Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.082
Cevap
184
Favori
987.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
95. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu tür arabaları alanlar zaten sadece asfalt dışı kullanıyorlar herhalde! , ayrıca ne için kullanacağımı bilmiyorsunuz. belki fikriniz vardır diye sordum eleştirilmek için birşey atmadım ortaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_gokcek

Çok doğru...Bu arada yeni bir bilgi vereyim.. Eğer glx 4x4 alacaksanız kol dayamayı ücretsiz isteyin veriyorlar.. Vermek istemezlerse Suzuki Türkiye'ye mail atın mutlaka geri dönüş yapıyorlar. Sanırım bayilere satın talimatı gitmiş ancak mesele yaparsanız ücretsiz veriyorlar...

4x2 düşünüyoruz, yine de sorarım tabi. teşekürler bilgi için.
  • yakıt tüketimi tasarruflu olmasına rağmen tüp taktırmayı tavsiye eder misiniz ?
  • Aracın liste fiyatı 91000 TL otv indirimli fiyatı 63500 TL bana 62000 e indiler aksesuarlar 3850 TL bana 3500 e indiler kol dayanağı hediye verdiler.ben 1000-1500 km sürüp deneyeceğim sonra tüp taktırıp taktırmayacağıma karar vereceğim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aracı alanlar aldıkları indirim ve fiyatları yazabilirlermi? özellikle glx modelde ne kadar indirim yapıyorlar
  • 73.500 arabanın indirimi 1500, bugün sordum kol dayamayı da bedelsiz yapacağını söyledi.
  • 2012 sx4 ümle takaslayarak dün akşam üstü bursa ceketçilerden yeni vitara gl+ 4x2 teslim aldım. ilk izlenimlerim araç çok konforlu ve ekran tahminimden çok daha başarılı,
    daha fazla yazmak için henüz erken diye düşünüyorum, almayı düşünen arkadaşlar için ilerleyen günlerde izlenimlerimi paylaşırım.
    Benim sorum kolçak taktıran arkadaşlara; kolçak orijinal mi?
    montaj işçiliğinden bahsediyorsunuz delik delmek mi gerekiyor montaj için? ön,arka yandan fotolarını paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Bursa da henüz aksesuarların
    gelmediğini söylediler, kolçak benim gibi alışanlar için bir aksesuardan çok ihtiyaç, yardımcı olursanız memnun olurum.
  • İstediğiniz bu videoda var;YouTube'da "SUZUKI VITARA #1: Original-Zubehör für Innen & Außen" videosunu izleyin

Dış opsiyonları bir diğer videoda gösteriyor aynı kanalın. .
    bende bu aracı araştırıyorum ,yakın zamanda alacağım gibi insallah, ara ara alan arkadaşlar alırken ve kullanırken yaşadıklarını yazarlarsa iyi olur, glx alan arkadaşlardan da modelde katlanır yan ayna var mı ? direksiyondan kontrollü radyo varmı? birde yokuş çıkış performansı nasıl aracın ?

• Bazı aksesuarlar geldi takıldı...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

• Kapı kolları

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

• Katlanır yan aynalar var.direksiyonda radyo ve cruise kontrol var.Isıtmalı ön koltuklar var.yokuş çıkış performansı 4 4'lük..

• h_gokcek H kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: h_gokcek

Bazı aksesuarlar geldi takıldı...

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin inş. Aldığınız aksesuarlar yukarıda arkadaşın paylaştığı videodaki parçaların hepsi var mı? Krom ön tampon koruma gibi.

• ige76 İ kullanıcısına yanıt
    2012 SX4 ün özeeliklerini ve takasta kaç liraya saydıklarını paylaşırmısınız.
    Bende 2013 SX4 var glx otomatik takasa girsem kaça sayarlar diye bir fikir edinmek istiyorum.
  • Teşekkür ederim redloves. Aksesuarların tamamı stoklarında var gözüküyor ancak İstanbuldan gelmesi 3-5 gün zaman alıyor Ankara'ya...Krom ön tampon korumayı hiç görmedim ancak iki farklı model beyaz ön koruma var...Aksesuarlar takılınca araç bambaşka oldu... Acentaya gelenler önce standart aksesuar zannediyorlar...Ben 26 Mayısda teslim alacağım hala 5-6 aksesuar eksik birde kaput-motor-boya-plastik ve döşeme koruma yapılacak...
  • hakeerus H kullanıcısına yanıt
    Bence takastan ziyade elden çıkarın aracı, 35bintl demişlerdi benim araca 38750ye sattım, swift alsanız takas indirimi daha çok ama bayii ekstra birşey yapmıyor maalesef. Benim araç 2010 gl at lpg'li 71000km de idi, ekstra çelik jant, kışlık lastik sac jant uzerindeydi, usb baglanti, geri gorus kamerasi, park sensörü vs. vardı siz de ona göre bi fiyat tasarlayabilirsiniz.

• Merhaba arkadaslar arac cok guzel ve donanım olarak cok ıyı ama bir site de geri görüs kamerası plakaya Allaha emanet duruyo demis cidde öyle mi istanbul da 1 dk da söker calarlar demiş,bide aracın üstüne led ışık takmayı düşünüyorum yenive eski ford ranger lar da vardı aksesuar olarak tavana monte ve çok iyi aydınlatıyo siz ne düşünüyosunuz bide bu araçların 4x4 olanları senelik ne kadar vergi ödüyoruz bilgisi olan varmı ?
  • Arfagan kullanıcısına yanıt
    Aracin 4x4 4x2 olmasi odeyecegin vergiyi degistirmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakeerus H kullanıcısına yanıt
    2012 sx4 otomatik vites 58.000 km, yeni vitarayı aldığım yerden servis bakımlı, 2 parça boya vardı, araç içi oldukça temizdi. Benim araca kaç tl verdiklerinden, aldığım aracı kaça düştüklerinden ziyade ödeyeceğim paraya pazarlık yaptım, 34.000 tl ödedim. Bence takasta sizde öyle yapın, kafanız rahat olur aracım ucuza gitti gitmedi takmazsınız. Liste fiyatından farkı düşerseniz, kafanız rahat olur. Ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum hepsine teşekkür ederim. Benim için makul bir alışveriş oldu, ben memnunum. İnşallah sizin için de hayırlısı olur.
  • Arfagan kullanıcısına yanıt
    kamera konusunda hakılsınız, iğreti duruyor. tahminlerime göre araca multimedya türkiye de takılıyor ve büyük ihtimalle de kullanılan kamera bu linkteki kamera;

http://www.daiichi.com.tr/tr/urunlerimiz/geri-gorus-kameralari/kamera-3/

kamera plakalık lambalarına üniversal olarak üretilmiş bir ürün gibi. sonradan herhangi bir arabaya sanayide aynısından yaptırılabilir diye düşünüyorum. görevini görüyor mu evet, çalınma konusunda birşey diyemeyeceğim ancak çok değerli birşeye de benzemiyor, bu işi yapan ahlaksızlar için çalmaya değmeyebilir. bu arada sabah otoparkta yanımda benzer bir araç vardı tam dikkatli bakmadım ama hyundai tuscon olabilir, kamerası aynı şekildeydi.

çok fazla takılacak bir nokta olduğunu düşünmüyorum, sonuçta herşey verdiğiniz parayla doğru orantılı gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.