Dediğim gibi eski modellerin çatal-bıçak sepeti bu modellerle uyumlu değildir, hem tabaklık tellerine rahat olarak oturmaz, hem de yükseklikten sorun çıkarır. Bu modelin orijinal sepetini tavsiye ederim.
bu modelin diger modeller gibi sepeti mevcut mu acaba yani en alt sepetin uzerine konan dik duran catal kaşık sepeti??
quote:
Orijinalden alıntı: edizfbc
bu modelin diger modeller gibi sepeti mevcut mu acaba yani en alt sepetin uzerine konan dik duran catal kaşık sepeti??
Mevcut değil ama bayiden alınabiliyor.
Ben bu makinayı önermiyorum. Yıkama bittikten sonra ıslak bırakıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: EstrEmO
Şu ana kadar 3 kere kullanma fırsatımız oldu hiç öyle ıslak çıkmadı . Bence sizin makinanız arızalı !
quote:
Orijinalden alıntı: CATBALCA
quote:
Orijinalden alıntı: EstrEmO
Şu ana kadar 3 kere kullanma fırsatımız oldu hiç öyle ıslak çıkmadı . Bence sizin makinanız arızalı !
Servisi aradık yarım saat sonra çıkarın dediler başka birşey demediler en iyisi servisi bir çağırmak!
Arkadaslar orjinal saga sola kayan sepeti servisten 16 tl ye aldım uğraşmayın başka sepetlerle
Merhaba,
Başka bir konuda da sordum bu konuyu görmeden. Bu ürüne muadil beyaz var mıdır? Diğer beyaz eşyalar beyaz. Uyumlu olsun istiyorum
Bosch SMS58M12EU modeli ile bu model arasında çok mu fark var? Bu modeli önerir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: müstakbel kullanıcı
Bosch SMS58M12EU modeli ile bu model arasında çok mu fark var? Bu modeli önerir misiniz?
aynen öle
quote:
Estremo
Hocam hangi programda ve ne tür bulaşık yıkıyorsunuz...?
quote:
Orijinalden alıntı: müstakbel kullanıcı
Aralarında çok fark yoktur ama ikisi tamamen aynı makine değildir. SMS58M88EU modelinde ekstradan eco-intensive(yüksek durulama ve kurulama performanslı ekonomik program) vardır; SMS58M12EU modelinde ise plastik eşyaların iyi kurumasını sağlayan ekstra 50'C programı mevcuttur. Bunun dışında önemli bir fark yoktur.
Bu makinenin siemens'teki eşdeğeri nedir? Katalog özellikleri (variospeed, dosage assist gibi) tüm özelliklerin isimleri bile Siemens ve Bosh'ta aynı. Tanıdık Siemens bayi olduğu için Siemens alacaz. Siemens eşdeğerini almayı düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: by_ProXy
quote:
Estremo
Hocam hangi programda ve ne tür bulaşık yıkıyorsunuz...?
Ayrı alınan çatal bıçak sepetinin ortasında tabaklık tellerinin geçebileceği boşluk bulunur. Bu sayede trenin rayda gittiği gibi çatal bıçaklığı tabaklığa oturtarak sağa-sola veya öndeki/arkadaki tabaklığa istediğiniz gibi yerleştirebilrisiniz. Üstteki çatal bıçak sepeti sökülebilmekte, bunun yanında üst sepet 3 aşamalı olarak yukarı-aşağı ayarlanabildiğinden yüksekliği değiştirmek de mümkün.
Herkese selamlar. Ben de bu makinayı anneme almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım konuyu okudum. Makina çelikmi değil mi? ve de 3. sepet sorunu insanı tereddütte bırakmakta. Bu makinayı kullanan arkadaşlar sizler memnunmusunuz, fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Saygılar sunarım. İyi Günler.
Sn. candogan62 ve Sn. by_ProXy
Konuda en bilgili kişiler olarak sizce bu makina çelikmi? İthal olduğu konusunda da pek tereddütünüz yok sanırım.
Ürün tamamen celik, kapağı açınca Alin kısmında made in germany yazısını görebilirsiniz 3. Çekmece hiç bı sekilde problem değil komple çıkabiliyor özellikle pahalı çatal bıçak takımlarının cizilmemesi için ideal. Orta çekmecede aşağı yukarı ayarlanabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: hakanoztuna06
Konuda en bilgili kişiler olarak sizce bu makina çelikmi? İthal olduğu konusunda da pek tereddütünüz yok sanırım.
bu konuda kesin kararı açıklıyorum. ALMAN
çok faazla yorma hocam kendini al bunu rahatlaaa
Bosch SMS58M12 ile Profilo BM6224 arasında kaldım. Üçüncü sepet haricinde çok fark yok gibi. Ama tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: cs875 Ürün tamamen celik, kapağı açınca Alin kısmında made in germany yazısını görebilirsiniz 3. Çekmece hiç bı sekilde problem değil komple çıkabiliyor özellikle pahalı çatal bıçak takımlarının cizilmemesi için ideal. Orta çekmecede aşağı yukarı ayarlanabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: by_ProXy
quote:
Orijinalden alıntı: hakanoztuna06
bu konuda kesin kararı açıklıyorum. ALMAN
çok faazla yorma hocam kendini al bunu rahatlaaa
Güle güle kullanın cs875. By proxy de belirtmiş ürün ithal ve çelik diye. Muhtemelen öyledir çoğu kişi o yönde bilgi vermiş. Ancak bu 3. sepet çekmece neyse onda, çelişkiler var gibi. Bakın Sn. candogan62; bayiden veya yetkili servisten satın alınabildiğini yazmış bir başkası servise sorduğunda o bir uydurma bayinin malı satana kadar attığı yalan demiş. Bakalım bu hikayenin sonu nereye varacak.