Şimdi Ara

Yeni tıpları yazmak mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amasya kastamonu uşak eklemeyi düşünüyorum listeye, + ları ve - leri nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uşak hiç bir yere göndermiyor kendisinde verecek, Amasya Samsun'da Kastamonu Ankara Yıldırım Beyazıt'da. Temel Bilimler eğitimi bu üniversitelerde Klinik bilimleri kendilerinde verecekler.
  • Gelme uşağa :D

• Neden hocam

• Hocam sıralamanız kac

• Kastamonu yazdım bundna önce hacettepeye göndermiş orda başlayanlar orda bitirecek bir kumar oynadım sırlamam 10 bin

• xaxti X kullanıcısına yanıt
    15045

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kastamonunun hastanesi yenilendi. acayip güzel bi yer. özel gibi devlet hastanesi var. ilk 3 yıl yıldırım beyazıtta o da iyi. ama şuan eğitim binası olarak dönüşecek olan yer acayip berbat. dıştan biraz iyi gözüküyor. çünkü zaten binayı hacettepe yaptırdı ama şuan kastamonuya devretti. içi çok çürük halde diye duydum. daha önce hacettepe üni. kastamonu tıp diye bi bölüm vardı sanırım 2015 zamanı. daha sonradan bina hazırlanamadığı hacettepe o öğrencileri kendi bünyesine aldı ama bu sefer yıldırım beyazıt böyle bişey yapamaz. çünkü zaten kastamonu üni. diye geçiyor. çürük veya değil 3 seneye mecburen kastamonuda bi yer ayarlamaları lazım.

diğerleri hakkında pek bi bilgim yok kardeşim. amasya eğitimini samsunda vercek ki samsun tıp çok çok iyi.

benden bu kadar. hakkında hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkda -- 25 Temmuz 2017; 23:29:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akkda

kastamonunun hastanesi yenilendi. acayip güzel bi yer. özel gibi devlet hastanesi var. ilk 3 yıl yıldırım beyazıtta o da iyi. ama şuan eğitim binası olarak dönüşecek olan yer acayip berbat. dıştan biraz iyi gözüküyor. çünkü zaten binayı hacettepe yaptırdı ama şuan kastamonuya devretti. içi çok çürük halde diye duydum. daha önce hacettepe üni. kastamonu tıp diye bi bölüm vardı sanırım 2015 zamanı. daha sonradan bina hazırlanamadığı hacettepe o öğrencileri kendi bünyesine aldı ama bu sefer yıldırım beyazıt böyle bişey yapamaz. çünkü zaten kastamonu üni. diye geçiyor. çürük veya değil 3 seneye mecburen kastamonuda bi yer ayarlamaları lazım.

diğerleri hakkında pek bi bilgim yok kardeşim. amasya eğitimini samsunda vercek ki samsun tıp çok çok iyi.

benden bu kadar. hakkında hayırlısı olsun.

hocam ben samsunluyum bıktım artık bir dışarı çıkmam lazım hocam hacettepe ile ilgili olarak şöyle bir şey var 2015 yılında kastamonuda hazırlıklar tam oluncaya kadar eğitim hacettepede yazıyor bu senede ona benzer bir şey var bi kumardır oynadık hocam 3 yıl yıldırım kesin belki ort falan yüksek tutarsam orada kalırım yatay geçiş falan

• KennhyChange K kullanıcısına yanıt
    hocam anlatamadım işte.
    tabi yatay geçiş falan inşallah olur. kastamonuda bina hazır olmazsa bile yıldırım beyazıt öğrencileri kendi ünisine geçiremez.

neyse tercihler bitiyor. hayırlısı artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.