Şimdi Ara

YENİ TELEFON KONUSUNDA TAVSİYE YARDIMI....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ancak LG G2 ile GENARAL MOBİLE DİSCOVERY ELİTE arasında kaldım sizce hangisini almalıyım. lg yı daha once elıme bır cok kez aldım gayet guzel bır telefon ama fıyatlara hemen hemen aynı sızce hangısı daha ıyı...

ayrıca MEIZU MX4 modelı turkıyeye ne zaman gelecek ve turkıye fıyatı ne olacak bunuda merak edıyorum...

• elıte ıle g2 kıyaslanmaz kalıteden servıse yazılımdan bataryaya kadar gerıde bır cın cıhazı bulasmanızı tavsıye etmem elıte falan para kaptırmayın.

YENİ TELEFON KONUSUNDA TAVSİYE YARDIMI.... YENİ TELEFON KONUSUNDA TAVSİYE YARDIMI.... YENİ TELEFON KONUSUNDA TAVSİYE YARDIMI.... YENİ TELEFON KONUSUNDA TAVSİYE YARDIMI.... YENİ TELEFON KONUSUNDA TAVSİYE YARDIMI.... YENİ TELEFON KONUSUNDA TAVSİYE YARDIMI.... YENİ TELEFON KONUSUNDA TAVSİYE YARDIMI.... YENİ TELEFON KONUSUNDA TAVSİYE YARDIMI.... YENİ TELEFON KONUSUNDA TAVSİYE YARDIMI.... YENİ TELEFON KONUSUNDA TAVSİYE YARDIMI.... YENİ TELEFON KONUSUNDA TAVSİYE YARDIMI.... YENİ TELEFON KONUSUNDA TAVSİYE YARDIMI....

• teşekkür ederim cevap yazdıgınız ıcın. pekı note 3 neo ıle kıyaslanabılır mı g2. ben elıme g2 cok aldım ve gercekten guzel ır telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtClk

teşekkür ederim cevap yazdıgınız ıcın. pekı note 3 neo ıle kıyaslanabılır mı g2. ben elıme g2 cok aldım ve gercekten guzel ır telefon.

G2 s3neodanda cipset ram gpu ve cpu ve ekran.çözünürlüğü olarak ustundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaca G2 al
  • teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.