arkadaşlar,sizce bu yeni taktiğimiz nasıl? şu ana kadar bol pozisyona giren bir takım imajı çizdik. ama ilerde büyük maçlar için kaygılıyım. orta sağanın ortası açık verir gibi geliyo . takım savunması yapablilirsek tutar gibi geliyo bana ama tutarsa tam süper olacak
korayı ortasahaya al fahriyi çıkar defansa collocini dahada süper olacak
Bu taktikle oynamaya başladı Tigana yola geldi sonunda
Kleberson oynamıyor mu.? Bence Bi kaleci Bir Stoper Birde Göbekte bi oyuncuya ihtiyacınız var..Serdarla Fahriyle bu iş yürümez..Onun dışında kadro harika
quote:
Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*
Kleberson oynamıyor mu.? Bence Bi kaleci Bir Stoper Birde Göbekte bi oyuncuya ihtiyacınız var..Serdarla Fahriyle bu iş yürümez..Onun dışında kadro harika
KLEBERSON U MU SORUYONUZ HALA YAA
quote:
Orjinalden alıntı: isy@nkh@r
quote:
Noolmuş ki benim haberim yok Hiç takip etmiyordum uzun süredir
quote:
Orjinalden alıntı: isy@nkh@r
quote:
+1903
Pardon ya özür şimdi durumu anladım Naapayım 4 Tane Kursum var başımı kaldıramıyom bide Spor haberlerini mi takip edicem Neyse kusuruma bakmayın
yapmayin beyler kleberson cok iyi oyuncu bence 2. yari gorucez bunu onun olmadigi maclarda savunmada cok zorluk yasadik
onun olamdiklarinda mi sorun yasadik. lutfen yapmayin ya. kleberdson yokken esas adam gibi oymaya basladik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme