN KOYMADIM.ANLATIRSANIZ NASIL OLUO FOTOYUDA YAYINLARIM.
buyuk yazı icin ozur dilerim.forumun neresinde yayınlayacagıımı bilmedigim iicn yeni topic actım.bunun icinde afedersiniz.ama yardım edebilcek olanlardan cwp bekliorum.
espiri olsun die yapmışdım ama sildim neyse bu arada orda bug var gitmeden önce dikkat edin para almayın
belki adamın partysine paylaştırılmıştır para?
lag oldugu zzamanlar öle olabilio ayrıca paranın yarısı adama gitmio 100de 5 i adama gidio gerisi havaya ucuo parayı inne bırakmak en iyisi topic acmadan önce biraz okusan ztn bu ccwpları vermiştik önceden
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
belki adamın partysine paylaştırılmıştır para?
hayır para tek kişiye gidiyor. seni öldüren olarak görünen kişiye.
KESKE PARTY E DAGILSAYDI AGA BANADA BİRAZ GELİRDİ O ZMAN PARTY ARK.IM VURDU.ule bari bende gidip paso nova cakıım orda dier charla belki birine isabet eder.
aynısı banada oldu 36m kaybettim ama adam bana 3m geldi diye senin dediğin gibi yemin etti neyse 36m ztn o kadar önemli değil de şu bug a çözüm bulsalar iyi olur yada okçular gelmicek
bnm arkadaşdada 2m vardı birden 1m gidiverdi daha sonra görevin sonlarına doğru paraa geri geliverdi...arkadaş bi sevindi
arkadaşlar benim bildiğim bu görevdeki orc sc*** nun özelliği attığı 5 li ok sanki partyden biri sana damage atıyormuş gibi gösterdi aynısı banda oldu bi arkadaşı kestim ama sleathla oturduğum yerden
aynı görevi 3 kere yaptım Allah'tan partide okçu yoktu hepimiz assasindik ama o göreve her gidişte paraları hostese bırakmak akıllıca olucak galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme