Şimdi Ara

Yeni Toplanan Sistem 1 Kez Res Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Yeni Bir Sistem Topladım Sistem Şu Şekilde

Amd Ryzen 5 1600AF İşlemci

Asus b450-Prime Plus Anakart

MSI Gt 1030 Ekran Kartı

Coller Master MWE 80 Plus 650w Güç Kaynağı

HyperX 3200 Mhz 8 Gb 1x Ram

Cihaz Uzun Süre Kapalı Konumda Kaldığında ( Güç Kaynağı Düğmeden Kapalı ) Ve 5'Li Uzatmada Da On Off Var Oda Kapalı Oluyor Elektrik Kesintisine Karşı.

Düğmeye Bastığımda Başlıyor Ve 3-4 Saniye Geçmeden Kapatıyor Hemen Geri Açıyor Kendini Ve Sorunsuz Bir Şekilde Başlıyor.

Çalışır Durumdayken Res Attığımda Olmuyor.

Çalışır Durumdayken Kapatıp Açtığımda Da Olmuyor. Bağlantılarımı Kontrol Ettim Yanlış Bir Bağlantı Yok.BİOS Tarafında RAM 2400 Mhz Gördü Ve Otomatik Profil Ayarında Ram MHZ Yükseltmedi.Kendim Manuel Ayarladım Voltaj 1.35000 Değiştirmedim Sadece MHZ Ayarlayarak 3200 MHZ Yi Çalıştırdım.Ancak Daha Düşük MHZ Lerdede Aynı Sorunu İlk Çalıştırmada Yapıyor. Sorun Nedir Sizce Fikri Olan Var Mı

• kesin çözüm olur mu bilemem ama akım korumalı priz kullanın birde günlük kujllanımda bilgisayarı güç düğmesinden kapatmayın beim 7/24 prize bağlı sadece 2 günden fazla evde yoksam fişten çekiyorum elektrik kesilmelerin pc kapılıyken olması pc ye zarar vermez şebekeden dolayı akım yüksek gelebilir akım korumalı priz kullanın pc açıkkken elektrik kesilme ani kapanmaların önüne geçmek için küçük bir ups alabilirsiniz

Cevap İçin Teşekkür Ederim Hocam Ancak Yakın Çevremde Priz Takılı Olup Cihaz Kapalı Olduğu Halde Anakartı Yanan TV Ler Oldu.Muhtemelen Bilgisayar İçinde Aynı Şey Geçerlidir Ancak Tabiki Akım Koruyucu Alacağım O Şart.Beyaz Eşlarımda Var Bilgisayar İçinde Alacağım.Bu Res Durumu Biraz Belirsizlikte Kaldı Anlam Veremedim Sorunun Nerede Olduğunu Bulamıyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.