Şimdi Ara

yeni toplanmış sistemde donma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni bir bilgisayar topladım.Oyun oynarken Explorerda v.b. tarz iş yaparken ekranım donuyor makine kasıyor sistemi toplayalı 1 hafta oldu ilk günden beri bu sorun devam etmekte sistemin özellikleri aşağıda uyumsuzlukmu var neden kaynaklıdır bilgi verirseniz sevinirim..

Sapphire 790GX anakart
    Amd phenom II X4 925 işlemci
    2 gb 1333 mhz ddr3 Kingston ram
    1 tb hard disk
    Zotac eco 1gb 256 bit ekran kartı
    Samsung Dvd-rw
    ELITE RC-338 460W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    format attım aynı sorun oldu yine değişen birşey olmadı makinemde pek birşey yüklemedim daha
    simdiden yardımlar icin teşekkürler

• yok kardeş oyunlarda vs herşeyde donuyor dosya inerken mozilla vb herşeyde yapıyor donmayı

phenom x3 720 ıslemcılı
    anakartının cıp setıde 790 gx tı gıgabyte marka tam model ısmı aklımda degıl
    4 gb ocz ramler
    wd clavıerblack hdd
    hd4870 ekran kartı

sıstem buydu ve senınle aynı problemlerı yasadı oyunlarda sanıyelık lagla masaustunde donmalar programlarda donmalar hdd de gezınırken donmalar
    bız bır cok sey denedık bır sonuca varamadık
    15 gun ıcınde parcaları ıade hakkımız vardı gerı verıp ıntel bır makıne kurduk problem ortadan kalktı
    sımdı gayet sorun bır sekılde aylardır makınesını kullanıyor
    Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir
  • Sorun çok çok büyük bir ihtimal ile Ankart İşlemci arsında...Format ile düzelmeyen sorun donanımda saklıdır ve odaklanman gereken bu iki parça arkadaşım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skulltrace -- 9 Ocak 2010; 2:17:39 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.