Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (444. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.976
Cevap
181
Favori
962.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2024 sıfır km suzuki vitara 1.300.000 tl'ye meslek indirimiyle alınır mı sizce?

    Suzuki vitara sahibi çevremde yok, tecrübeli bir arkadaş telefon verirse aramak isterdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amdfanatic A kullanıcısına yanıt

    Şubat ayında 2023ünü 1313 e aldık. Güzel fiyat bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drummer_bjk D kullanıcısına yanıt

    Memnunmusunuz? Bizim araç 2011 civic, öyle teknolojik değil, hava civa şeyleri dert etmeyiz ama hanım sen aldırdın bak hemen bozuldu dememeli:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 3 Haziran 2024; 22:27:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amdfanatic A kullanıcısına yanıt

    Vitara Civic'ten küçük, bunu göz ardı etmeyin. Benim de eşim kullanıyor, kullanımı rahat ve pratik bir araç olduğunu söyler, kendisini aracı değiştirmeye ikna edemiyorum. Yol sesini içeri çok aldığını düşünüyorum, ama Civic de bu konuda pek başarılı değil zaten. Ufak tefek sorunları var ama yolda bırakacak sorunlar değil. Bizimkisi hiç yolda koymadı. Koltukları gerçekten biraz dar, üstte geçen muhabbet komik ama bence de gerçek. Genel anlamda malzeme kalitesi pek iyi değil ama gariptir hiç trim sesi veya gıcırtı yok. Yaz sıcağında klima açık 5 dakikalık ara ara rampalı yolu trafikten dolayı 1 saatte geldiğimiz de bile şanzıman ısınması falan yaşamadık. -20 derece civarında da tek marşta çalışır. Sık sık uzun yol yapıyorsanız ses, yol tutuş, konfor tatmin etmeyebilir. Bizim için işe yarayan bir 4*4 mekanizması olması, sorun çıkarmaması en önemli tercih sebebiydi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bingojungle -- 3 Haziran 2024; 23:34:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki mesajlarsa vw de dsg sorunu deniyordu, az önce bir arkadaş 30.000km de garantiden değişti diyince onu da sildim kafadan.


    Bizim de hanım kullanacak, 2. araç olacak, civic büyük diye çarpıyor park ederken :) ben de aracıma kavuşucam:)


    Almışken 120 daha verip 4x4 mü almalı?


    Satarken değer kaybı nasıl suzukide, sağlam çıkarsa 10-15 sene satmayız biz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 4 Haziran 2024; 0:5:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amdfanatic A kullanıcısına yanıt

    Benim 3. Suzukim. Baleno ve swit kullandım. Uygun fiyata bakımlı temiz bir ilan koyduğunuzda 1 haftafa satılıyor. Bu araçları aynı donanımdaki vag grubu araçlara göre uyguna alıyoruz exteeme zamanlar dışında. Satarken bunu göz ardı edenler bekliyor haliyle. Ben swifti 3 günde balenoyu 1 haftada sattım öyle ölü fiyatlara da değil. Sonuçta bu araçlarla ilgilenen bi kitle var ve onların çok seçeneği yok. Sıfırını almıyorsa temiz 2. El araçların en uygunu almak dışında çaresi yok bizim gibi düşünen insanların.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drummer_bjk D kullanıcısına yanıt

    servis olayı nasıl? ben 2011 honda civic'i hiç yetkiliye sokmadım, 160.000km'de, gayet sorunsuz, bakımlar anormal ucuz, hep de bosch marka ürünler kullanmama rağmen, suzuki de ilk 15.000km sonrası yetkiliye götürmek istemem, ilk servis 7500-8000 tl tutar dendi, değer mi? vitara motorunun kroniği yoktur inşallah.


    bir de 2024 modellerde android ünite halen sorunlu mu? yerine şunu al kurtul dediğiniz bir şey var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 4 Haziran 2024; 0:42:9 >
  • amdfanatic A kullanıcısına yanıt

    Bence aracı diğer suv görünümlü olanlardan ayıran en güçlü yanı 4*4 sistemi. Bizi kazalardan kurtarmışlığı vardır. Çoğu süper teknolojik SUV ların çıkamadığı yerlere çıkarsınız, yanınızda da başka bir araç görürseniz o da genelde Subaru olur. 4*2 alan 1-2 tanıdığım keşke az daha koyup 4*4 alsaydık diyorlar. Eşim de Kütahya, Eskişehir gibi yerlerde kar, tipi, yağmur çamur demeden rahatça kullandı. Ben de sanayiye götürüyorum. Parçaları netten alıp sanayide yaptırıyorum. Motor bölümü geniş, çalışması kolay. Kıl tüy vidası kapağı vs si yok. K14 motoru olanlar detay bilgi verebilir. Bizimki M16. Servise 8k bence değmez ama garanti 10 diye bir uygulama var, ben sallamadım. Servisin kullandığı filtrelerde örneğin fason üretim. Bizimkisi 100b km oldu, çoğu da şehir içi kullanımıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bingojungle -- 4 Haziran 2024; 0:52:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amdfanatic A kullanıcısına yanıt

    Hocam servis işi tercih meselesi. Ben sanayi ortamını sevmiyorum. Motor mekanik sorun hiç yaşamadım. Tek tük ufak tefek durumlar oldu servise geldipim onda da servis bana hep yapıcı davrandı. 10 yıl motor şanzuman garantisi var. Bunu korumak satarken büyük avantaj. Sanayi yerine servise verdiğiniz farkı servis bakımlı kayıtlı garantili diye ilana girdiğinizde satarken avantaja çevireceğimizi düşünüyorum. Yine de karar sizin. Android bazen sıcak havalarda falan ayda 1 falan donuyor. Kontağı Kapatıp açınca düzeliyor. Arıza vermedi ama güven de vermiyor öyle kabullendim😅 ufak tefek kusurları dışında meraklısını çok memnun edecek bir araba bence. Ben çok keyif alıyorum swiftten sonra bunu kullanırken


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drummer_bjk D kullanıcısına yanıt

    Size katılıyorum, burada mutlak doğru yok. Şöyle ki, sanayide esnaflığına ve bilgisine güvendiğiniz bir ustaya gitmiyorsanız hiç gitmemek daha hayırlı olacaktır. Ayrıca bakım tablosunu bilmek, araçtan ve parçalarından biraz anlamak, ne yapılacağını önce kendin bilmek sanayi ortamı için çok önemli. Güvenilir bir de parçacı bulmak şart. Polen filtresini ters takan, karter korumanın paslanan vidalarını değiştirmeyen, sonra aracın altında tıkırtı arayan, benim ilk seferde 1 saatte tertemiz yapabildiğim iş için korkunç paralar isteyen, 3-5 katı fiyatına aynı bujiyi satan, bilgisayar arıza göstermeyince aracın sıkıntısız olduğunu söyleyen, kafası yusyuvarlak olmuş karter tapasını değiştirmeyen servislere maalesef pek güvenemiyorum. 1-2 kere yurtdışından orijinal parça satın aldım, her şey dahil servisin sattığından daha ucuz olarak kapıma geldi. Her işin gözümün önünde yapılması benim daha çok içime siniyor. Ama bu bir tercih meselesi ve bunlarla uğraşmak istemeyenler için yetkili servis tabiki daha mantıklı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bugün kısmetse 4x4 vitara gl beyaz için ön ödemeyi veriyoruz, arkaya ek park sensörü da taktıracağız, herkese teşekkürler...


    bu arada katlanır elektrikli ayna şimdi alırken ek ücretle takılıyor mu diye satıcıya da sordum, cevap verecek, glx de park sensörü ve elektrikli ayna standart ama meslek indirimi de olsa bütçemizi zorladığı için 4x4 gl de durduk.


    multimedya navitech'den artık alınıyor dendi, biraz daha az sorunsuzmuş şu an, googleplay içinde halen yokmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 5 Haziran 2024; 10:49:44 >
  • amdfanatic A kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam. Ayna işini öğrendiğinizde buradan bilgi verirseniz sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drummer_bjk D kullanıcısına yanıt

    ayna mümkün diyorlar montajı vs, öne bile park sensörü istesek koyarız diyorlar ama istemeleri lazım:) yani çok vakit alacak işler olarak söylendi, uzun süreceğine inandıkları için servisi meşgul etmek istemiyorlar.

  • www.navitech.com.tr
    Navitech - Navigasyon, Tablet, Ses ve Görüntü Sistemleri | Navigasyon, Multimedya Araç Bilgisayarı AX-1063K
    https://www.navitech.com.tr/products.asp?id=92&pid=840


    Navitech 1063k taktıran var nı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitara 2022, geçenlerde ilginç bir olay yaşadım, arabayı park ettikten sonra stop eder etmez korna kendi kendine çalmaya başladı, birkaç kez arabayı çalıştırıp stop ettikten sonra düzeldi. Ertesi gün bu sefer arabayı çalıştırırken aynı şey yaşandı, korna çala çala servise gittim, direksiyon konsol açıldı, korna mekanizması sıkışmış, düzeltildi, şu an sorunsuz. Start veya stopta yapmasının sebebi o an yaşanan titreşimin mekanizmada temasa sebep vermesi imiş )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son kasada navigasyonu değişenler ne taktırdı, memnunlar mı, foto atarlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Telefonu nereye tutturuyorsunuz. Ben bir türlü çözüm bulamadım. Mıknatısı nereye yapıştırdınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, 2024 model 4x4 Vitaramla aranızdayım. Artvin ilindeyim burada olan varsa görüşebiliriz. şimdilik iki sorum var 2024 model uyumlu saat almak istiyorum yakın zamanda alan varsa memnuniyet ve link gönderse çok memnun olurum. İkinci sorum müzik çalarken telefon görüşmesi yaptıktan sonra müzik atıyor bunun bir çözümü var mı? yoksa bin bakımında göstermeyi düşünüyorum. İyi günler.

  • Merhaba herkese, meslek indirimli 4*4 en son fiyat alan oldu mu ve hangi meslek gruplarına özel bir uygulama bu indirim bilen var mıdır?
    Takas kampanyasına dahil mi bu indirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Hayırlı Bayramlar,


    1 yıl önce Suzuki Tuğmaner Yetkili serviste Suzuki Vitara 2018 GLX 1.6 aracımın Multimedyasını değiştirdim. Navitech bir multimedya taktılar. Kablosuz Carplay ve Kablosuz Android Auto destekli. 2023 ve sonrasında çıkan vitaralarda kullanılıyormuş bu multimedya.


    Benim aracımdan çıkan eski Daiichi D-S2018 model multimedya boşa çıkmıştı. Ne olur ne olmaz diye elimde tuttum. Fakat şuan boşuna elimde duruyor. İhtiyaç fazlası olduğu için Sahibinden'de ilana koydum. Burayada yazmak istedim ihtiyacı olan varsa iletişime geçebiliriz.


    Sanırım bendeki model 3.nesil olarak adlandırılan model.


    Arka geri görüş kamerası,soketler,vs hepsi mevcut.


    Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)


    Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)


    Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)


    Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)


    Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)


    Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainJackHarkness -- 19 Haziran 2024; 22:0:32 >




  • 
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.