Şimdi Ara

YENİ TAKTİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ..............i.üzülmez...................................Rico

..............Koray (baki)........Fahri (koray).........................Nobre
    runje
    ..............Gökhan...............S.kurtuluş.............................Bobo

..............i.Toroman..................................Delgado(burak)

arkadaşlar,sizce bu yeni taktiğimiz nasıl?
    şu ana kadar bol pozisyona giren bir takım imajı çizdik.
    ama ilerde büyük maçlar için kaygılıyım. orta sağanın ortası açık verir gibi geliyo . takım savunması yapablilirsek tutar gibi geliyo bana
    ama tutarsa tam süper olacak

• korayı ortasahaya al fahriyi çıkar defansa collocini dahada süper olacak
  • Bu taktikle oynamaya başladı Tigana yola geldi sonunda
  • Kleberson oynamıyor mu.? Bence Bi kaleci Bir Stoper Birde Göbekte bi oyuncuya ihtiyacınız var..Serdarla Fahriyle bu iş yürümez..Onun dışında kadro harika
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Kleberson oynamıyor mu.? Bence Bi kaleci Bir Stoper Birde Göbekte bi oyuncuya ihtiyacınız var..Serdarla Fahriyle bu iş yürümez..Onun dışında kadro harika

KLEBERSON U MU SORUYONUZ HALA YAA
  • quote:

Orjinalden alıntı: isy@nkh@r

quote:

Kleberson oynamıyor mu.? Bence Bi kaleci Bir Stoper Birde Göbekte bi oyuncuya ihtiyacınız var..Serdarla Fahriyle bu iş yürümez..Onun dışında kadro harika

Noolmuş ki benim haberim yok Hiç takip etmiyordum uzun süredir

• quote:

Orjinalden alıntı: isy@nkh@r

quote:

+1903

• Pardon ya özür şimdi durumu anladım Naapayım 4 Tane Kursum var başımı kaldıramıyom bide Spor haberlerini mi takip edicem Neyse kusuruma bakmayın
  • yapmayin beyler kleberson cok iyi oyuncu bence 2. yari gorucez bunu onun olmadigi maclarda savunmada cok zorluk yasadik
  • onun olamdiklarinda mi sorun yasadik. lutfen yapmayin ya. kleberdson yokken esas adam gibi oymaya basladik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.