belki Tugay böyle bir sorumluluk alarak kariyerine zarar vermek istemiyor olabilir. Tugay ile yönetimin arasında hiç bir problem olamaz zaten 1. adam olmak Tugay için henüz erken 4-5 yıl daha 2. adam olarak devam etmesi gerekiyor kariyeri açısından.
quote:
Orijinalden alıntı: pacaveli
sezon sonuna kadar olduğu söyleniyor, buda Tugay ın yönetimle gerçekten bazı konularda anlaşamadığının göstergesi...
+25.03.2011
Cevat Güler olsaydı keşke yeniden...
Hadi İnşallah
quote:
Orijinalden alıntı: SpoyS
İMPARATOR GELİYOR
keşke trabzon maçından sonra gelseydi. Herkeze yenildik gidip Trabzonu yenecez şampiyon fener olacak. Fenere yenildiysek Trabzonada yenilek eşit bir çekişme olsun
an itibari ile Hagi gitti arkadaşlar üzüldüm ama galatasaray için hayırlısı buydu,
bir daha açılmamak üzere artık kapansın bu HAGİ defteri Galatasaray'da...
10 numara Hagi olarak kalsın akıllarda!!
quote:
Orijinalden alıntı: chevymel1
an itibari ile Hagi gitti arkadaşlar üzüldüm ama galatasaray için hayırlısı buydu,
Bi de şu Nezihi'yi yollasak tam olacak ! Hayrettin'in bile yedeğiymiş, ne buluyolarsa şu adamda !
İMPARATOR SENİ BEKLİYORUZ.
florya ciftlik gibi hocaya degil cobana ihtiyac var..
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
Geldim
Şaka bir yana da Fatih Terim Adnan Polat dönemi bitmeden takımın başına geçmez diye düşünüyorum
quote:
aman diyin ya....
Bülent Tanman'ın Sportif Direktör olmasından sonra böyle bir ihtimal kalmadı zaten
quote:
Orijinalden alıntı: ganeja
quote:
aman diyin ya....
2001'den beri teknik direktörlük yapmayan adam geldi...
Yok yok Adnan Polat bu sene bizi 2.lige düşürmeye kararlı görünüyo
quote:
Orijinalden alıntı: arcagur
2001'den beri teknik direktörlük yapmayan adam geldi...
Şampiyonluk adayı mısın ?
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
Bülent Tanman'ın Sportif Direktör olmasından sonra böyle bir ihtimal kalmadı zaten
quote:
quote:
aman diyin ya....
Bülent Tanman?
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan Yağız
quote:
quote:
quote:
aman diyin ya....
Bülent Tanman?
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan Yağız
quote:
Galatasaray Profesyonel A Takımı Teknik Direktörlüğü’ne Sayın Bülent Ünder getirilmiştir. Bülent Ünder’in yardımcılık görevini Tugay Kerimoğlu sürdürecektir.