Şimdi Ara

yeni tf2 update 4.5 gb (önemli updateler var)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar steam tf2 için yeni bir update getirdi yaklaşık boyutu 4.5 gb neler geldi neler gitti kısaca bir bakalım içinde önemli şeyler var çünkü:

quote:

Updates to Team Fortress 2, Day of Defeat: Source and Half-Life 2: Deathmatch have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Source Engine Changes (TF2, DoD:S, HL2:DM)
    Limit the effective FOV of players using wide-screen resolutions with aspect ratios wider than 1.85:1. The sv_restrict_aspect_ratio_fov ConVar can be changed to remove the restriction or make the restriction also apply to full-screen players.

Team Fortress 2
    Fixed Cp_Foundry not ending the map in the middle of a round when mp_timelimit is hit
    Fixed the Spy saying 'Prego' for one of his 'Thanks!' lines
    Fixed incorrect player animations for the Buff Banner and the Battalion's Backup
    Fixed some cases where strange Ullapool Cabers and wrenches would fail to correctly count kills
    Improvements for client stability
    Updated the localization files
    Crafting changes:
    Added crafting recipes for weapons introduced during the holiday update
    When selecting items for use in crafting, the items selected will show their quality in addition to the item name
    Ellis's Cap can now be used as a crafting reagent
    Item changes
    Added The Lucky Shot helmet
    Added The Killer Exclusive to the Mann Co. store
    Added Mask of the Shaman to the item drop list
    Fixed particle display problems for items with multiple effects
    Fixed the Dr. Whoa paint not drawing correctly for the Blue team
    Updated the Desert Marauder and the Villain's Veil so they can be equipped together
    Updated the Fancy Dress Uniform and the Kringle Collection so they can be equipped together
    The Bombinomicon no longer shakes the screen and has a delay before the explosion so that Snipers, Spies, and others can get better feedback on the actual cause of death
    The Bazaar Bargain functionality has changed: only one stored head is lost on a miss or a bodyshot and no heads are gained when missing while crit-boosted

burda ben özellikle bazı şeylerden bahsetmek istiyorum.oyun grefiği ile alakalı bir kaç update var ki zaten boyutun büyük kısmını onlar oluşturuyor.ben oyun içinde itemlerle alakalı olan kısımdan bahsedeceğim:

- holiday itemleri craft tablosuna eklendi
    - craft için seçilern itemlerin kaliteleri (strange genune gibi) seçildiği zamanda görünür hale getirildi
    - ellis cap craftble hale getirildi bu önemli çünkü bilindiği üzere 1-2 scrapa satılan ellis caplar çok değersizdi.şimdi diğer hatlarla eşdeğer hale geldi.eğer iyi bir stok yaptıysanız kârınız baya bir yüksek.
    - lucky shot helmet (şanslı atış kaskı) eklendi
    - killer exclusive mann co. markette satışa eklendi
    - mask of the shaman (şamanın maskesi) drop listesine eklendi
    - Dr. Whoa boya ile ilgili sorunu giderildi
    - desert marauder (çöl eşkiyası) villain's veil birlikte kullanılabilir hale geldi
    - fancy dress uniform (f.d.u.) kringle collection ile birlikte kullanılabilir hale geldi
    - bazaar bargainde crit halindeki birine ateş ettiğinizde ıskalarsanız o el ki headshotlarınız siliniyor...

• En önemlisi ellis cap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitler's Last Nazi

En önemlisi ellis cap

aynen hala tenha serverlarda değişiklikten haberi olmayıp normal silaha ellis verenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

En önemlisi ellis cap

aynen hala tenha serverlarda değişiklikten haberi olmayıp normal silaha ellis verenler var.

Öğrenseler kalp krizi geçirirler
  • 250 EllisCap biriktiren birini biliyorum. 2 scraptan almış ve 1 reften satacak olsa ~200 Ref kar
  • Allah belasını versin TF'yi bu hale getirenlerin ulan bi oyun bu kadar batırılabilir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Allah belasını versin TF'yi bu hale getirenlerin ulan bi oyun bu kadar batırılabilir ya.

Ne oldu ki hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Allah belasını versin TF'yi bu hale getirenlerin ulan bi oyun bu kadar batırılabilir ya.

Ne oldu ki hocam?

İlk çıktığında hiç item yoktu harika bişeydi bu oyun ya. RPG ye döndü şimdi yemin ediyorum yok item çıksın yok şapka çıksın
  • quote:

quote:

quote:

Ne oldu ki hocam?

İlk çıktığında hiç item yoktu harika bişeydi bu oyun ya. RPG ye döndü şimdi yemin ediyorum yok item çıksın yok şapka çıksın

İlk çıktığı değil de şapkanın çok çok zor bulunduğu zamanlar çok eğlenceliymiş öyle duydum.
  • quote:

quote:

quote:

Ne oldu ki hocam?

alakası yok bence.sv lerde savaşlar hala devam ediyor.item olayıyla isteyen ilgileniyor.herkes ticaret yapacak diye bişey yok.isteyen yapıyor.ticaretle silah diziyor item diziyor.gidip svlerde savaşıyor.istekle alakalı bişey bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

quote:

quote:

Ne oldu ki hocam?

alakası yok bence.sv lerde savaşlar hala devam ediyor.item olayıyla isteyen ilgileniyor.herkes ticaret yapacak diye bişey yok.isteyen yapıyor.ticaretle silah diziyor item diziyor.gidip svlerde savaşıyor.istekle alakalı bişey bu.

Ayıptır sorması kaç yıldır oynuyosun? Betadan beri oynuyorum ki oyunun bilmem % kaçı sırf bunun için bıraktı oyunu

• bişey demedik.çoğunluk memnunki hala oyun devam ediyor.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:43:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.