Şimdi Ara

yeni telefon önerisi (xiaomi ya da samsung)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar 18 yaşındayım seneye üniye gidicem büyük ihtimalle. telefonum bozulduğu için yenisini almak istiyorum. bütçem 2000 riyal ya da türkiyeden alınırsa 3000-3500 civarı. yurtdışından alırsam sorun çıkarmayacak bir telefon arıyorum. kız olduğum için teknik özelliklerle pek alakam yok ama oyun oynarken kasmasın yeter benim için. bir de kamerası yanda olan bir model istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim

• Poco X3 Pro öneririm. Suudi Arabistan' da ki fiyatları bilmiyorum ama eğer 2000 riyal civarındaysa Poco F3 de bakabilirsin. Oyun anlamında pişman etmeyecek cihazlardır. IMEI kaydı gibi olayları bilmiyorum. Onu bir araştırman gerek. Bazı modellerde sıkıntı çıkabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_23

Poco X3 Pro öneririm. Suudi Arabistan' da ki fiyatları bilmiyorum ama eğer 2000 riyal civarındaysa Poco F3 de bakabilirsin. Oyun anlamında pişman etmeyecek cihazlardır. IMEI kaydı gibi olayları bilmiyorum. Onu bir araştırman gerek. Bazı modellerde sıkıntı çıkabiliyor.
    Bugun geldi poco x3 pro

Baya büyük arkadas ortalama bir kizsa kullanmasi zor olur

Performans gayet iyi ama daha önce sd820li cihaz kullaniyordum bunda sd860 var ekranda 120 hz baya iyi

Kamerayi tam çözemedim ama ana kamera haric tras gibi geldi bir de kameralar ortada arkadas oyle de istemiyor

Samsung a51 olabilir aslında cok daha kibar bir cihaz ben az daha onu alacaktim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Oyun için sorduğu için Poco X3 Pro yu önerdim. Telefon zaten donanım olarak öne çıkıyor. Kamera, ekran gibi alanlardan kısıldı haliyle. Kamera tatmin etmeyebilir. Yine çok kötü değildir diye düşünüyorum. Samsung A51 ise değerlendirme içine bile giremez. Ayrıca çok eskidi. A52 daha mantıklı olur. Suudi arabistanda Poco F3 ün fiyatları belirttiği miktarlarda olabilir. O zaman Poco F3 almak daha mantıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.