Şimdi Ara

Yeni Unlock (Bütün baseband versiyonları için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
587
Cevap
9
Favori
35.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?feature=player]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eylül2018 -- 22 Nisan 2012; 14:07:41 >
  • peki restore yapınca gidiyor mu.büyük ihtimal gider ama.zaten ben simfree yapmıştım ama meraktan soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 22 Nisan 2012; 14:14:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR.

peki restore yapınca gidiyor mu.büyük ihtimal gider ama.zaten ben simfree yapmıştım ama meraktan soruyorum

cihazı kapatım açtım hat geldi , sim kartı çıkarıp taktım yine hat geldi . Anlayacağınız restore yapana kadar cihaz factory unlock
  • Bu harika bir haber. At&tnin Unlock haberi ve iki hafta sonra bu haber... Applein satış stratejisinde degisiklige gitmeyi planladığı seklinde yorumlanabilir mi? Bence tamamen bitsin Unlock olayı
  • Geveyle aynı gün çıkması da şaşırtıcı. Hayırlı olsun kilitli iphone sahiplerine
  • arkadaşlar sam in yenı versiyonu çıkmış ve onun arayüzü burda anlatılandan farklı... eskı versiyonu yükleme yöntemi var mı veya yenı versıyonun anlatımını???
  • arkadaşlar IMSI numarasını nedir ? herkesde aynımı yani yukardıki numaraları bende aynısını yazsam olurmu ?
  • ben çalıştıramadım tmobile almanya için itunes unlock yapmadı hala aynı hatada . bu simkartla çalışamaz diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mult!_61

ben çalıştıramadım tmobile almanya için itunes unlock yapmadı hala aynı hatada . bu simkartla çalışamaz diyor

hocam biraz uğraş açarsın, bende de aynısını diyordu ama yola geldi
  • 4.11.08 fransa sfr simkiltli cihazım için önce jailbreak yapacamda
    forumda en sağlam jailbreak linki hangisidir arkadaşlar bi deneyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarr39 -- 22 Nisan 2012; 15:11:14 >
  • beyler kimse yardım etmicek mi ya ? IMSI numarası nedir ben ne yazıcam oraya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxenesxxxx

beyler kimse yardım etmicek mi ya ? IMSI numarası nedir ben ne yazıcam oraya ?

more information kısmında yazıyor . ordakini kopyalayacaksın
  • ne yani şimdi yazılımsal unlock mu cıktı sonunda :)
  • hadi geçmiş olsun bekleyen arkadaşlara
  • arkadaşlar itunes'den aktif etme kısmında takıldım. Canada telus kilitli cihazim.. iTunes, sim kart not supported hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizyak

quote:

Orijinalden alıntı: xxxxenesxxxx

beyler kimse yardım etmicek mi ya ? IMSI numarası nedir ben ne yazıcam oraya ?

more information kısmında yazıyor . ordakini kopyalayacaksın

orada hiç bisey yazmıyor kardesim.. ICCD numarsında sım yok yazıyor ayarlar bölümünde ?
  • Çalışıyormu Çalışmıyormu anlamadım valla. Yapan arkadaşlardan birisi video çeksede koysa türkçe.
  • sürekli olarak the simcard insterted in this iphone does not appear to be supported
  • Kesin çalışıyor mu? Geveyli telefonu geveysize mi çevireceğiz
  • Beyler JB'siz kullanan varsa bir iFunbox ile /var/root/library/Lockdown klasörüne girilip girilmediğine bakabilir mi eğer olursa. 5.0.1'de jbli kullanılan telefonu 5.1'de jb siz unlock yapabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.