Şimdi Ara

Yeni tema skini (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cranekill

Bence Katarina-Kassadin.

Hayalini dahi kurma. Katarina'nın çok skin'i var, bir de kalkıp üstüne ultimate skin yapmazlar.
  • udyr için legendary çıkartıcaklarını söylüyorlardı, o yüzden herkes udyr diye düşünüyor.
  • pulsefire teeto

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Orijinalden alıntı: Cranekill

Bence Katarina-Kassadin.

Hayalini dahi kurma. Katarina'nın çok skin'i var, bir de kalkıp üstüne ultimate skin yapmazlar.

pulsefire niye ezreal e çıktı peki

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

En çok oynanan şampiyona gelicek diye bir şey yok. Ezrael sezon 2 de skin'i gelmeden 1 ay önce çok buff aldı daha sonra üstüne de skin gelince en çok oynanan adc oldu. Sezon 3 başında bir anda söndü herkes vazgeçti, sonra blue build diye bir moda çıktı tekrar herkes hucüm etti. Bu oyunda pickler turnuvalara ve streamerlara göre yapılıyor.

Dün bi BluEzreal oynayayım dedim, Allah göstermesin

Ama eğlenceli.
  • Kimse de Poppy dememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

Udyr en mantiklisi su an. Ayiya falan donusse

Katılıyorum. Ki bence de direk hayvana dönüşür Udyr'e gelirse. Daha fazla yapabilecekleri bir şey gelmiyor aklıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mncnmzkr

Udyr

Yetim kaldı udyr riot bakmıyor bu dostuma.
  • Twisted fate için gelsin alırım.
  • Var zaten.
  • kha'zix
  • Kassadine gelsin..
  • Syndra gelsin^^

• Demek istediğim bu değil. Direk ayıya dönüşecek mesela. 4 ayak üstünde gidecek, ya da kartala dönüşüp uçacak gibi. Pek ihtimal vermesem de böyle bir şey gelse güzel olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emjey52

Demek istediğim bu değil. Direk ayıya dönüşecek mesela. 4 ayak üstünde gidecek, ya da kartala dönüşüp uçacak gibi. Pek ihtimal vermesem de böyle bir şey gelse güzel olur bence.

ayisi volibear, kaplani nidalee, ankasi anivia, kaplumbagasi rammus olsun. pulsefire udyr projemi tamamladim beyler.

• Bence Rumble'a gelebilir çünkü yetenek animasyonları onun böyle bir skini olmasını mümkün kılıyor.
  • Jayce diyorum ben. Çünkü pick oranıda yüksek ve çok yatkın tema olmaya.
  • Bence khazix'e gelmeli zaten 2 skini var biri normal digeri meka :) bitane daha lazim

• xerath a da gelebilir. uzun suredir skin gelmiyor xeratha ve cok yatkin ultimate skine

• jayceye ve kha ya gelirse alırım.En yatkın jayce gözüküyor.Darius a gelirse kan damlacıklarının rengi degişir.Cidden kime gelicek ve nası birşey olcak çok merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.